Dá se sehnat novej čelní panel na rádio?

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mr.paulie 31. 3. 2009 19:56

Čau, tak mi po dlouhý době opět vykradli auto, zapomněl sem tam čelní panel, a ten zloděl byl taková lama že nedokázal vyndat rádio celý. Tak si ten čůrák vzal alespoň panel. Dá se ten panel samostatně koupit? mam na mysli novej přímo od výrobce. Příp. ví někdo kde se dají tyhle panely sehnat jinde? Kdosi mi poradil vysočanskej Blešák. Autorádio mam Sony CDX-GT828U
I don't think, I drink.

Všechno, na čem funguju podléhá spotřební dani. Alkohol, tabák, benzín.

O1 2.0 MPI 4x4 - 13,2 l/100km
mr.paulie
Nováček

Odeslat příspěvekod S-Tony 31. 3. 2009 20:07

Si dej inzerát do avíza, že koupíš tatranku na rádio Sony CDX-GT828U. Když budeš mít štěstí, tak tě ten zloděj kontaktuje a uzavřete obchod.

Tady to nabízí jeden borec v ceníku:
http://www.volny.cz/matejkatvs/
http://www.volny.cz/matejkatvs/ceniky/c ... enstvi.xls
(přední panely - řádek 156)
Ale má tam cenu 1999 kč. Od toho zloděje by to bylo levnější....
Naposledy upravil S-Tony dne 31. 3. 2009 20:16, celkově upraveno 2
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 31. 3. 2009 20:09

aurko, avizo, annonce
anonymni

Odeslat příspěvekod p0etrik 31. 3. 2009 20:30

Bude to takhle nahodne slozene pasovat?
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod JardaB 31. 3. 2009 20:32

Z principu je to nemoralni, koupit novy radio :-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod glider 31. 3. 2009 20:42

to by bolo volake moc jednoduche aby iny panel pasoval - teda aby to radio fachalo s inym nez povodnym panelom :D

...by ta ochrana zlozenim panela nemala zadny zmysel :-D

mal si si nechat ukradnut / abo si mal ukradnut rovno cele radio ;-]
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod kerzy 31. 3. 2009 21:16

Nemá to smysl. S rádiem se rozluč. Taky mi vybrali auto a ten šulín mi udělal škodu cca. 9000 Kč aby mi sebral papíry, které jsou pro něj bezcenné ale mi přímo k******y zkomplikovaly život. A aby tada alespoň něco ukrad vzal mi tatranku. Cena tatranky (lze objednat v Sony servisech) asi 3000,- Kč. Cena rádia 1800,- takže tak....
kerzy
Nováček

Odeslat příspěvekod rudi86 31. 3. 2009 21:19

vim taky ze jednomu klukovi se to stalo podobne a našel ten panel v nejakym bazaci a musel si jej koupit
Not as seen on TV
so
Welcome to the playground
- - - - -
Nikon D90 & fisheye 8/3.5 + 10-20 HSM + 35/f1.8 + 85/f1.8 + 85/f3.5 micro + 70-300 VR
Sony Xperia U
Škoda Felicia Combi - Laurin & Klement
rudi86
Nováček

Odeslat příspěvekod Ency 1. 4. 2009 16:04

Tak mě ukradli zas rádio, bez panelu :D tak já nevim, k čemu jim to je :hm
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Štamgast

Odeslat příspěvekod m4lcolm 2. 4. 2009 10:56

kup rovnou nové rádio, při dnešních cenách nemá smysl řešit nový panel
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lukino 2. 4. 2009 11:00

Mi taky 2 roky zpet sebral jen panel... KKTI.
Lukino
Inventář

Odeslat příspěvekod powerball 2. 4. 2009 11:27

ency+lukino:no takhle to chodi,obejdou par aut,nekde vemou panel nekde radio pak si to poskladaj dohromady a maj par kompletnich radii :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod Kibitz 2. 4. 2009 12:30

mr.paulie píše:Čau, tak mi po dlouhý době opět vykradli auto, zapomněl sem tam čelní panel, a ten zloděl byl taková lama že nedokázal vyndat rádio celý. Tak si ten čůrák vzal alespoň panel. Dá se ten panel samostatně koupit? mam na mysli novej přímo od výrobce. Příp. ví někdo kde se dají tyhle panely sehnat jinde? Kdosi mi poradil vysočanskej Blešák. Autorádio mam Sony CDX-GT828U

mozna koupis ten svuj :D
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod n.f.x. 2. 4. 2009 13:45

Je to smůla, ale můžete si za to sám. Nějak nechápu lidi, co si kupují autorádio s oddělitelným předním panelem a ten panel nechávají v autě. Příště si kupte rádio s pevným panelem a máte po starostech, když už to ukradou, tak v celku ;-) Ten panel má pro zloděje stejnou cenu jako celé rádio, jak už tu bylo napsáno v úvahách o jeho koupi, ale krade se mnohem snadněji, takže nechávat ho dokonce na svém místě v zaparkovaném autě, to je přímo výzva pro zloděje, tady to máš, vem si to.
n.f.x.
Nováček

Odeslat příspěvekod core 2. 4. 2009 13:59

Panel jde koupit. Otci vykradli kancl, vzali mimo jine i panel od radia Panasonic.
Zasel jsem dop servisu Panasonic a objednal tam panel na tento typ radia. Za 14 dni byl nachystany.
Pointa je v tom ze cele radio stalo nove 5 litru a objednavka ukradeneho panelu necele 4 litry.
core
Nováček

Další stránka