prosba o radu - autoservis v brne

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod kofis1 3. 8. 2010 17:16

zdravim,
nedavno jsem se pristehoval do brna takze jeste nemam moc zmapovany teren, ale neco se mi pokazilo na aute a hledam nejaky prijemny autoservis, nejlepe pobliz brna zabovresk.

idealne nejaky mensi, s sikovnym mechanikem, ktery se me nebude snazit odrbat, protoze autum vubec nerozumim. nechci zadny znackovy nebo neco podobneho. auto mam mitsubishi galant '96.

muzete mi nekdo prosim poradit, jestli mate nejaky oblibeny servis v dane lokalite, pripadne nejaky doporucit? predem diky.
kofis1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lidoop 3. 8. 2010 17:35

Mam 2 zkusenosti s timto servisem v Komine, co je 5 minut jizdy ze Zabin:

http://www.auto-servis.eu/jihomoravsky- ... brno-komin

Prvni zkusenost pozitivni, pomohli mi s podelanou elektrikou. Druha zkusenost negativni, nedokazali opravit vadny brzdic. Uz k nim nejezdim ale myslim ze splnuji co potrebujes - opravit stary kram za rozumnou cenu.
lidoop
Nováček

Odeslat příspěvekod kofis1 3. 8. 2010 18:00

myslim ze jsi situaci vystihl celkem presne :-) diky za tip.
kofis1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod merkur 3. 8. 2010 18:47

Otcovi klasicky skočily rozvody na htp,tak jsme to k Čoupkovi dotáhli na laně,cosi tam pošolichal (stálo to 3 litry) a za 3 dny rozvody houply znovu.A jeho infaltilní výmluva zněla,"já vám říkal,že při zaparkování nemáte nechat zařazenou zpátečku",kokot jeden :-\
147 GTA Q2
Megane II
Felda
ix35

Servis,kde mě dojebali GTA www.jeam.cz
merkur
Nováček

Odeslat příspěvekod Jim 3. 8. 2010 18:54

já byl moc spokojen s tímto servisem: http://www.rfauto.cz/?autoservis,3
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX
BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
Jim
TDI tuner roku 2007

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 8. 2010 19:15

jezdim do dvou servisu. prvni neni oficialni, borec to dela doma na cerno a je vyborny na mechanicke problemy a pak jezdim do jineho na cokoli vyborni. ale ani jedni nejsou blizko zabin. ale v okoli zabin stejne nic poradneho neni, takze az budes ve vetsim radiusu, dam vedet.
anonymni

Odeslat příspěvekod Čendoslav 3. 8. 2010 19:39

Tak dej vědět v rádiusu okresu Brno-město...:-)
You do that...and forget the money...
- Alan Watts

'06 Chevrolet Lacetti SW 1.6
Čendoslav
Inventář

Odeslat příspěvekod Motyll 4. 8. 2010 09:18

RP auto
Kdo neplatí daně, neměl by disponovat volebním právem.
Motyll
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Heini 4. 8. 2010 18:25

Já můžu doporučit tenhle servis http://www.cdsbrno.cz/, nově tam pracuje kamarád, který mně servisuje auto už léta, je schopnej, rychlej a poctivej, nikdy nic nedbyl ani nepokazil. Ten autoservis vlastní zase jeho kamarád, takže předpokládám, že to bude OK. Ceny nevím, mám vlastní sazbu, ale počítám, že budou v normě - servis je tam nově.
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

Umění žít spočívá v tom umět se včas rozhodnout, na co se dřív *****.
Heini
Inventář

Odeslat příspěvekod Spock lone wolf 4. 8. 2010 19:33

Já mám kousek od domu tenhle, zatím v pořádku a bez problémů.
http://www.info-brno.cz/vyzina/index.html
Spock lone wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZanyK 8. 9. 2010 11:40

Ahojte, potrebovala bych poradit, pripadne doporucit nejaky servis, kde mi zkontroluji hlavne technicky stav. Jde mi napr. o diagnostiku motoru (zatim se jevi v poradku, ale pro jistotu bych si to chtela nechat jeste zkontrolovat), zjisteni, zda je podvozek a predni, zadni naprava v pohode, opotrebeni spojky apod., proste takove ty technicke veci, ve kterych se laik ani mirne pokrocili nevyzna. Bojim se totiz, ze kdyz to tady hodim do nejakeho autorizovaneho a nebo jakehokoliv servisu, zkontroluji mi max. dolity olej v motoru a veskere ty veci, ktere si dokazeme udelat sami, navic znami maji negativni zkusenosti z hlediska toho, ze jim v servisu zacali vsechno vymenovat, i kdyz ta vec byla fakt dobra, cili chteli jen na zakaznikovi udelat nejakou trzbu. Za kazdy tip budu fakt rada.

PS: vlastnim mazdu 323f BJ, r.v. 2000 po FL, benzin 1,6 72kW.
ZanyK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 4n4rk40t1c0 9. 9. 2010 21:48

Doporucuji zapujcit auto nejakemu tvemu znamemu, jenz se v autech vyzna, aby se s tim proste svezl... Nebo jej zkusit nabidnout v AAA do vykupu...
4n4rk40t1c0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZanyK 12. 9. 2010 15:52

4n4rk40t1c0 píše:Doporucuji zapujcit auto nejakemu tvemu znamemu, jenz se v autech vyzna, aby se s tim proste svezl... Nebo jej zkusit nabidnout v AAA do vykupu...

Znameho, ktery by tomu az tak rozumel, opravdu nemam, jinak bych to samozrejme tak resila..

A asi jsem moc dobre nepochopila radu s nabidnutim auta do AAAcek?!? :shock:
ZanyK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 12. 9. 2010 16:08

v AAA udelaji pri vykupu hodne dukladnou prohlidku .. a asi i pripadne reknou .. mate tam to a to .. takze bysme to vykoupili za tolik a tolik

nicmene je samozrejme mozne, ze budou rikat vic problemu, nez auto ma .. aby na tom vydelali..

nevim.. servisaka sem mel vyborneho ... ale uz to nedela .. navic stejne by to bylo z brna hoodne z ruky.
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Další stránka