On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod -pb- 31. 1. 2012 15:23

Tak po měsíci používání jsem taky celkem spokojen, kvalita obrazu mi přijde dostatečná, nemožnost uzamykání souborů mě moc netrápí (mám 32 GB kartu), spíše můžou být nepříjemné prodlevy mezi sekvencema. Jinak ze začátku zlobilo připojování k PC, což jsem vyřešil nákupem novýho kabelu a zatím asi 2x kamera zatuhla a pomohlo až vyndání baterky.
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Highdriver 1. 2. 2012 09:27

V Makru ode dneška mají zase onboard kamery, couvací kameru na rámečku RZ a monitorem ve zpět. zrcátku atd. Krom té co už tam jednou byla mají i tuhle fullHD s GPS za 4.800 s DPH. Papírově to nevypadá špatně, ale to ukázkové video buď někdo blbě vložil, nebo je nějaký divný, bo tam chybí i rychlost/souřadnice z GPS (možná jen vyp).
Kdo šetří viníky, trestá nevinné.
Highdriver
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkky 3. 2. 2012 17:35

Pozoruje tu někdo zhoršení kvality nahrávání v noci? Po roce, co mám kameru, mi přijde, že za tmy více zrní obraz. Za dne je kvalita záznamu stejná jako před rokem.
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 6. 2. 2012 08:53

A pouzivas prisvetlovaci diody?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkky 6. 2. 2012 11:56

Používám.

Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod Slawall 6. 2. 2012 14:55

Po roce intenzivního používání už asi odchází snímač.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod S474N 6. 2. 2012 20:35

Ale prd snimac, proste odchazeji ty diody prisvetleni, naprosto bezna zalezitost, zvlaste u "noname" vyrobku.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkky 6. 2. 2012 21:20

Ty diody stejně byly od začátku na *****. Nebo maj snad takovej výkon?

Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod Slawall 6. 2. 2012 21:28

S474N píše:Ale prd snimac, proste odchazeji ty diody prisvetleni, naprosto bezna zalezitost, zvlaste u "noname" vyrobku.

Proč by odcházely diody? Ty vydrží déle než snímač.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod lamacan.lukas 6. 2. 2012 23:17

ahojte,

je mozne, ze omega OM205 si samovolne z nejakeho dovodu zmeni kvalitu nahravania videa? mam nastavene nahravanie v 720p, pridal som si na youtube par videi z dneska a pri niektorych dokazem prepnut na 720p a pri jednom mam max. 480p... s nastaveniami kamery som nic nerobil...

pri prezerani na PC sa mi zdalo, ze niektore videa su rozmazanejsie ako ine (pritom nasledovali v sekvenciach tesne za sebou, ani sa nezaspinil objektiv, ani nic podobne)... tie "rozmazanejsie" su tie, ktore sa zobrazuju max v 480p...

nemate niekto prosim nejaky napad, v com je problem? (okrem toho, ze je to kamera za par korun a nemozno od nej ocakavat zazraky :-) ) ja sa do toho prdlajs rozumiem :-S
lamacan.lukas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod soudcee 7. 2. 2012 06:21

Youtube nahrávaná videa upravuje, zvlášť pokud má video příliš vysoký datový tok. Nekvalitní záznam na kartě může být způsoben tím, že máš kartu s nízkou rychlostí přepisování, chce to minimálně class 6, přičemž některé karty nesplňují parametry pro označení tou kterou třídou a můžeš mít kartu označenou třeba class 10 a bude pomalejší než jiná karta označená class 2.

http://pctuning.tyden.cz/software/zalohovani-zachrana-dat/21646-velky-test-16gb-sdhc-pametovych-karet-nebojte-se-nizke-ceny
soudcee
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod S474N 7. 2. 2012 08:53

Slawall: naprosto bezna vec u bezpecnostnich kamer s prisvitem, ze intenzita sviceni diod slabne, takze v tom nevidim vubec nic nestandardniho ani zvlastniho.

lamacan.lukas: ne, ale okamzite neni nic. Takze jak to nahrajes na YT, tak to proste prekodovava do vsech moznych rozliseni, takze proste pockej pet az deset minut.

S474N
Nováček

Odeslat příspěvekod lamacan.lukas 7. 2. 2012 09:53

S474N: mal si pravdu, teraz rano som sa znova pozrel a uz je pri tom videu aj 720p O:-)

pamatovu kartu mam uplne novu, SDHC 16GB, Kingston ultimateX class 10, podla predajcu rychlost zapisu by mala byt 15 MB/s, dal by som sem link ale uz ju neviem najst v tom obchode... predtym som mal nejaku microSDHC 2GB, ktora ani nebola oznacena tou rychlostnou triedou
lamacan.lukas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iceman31 12. 2. 2012 18:11

z tohto by ste si co vybrali ? :) najlepsie bez gps a s komfortnym uchopenim v aute

http://www.dod-tec.com/product.php?cat_1st=4
iceman31
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdeněk Málek 12. 2. 2012 19:12

Vypadají pěkně. Cena?
Zdeněk Málek
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka