On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MichalJx 21. 3. 2011 14:10

Jo celníci, ve firmě jsme objednávali z USA hlavice na knipl (= vršek na řídící páku do letadla, vlastně kus molitanu s pár tlačítkama) a celňáci, že hlavice je vojenskej materiál, že musí být milion povolení.... Tvalo to asi 2 měsíce. Od tý doby je to koncovka na trubku a je klid.
MichalJx
Nováček

Odeslat příspěvekod -LK- 21. 3. 2011 19:10

Nejlepší je, když posíláte opravdové náboje a jako obsah zásilky uvedete dvousmyslně "magazines". Známýmu to už párkát prošlo :-)
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod RudiTF 25. 3. 2011 01:46

Majkky píše:
RudiTF píše:
Majkky píše:Tak kdyby chtěl jen s veřejnym osvětlením, tak bych nemusel uploadovat další video :-)

s veřejným je to v cajku, nicméně na okresce ja tadle luxusní, tak to se těšim :tleskani díky

;-] Objednal sis tu samou?

více méně stejnou, akorát bez přisvícení, objednaná už na podzim, jen se řešila dlouhá reklamace a konečně dorazila jiná. Video fakt luxusní a i v noci, což se o předešlý říct nedalo. Takže teď už konečně velká spokojenost :!: :-) teď konečně vidim, jak youtube kazí tu kvalitu videa :roll:

spíš jakej používáte soft? Do teďka sem s horším záznamem bez problémů používal Awidemux, ale ten si s asi opravdovým HD obrazem nějak nedokáže pomoct a téměř padá nebo uloží video, že nejde otevřít ani přehrát.
RudiTF
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Majkky 25. 3. 2011 10:35

Používám Avidemux a bez problémů ... žádný sekání,padání a uloží to v přehravatelnym formátu :-)
Chceš mít v životě všechno easy? Buď primitiv ...

30.9.2011 2 body ( 60 km/h na 50 km/h ) ...
Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 28. 3. 2011 14:03

-LK- píše:Nejlepší je, když posíláte opravdové náboje a jako obsah zásilky uvedete dvousmyslně "magazines". Známýmu to už párkát prošlo :-)

Az na to, ze magazine je zasobnik a ne naboje :roll:

A pochybuju, ze nekdo za oceanem by poslal komukoliv strelivo.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nováček

Odeslat příspěvekod stani 28. 3. 2011 16:59

Zdravím :-)

A co říkáte na tuhle?

- HD záznam
- automatické nahrávání po nastartování auta
- automatické přepisování nejstarších souborů v případě plné paměti
- detekce pohybu
- noční vidění
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slawall 28. 3. 2011 17:24

Ty vole super cena...ta se mi líbí...

-- 28. 3. 2011 17:27 --

Ale na Dealxtreme vyjde mnohem levněji..je otázkou, kolik by stálo clo.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Majkky 28. 3. 2011 21:18

stani: mám tu samou a z Dealextreme mi přišla za 2400Kč ;-)
http://www.dealextreme.com/p/2-5-tft-lc ... slot-47145

Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod Slawall 28. 3. 2011 21:49

Jenže teďka už je tam to zajebané clo...kdyby někde byla nějaká kalkulačka, abych věděl, jestli se m to vypaltí kupovat z čajny nebo to mám koupit doma...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod S474N 28. 3. 2011 22:08

Clo je par procent, mnohem vice naprd je DPH 20%.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Nováček

Odeslat příspěvekod Slawall 28. 3. 2011 22:09

No je mi jedno jestli je to clo nebo dph, mě zajímá výsledná cena.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod stani 29. 3. 2011 08:09

Majkky píše:stani: mám tu samou a z Dealextreme mi přišla za 2400Kč ;-)

Jo, a jak si s ní spokojen? Jaký je obraz, hlavně v noci, jdou rozpoznat SPZ? A také by mě velmi zajímalo jak funguje nahrávání přes čidlo pohybu, i v noci. Hlavně kvůli tomuto si chci ji koupit - jestli umí i samostatně(na vnitřní baterii) nahrávat třeba i v noci když zaznamená v zorném poli pohyb. Chci to hlavně kvůli chmatákům, právě minulý týden mě ty svině ukradli přední světla(na denní svícení).
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkky 29. 3. 2011 09:58

