On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Moucha 23. 2. 2014 23:47

já antiradar taky nesundavám nikde, ale nebije do očí, krásně pasuje k zrcátku
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Kibitz 24. 2. 2014 00:57

jandaxx píše:Jeden z důvodů, proč váhám. Opruz neustálého sundávání. V noci stojím na hlídaném parkovišti, takže krádež nehrozí, přes den ale všude různě. Při každém vysedání je uklízení kamery pěkný ojeb. Kdiž jí tam nechám, riskuji cihlu na sedadle spolujezdce. Jak píše moucha, zloděj neví, jakou má cenu. Prostě vidí snadno dosažitelný cíl a jde na věc.

Podle mě už se dnes s kamerama nikdo neobtěžuje. Stojí vesměs pár korun, to je jako krást dnes radia v ceně 300,- v bazaru. To už se nedělá. Aspoň si to myslím. Mám auta kamerama prošpikovaný jako google street view car a k ničemu nedošlo.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod MELLO 24. 2. 2014 01:22

*****, jandaxx ma pravdu
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Kibitz 24. 2. 2014 01:33

To máte blbý.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod jandaxx 24. 2. 2014 07:30

Kibitz píše:
jandaxx píše:Jeden z důvodů, proč váhám. Opruz neustálého sundávání. V noci stojím na hlídaném parkovišti, takže krádež nehrozí, přes den ale všude různě. Při každém vysedání je uklízení kamery pěkný ojeb. Kdiž jí tam nechám, riskuji cihlu na sedadle spolujezdce. Jak píše moucha, zloděj neví, jakou má cenu. Prostě vidí snadno dosažitelný cíl a jde na věc.

Podle mě už se dnes s kamerama nikdo neobtěžuje. Stojí vesměs pár korun, to je jako krást dnes radia v ceně 300,- v bazaru. To už se nedělá. Aspoň si to myslím. Mám auta kamerama prošpikovaný jako google street view car a k ničemu nedošlo.

Je otázka, jestli máš pravdu, nebo štěstí, že jsi nenarazil na toho "správného" zloděje, který by si všiml. I 200 za kameru v bazaru dobrý, pokud stačí praštit kamenem.
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod stani 24. 2. 2014 08:59

Ještě jsem se chtěl zeptat: kolik hodin záznamu se vejde na 32 GB kartu, dejme tomu při 720p?
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moucha 24. 2. 2014 09:00

záleží na datovém toku, ale cca 8 hodin
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Kibitz 10. 3. 2014 00:12

Kamera dorazila. Leč číňan poslal starší model...
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod MELLO 10. 3. 2014 00:12

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Kibitz 10. 3. 2014 00:22

Tak možná ne :D Snad je jen krabička a návod od staršího modelu, tak, jak mi právě bleskově odpověděl na mail. Vzhledově je straší a novější model totožný, takže nezbývá, než porovnat s jinou kamerkou. Rozdíl je v úhlu 120 vs 140 stupňů, což od oka nepoznám.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod glider 10. 3. 2014 00:55

Nechces ho ukecat, nech posle dalsiu a ja tu nevyhovujucu kludne odkupim :D

a pri FullHD sa mi vojde na 16GB kartu cca 100 minut (datovy tok ako svina, ale kvalita nikajc)
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Kibitz 10. 3. 2014 01:12

Ne, že bych to nějak řešil...mám kamery od toho, aby zaznamenaly nehodu, tím pádem i kdyby se vešlo na kartu 5min, tak stačí. Ale přes dvě hodiny by ti mělo vejít na kartu určitě. Nemáš tam nějaký zamčený soubory?

Vyzkouším, jestli číňan nekecá, pokud má pravdu, tak krabičku a návod vem čert. V opačném případě bych to řešil a uvidíme. Uměl bych si představit slevu na další kameru a tuto prodat.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod glider 10. 3. 2014 01:18

dal som tam cistu kartu a vyhodilo 100minut

ono to premazava, ale obcas nektore video zamkne (neviem ci Gsenzor podla intenzity brzdenia alebo len tak) a potom zamyka nejako castejsie az nema co vymazat a zastavi nahravanie - toto mi robilo pri 8GB karte, tak som zvedavy co spravi 16ka
.bad.decision.matters.

glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Kibitz 10. 3. 2014 01:22

To vypadá na přehnaně citlivý Gsens. Datový tok 20Mbps je dost no, ale extrém to není. Kamerky mívají 5 až 20.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod glider 10. 3. 2014 01:31

sem som tusim nedaval ukazku zaznamu

zvazujem z alzy vyskusat Truecam A3 (maju nejaky rozbaleny kus, tak to by im snad nevadilo, keby vratim do 14 dni)
.bad.decision.matters.

glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránkaDalší stránka