On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 23. 3. 2021 15:54

A docela bych rád viděl i záznam z palubních kamer, který nabízí Mercedes za příplatek do toho plastovýho deklu u zpětnýho zrcátka.
6,2 V8 375kW, 4,0 V8 470 kW, 3,5 V6 206 kW, 3,0 V6 200 kW a pár kafemlejnků…
Nissan350Z
Veterán

Odeslat příspěvekod evlo 23. 3. 2021 15:54

No tak v noci můžeš něco se starvis, ale to vidí víc než vidí člověk
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod brasci 23. 3. 2021 16:21

má význam zadná kamera ak tam mám fólie? doteraz mám iba prednú a neviem no...chcel som aj zadnú ale teraz nad tým premýšlam
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod glider 23. 3. 2021 16:26

Este narocnejsie podmienky ako vpredu, zazraky by som od toho necakal.
To ze sa bude na teba niekto lepit a ukazovat fakera bude asi vidno.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 23. 3. 2021 16:28

hlavně jak to zakablíkovat, aby se to nedojebalo, když budu zavírat a otvírat pátý dveře?
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod brasci 23. 3. 2021 16:28

Skôr mi asi ide o kontext celej situácie, aby sa dalo prípadne dokázať, že to čo sa dialo vpredu malo nejaký začiatok vzadu. Na to asi cajk, nie?

-- 23 bře 2021, 15:29 --

MV_cz píše:hlavně jak to zakablíkovat, aby se to nedojebalo, když budu zavírat a otvírat pátý dveře?

tak tá elektrika to otvára aj zatvára nežne.. hoci sakra dosť často otváram len sklo a tým potom drbnem
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tslany 23. 3. 2021 16:50

Mám kameru vzadu, fólie nejsou problém, u mě byl problém brzdový světlo. Je to dobrý na lepiče, že prostě na, tady mám důkaz že mi byl půl metru za nárazníkem. Bych do toho šel.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 23. 3. 2021 19:48

brasci píše:Skôr mi asi ide o kontext celej situácie, aby sa dalo prípadne dokázať, že to čo sa dialo vpredu malo nejaký začiatok vzadu. Na to asi cajk, nie?

Slovak, takze mas brikety, ze?

To bude asi potreba jedine zkusit, no. Jinak bezny 70% nejsou problem.
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 23. 3. 2021 19:54

Tak akurar by som povedal

Obrázek
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod evlo 23. 3. 2021 20:32

brasci píše:má význam zadná kamera ak tam mám fólie? doteraz mám iba prednú a neviem no...chcel som aj zadnú ale teraz nad tým premýšlam

Vidí to impress fólií, nebo ji můžeš udělat dírku ;)
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod glider 23. 3. 2021 20:50

Co zmurkas.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod brasci 23. 3. 2021 20:51

Asi pozera cez dierku. Vyrez mi napadol ale nebudem tam robit duru. Bude vidiet tmavo cez foliu. Zajtra to od nich objednam. Pasuje nejaka sada na pevnu montaz co tam maju? Necham to uz konecne raz zapojit na poistky, nech to nemam v zapalovaci.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kozakm 24. 3. 2021 10:59

Koukám na ta nezpracovaná videa od Poláků (dík za tip MV_cz) a stále se mi nejvíc líbí A119 v3 v HDR režimu
kozakm
Nováček

Odeslat příspěvekod kozakm 24. 3. 2021 12:02

A ještě jedno porovnání, tady mi taky vychází A119 V3 jako vítěz: https://www.youtube.com/watch?v=XtdudFMzfE4
kozakm
Nováček

Odeslat příspěvekod Slawall 24. 3. 2021 12:07

MV_cz píše:hlavně jak to zakablíkovat, aby se to nedojebalo, když budu zavírat a otvírat pátý dveře?

+1

-- 24. 3. 2021 11:09 --

brasci píše:má význam zadná kamera ak tam mám fólie? doteraz mám iba prednú a neviem no...chcel som aj zadnú ale teraz nad tým premýšlam

Myslim, ze to bude OK. V noci samo detaily budou na prd, ale kdyz to osviti auto za tebou, tak asi OK, ve meste to bude OK. Jen to umistit tak, at to nahrava pres stiranou plochu, jeslti pouzivas zadni sterac.

-- 24. 3. 2021 11:10 --

Mas vybranou nejakou kameru dozadu? Ja predbezne tuhle https://www.xiaomimarket.cz/xiaomi-70-m ... dUQAvD_BwE
Slawall
Vošický lover

Předchozí stránkaDalší stránka