On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod evlo 22. 12. 2024 18:11

jardaB se odstěhoval do vietnamu?

ale si mě připoměl, že ten parkovací režim jsem chtěl proměřit jak funguje, od doby co zničili internet, se takové informace nedají najít. Hádám, že to buď propojí data + a data - nebo přehodí gnd a 5v výstup mezi ssebou, spíš to první, ale samo nemám to vyzkoušeno. U těch usb-c by mohli použivat nějaké haluze, ale zas by byl dražší kabel, takže spíš nebudou
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 22. 12. 2024 20:36

Aha, tak ono to proč viofo používá usb mini a ne micro má důvod, tam je přímo pin na to (4 je "ID")
Obrázek

možná teda u c budou používat taky nějakej z miliardy pinů co to má

-- 22. 12. 2024 20:59 --

CC to používá na usb-c

Obrázek

což je asi type-C alternativa k tomu ID pinu na usb mini, dost mě překvapuje, že maj na to nechat si vyrobit takovej specifickej kabel
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 23. 12. 2024 07:46

Tak on je to normální "drát" jen to končí stejně napevno v tý specifický krabičce připojené na pojistky ne? Jakože když vezmu klasickej microusb kabel a pichnu to do adaptéru zapalovače, tak to samozřejmě nedělá nic.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 23. 12. 2024 08:52

Aha
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 12. 2024 08:57

Tak ten shop isicx je super, dnes makaji a posilaji, tak snad v patek k vyzvednuti ;-)
Mam to chapat tak, ze dodany napajeci USB kabel je nejak specialni, myslim ten do zapalovace?
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 23. 12. 2024 09:21

Já teda nevím, protože jsem měl v autě ten gps modul s hardware kitem. Do druhýho jsem pak dal obyč držák co mi zbyl a ten dlouhej usb kabel pichnul do usb konektoru v přihrádce, co vedl z rádia. Podle mě to byl úplně normální kabel ale můžu se mýlit. Zůstal v puntu no :(
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod polda 23. 12. 2024 12:57

Když jsem míval navigaci Mio tak se na micro usb něco podobného řešilo,že jsou přehozené 2 dráty a s obyčejným kabelem to akorát nabíjí .
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod zelvotron 23. 12. 2024 16:16

napájím to běžným usb mini káblem, jak gps modul, tak kameru samostatně
zelvotron
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 23. 12. 2024 20:56

Co jsem to za *****, že jsem Jardovi odpověděl
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JardaB 23. 12. 2024 20:58

To mas jedno, USB znam, micro ma taky 5 pinu jako mini. Asi to bude nejak zalozeny na tom ID, kazdopadne kvuli par stovkam za adapter se v tom nimrat nebudu stejne.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod glider 23. 12. 2024 21:42

evlo píše:Co jsem to za *****, že jsem Jardovi odpověděl

Chcanko
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránka