Dá se sehnat novej čelní panel na rádio?

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod powerball 2. 4. 2009 14:39

to bych si teda koupil radsi novy radio,a to bez panelu strelil do bazace a vyslo by to nastejno akrat by mel fungl novy radio...
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod Ency 2. 4. 2009 15:01

p0etrik píše:Bude to takhle nahodne slozene pasovat?

glider píše:...by ta ochrana zlozenim panela nemala zadny zmysel :-D

powerball píše:ency+lukino:no takhle to chodi,obejdou par aut,nekde vemou panel nekde radio pak si to poskladaj dohromady a maj par kompletnich radii :)

A bude jim teda takle složený rádio fungovat?
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Štamgast

Odeslat příspěvekod powerball 2. 4. 2009 15:20

netusim :) ale kdyz tak se to da urcite nak poresit jinak by se radia bez panelu nebo panely bez radii asi moc nekradly
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod mr.paulie 5. 4. 2009 19:36

n.f.x. píše:Je to smůla, ale můžete si za to sám. Nějak nechápu lidi, co si kupují autorádio s oddělitelným předním panelem a ten panel nechávají v autě. Příště si kupte rádio s pevným panelem a máte po starostech, když už to ukradou, tak v celku ;-) Ten panel má pro zloděje stejnou cenu jako celé rádio, jak už tu bylo napsáno v úvahách o jeho koupi, ale krade se mnohem snadněji, takže nechávat ho dokonce na svém místě v zaparkovaném autě, to je přímo výzva pro zloděje, tady to máš, vem si to.

Ok, tak si mi řekl že si za to můžu sám, to už sem věděl předtím, ale ty si si rejpnout musel co? Nechápu lidi co sem píšou jen proto aby si dokázali že jim by se tohle přece nemohlo stát.
I don't think, I drink.

Všechno, na čem funguju podléhá spotřební dani. Alkohol, tabák, benzín.

O1 2.0 MPI 4x4 - 13,2 l/100km
mr.paulie
Nováček

Odeslat příspěvekod Ency 6. 4. 2009 18:58

Moc bych tomu nevěřil, sou i takový kokoti, kteří to okýnko rozmlátí nebo vylomí zámek i když tam ten panel není, protože sázejí na to že je v kaslíku.
Budoucnost patří atomu.
Smrt Bursíkovi
Majkl má rád garáž, ale stydí se za to. :mrgreen:

Nenesu odpovědnost za následky, které mohou vzniknout či vzniknou aplikací mé rady! :D
Ency
Štamgast

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 7. 4. 2009 14:09

Teď už možná ne, ale dřív byla klasická schovka v kastlíku, pod sedákem, nebo v kufru a to za to stálo vyzkoušet... Takhle to aspoň tátovi vykradli v Brně před cca 10-12 lety a to měl právě panel pod sedákem tak o něj přišel :roll:

Jinak před cca 5 lety tátovi zase vyčorovali pouze zesilovač z kufru a rádio tam nechali- mělo v sobě teda nějaký alarm, ale jestli to znali netuším...
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod Pavlosveliky 3. 1. 2014 15:20

Ahoj nevím jestli máš ještě ten spodek od rádia nebo jestli jsi ten panel sehnal. Mě vybrali auto a zůstal mě na panel na dvě věci. Jestli ho budeš chtít tak se ozvi. Nebo já koupím ten tvůj spodek. Pavel
Pavlosveliky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod roxor 5. 1. 2014 08:27

Ja mám podobný problém, ale s inou značkou.
Zostalo mi rádio bez panelu. JVC KD-G351. Ak by niekto mal záujem, tak ozvite.
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nováček

Odeslat příspěvekod kbn-001 5. 1. 2014 11:12

A že lidem pořád zůstávají ty rádia bez panelů :-D Já to teď naposledy vyřešil jednoduše. Na aukru jsem koupil jakýsi čínský šunt za pár kaček s panelem na pevno a naopak auto má před rádiem sklopitelný kryt no a je to. Rádio není na blbý cd, ale na dnes použitelné sd karty a usb.

Pokud bych hledal na netu panel či spodek tak bych projel bazoš nebo aukro tam toho musí být plno. A nebo obejít místní bazary, zastavárny.
kbn-001
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jelass 5. 1. 2014 12:28

Takze rada zni koupit si auto s krytem radia, super.
Jelass
Veterán

Odeslat příspěvekod roxor 12. 9. 2014 08:59

roxor píše:Zostalo mi rádio bez panelu. JVC KD-G351.

Si predstavte, že som nakoniec to rádio predal aj bez panelu - za 15€ :mrgreen: .
Neberme život príliš vážne ... aj tak to nikto neprežije.
roxor
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 9. 2014 09:03

happy end
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 9. 2014 18:41

:D
MELLO
MELLO

Předchozí stránka