Majkky píše:
RudiTF píše:neměl bys nějaký videa z noci? docela by mě zajímalo, jakou má kvalitu za noci, jestli je to stejně mizerný jako u jinejch nebo je to přece jen trochu znát

-- 29. 3. 2011 10:02 --

stani píše:
Majkky píše:stani: mám tu samou a z Dealextreme mi přišla za 2400Kč ;-)

Jo, a jak si s ní spokojen? Jaký je obraz, hlavně v noci, jdou rozpoznat SPZ? A také by mě velmi zajímalo jak funguje nahrávání přes čidlo pohybu, i v noci. Hlavně kvůli tomuto si chci ji koupit - jestli umí i samostatně(na vnitřní baterii) nahrávat třeba i v noci když zaznamená v zorném poli pohyb. Chci to hlavně kvůli chmatákům, právě minulý týden mě ty svině ukradli přední světla(na denní svícení).

To nahrávání přes čidlo funguje pouze, když je kamera zapnutá.Takže musíš mít kameru zaplou celou noc, aby začla nahrávat v případě pohybu před ní.Na baterku vydrží zhruba 1,5h nahrávání ... takže si myslim, že jako noční hlídač je nepoužitelná, neb bys taky mohl vyšťavit autobaterii,kdybys jí nechal běžet přes napájení ;-)
Co se týče kvality v noci: viz. můj předchozí příspěvek.Kvalita youtube to ještě trochu zhoršuje, ale i tak si myslim, že je velmi dobrá ;-]

Majkky
Inventář

Odeslat příspěvekod stani 29. 3. 2011 10:14

Jinak jsem objevil klony té kamery: 1, 2, 3, 4, 5, 6, i na Aukru.

-- 29. 3. 2011 10:18 --

Majkky píše:To nahrávání přes čidlo funguje pouze, když je kamera zapnutá.Takže musíš mít kameru zaplou celou noc, aby začla nahrávat v případě pohybu před ní.Na baterku vydrží zhruba 1,5h nahrávání ... takže si myslim, že jako noční hlídač je nepoužitelná, neb bys taky mohl vyšťavit autobaterii,kdybys jí nechal běžet přes napájení ;-)
Co se týče kvality v noci: viz. můj předchozí příspěvek.Kvalita youtube to ještě trochu zhoršuje, ale i tak si myslim, že je velmi dobrá ;-]

No jo, ale v tom případě, když se tedy zapne to nahrávání přes to čidlo pohybu(nějaký samostatný vypínač?) a pak to čidlo ten pohyb zaznamená = kamera začne nahrávat - jak dlouho ale pak nahrává? Dokud ten pohyb trvá, nebo pořád, nebo po nějaký (pevně daný) časový úsek?

díky

-- 29. 3. 2011 10:28 --

Názor Kabelmánie:
+ nízká cena
+ LCD displej
+ zabudovaná baterie

– celkově horší kvalita nahrávky oproti dražším modelům HD kamer
– špatné automatické nastavování bílé (problém s barevností při výjezdu z tmavých míst - viz video s tunelem níže)
– nejde rozpoznat SPZ vozidla před Vámi
– kvalita továrního zpracování
– LED diody pro noční provoz jsou téměř nepoužitelné

Takže do toho asi nepůjdu....
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkky 29. 3. 2011 10:49

Tohle sem nikdy nestudoval, takže jsem to teď otestoval.Když se na kameře zapne čidlo pochybu a nastaví se sekvence nahrávání na 2 minuty, tak to při ukončeném pohybu nahrává 2 minuty.Když se sekvence nahrávání vypne (nahrává do nekonečna), tak se po ukončení pohybu nahrává 1 minutu ...
1)HDMI výstup, ON/OFF tlačítko,MENU, REC/SNAP - spuštění/vypnutí nahrávání + vyfotografování snímku
Obraz439.jpg

2)DOWN,UP - pohyb v menu,MODE - přepínání mezi módy videokamera/fotoaparát,USB a DC5V napájení
Obraz440.jpg

Majkky
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka