On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 21:03

Je nejlepší z nás. Má pro to absolutní schopnosti.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 5. 2019 21:03

opravdu si myslis, ze kamera v aute necemu zabrani? ja mel za to, ze maximalne zdokumentuje co se stalo.

Neni lepsi si pojistit auto? stejne to budes vzdy opravovat na pojistku, protoze si uvedom jednu vec. Pokud ti nekdo poskodi auto, tak to opravdis na havarijni pojsiteni se spoluucasti. Pokud ovsem zjistis nekoho, kdo ti to poskrabal, tak ti pojistovna nic neda a musis se s vinikem soudit o nahradu skody. Takze co bude pro tebe vyhodnejsi?

A pokud ti nekdo opakovane poskrabe auto, mozna je na miste se zamyslet, co asi delas tak hrozneho, ze s ti to deje opakovane.

-- 13. 5. 2019 20:04 --

ale to je asi moc slozite na tebe co? to borcum z pocitacu, mobilu apod. nedojde co..
anonymni

Odeslat příspěvekod hopa26 13. 5. 2019 21:09

Ja si dal kameru do auta kdybych nekoho nechtene naprcal. Treba srnku. Nebo kdyby nekdo naprcal mne. A taky potom muzem na garazi rozebirat vselijake infarktove situace.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 21:20

Já snad někde tvrdím, že kamera něčemu zabrání?... :-(

Nejde jen o objetí klíčem. Co třeba náraz z boku?

No, myslel jsem si, že je to forum o kamerách do auta (dle "chytrého" moderátora zřejmě naprosto zbytečné), ale ono je to tady asi opravdu o poměřování .....
Ach jo. Vedení Superfora by mělo přijmout nějaká opatření, když můžou trolit i moderátoři.
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -b3h- 13. 5. 2019 21:23

Upřímně jak to tak čtu, tak máte v podstatě pravdu. Škodě kamera nezabrání, je to pouze pro zdokumentování pro případně chycení za ruku pachatele, pokud se to povede.
Začal jsem takto přemýšlet po tom, co jsem si ve čtvrtek dovezl nové auto (barva white moon) a druhý den, když jsem parkoval u kauflandu jsem po příchodu k autu zjistil, že mám odřený až na plast nárazník, asi od vozíku, což mě neskutečně na*ralo.
Proto jsem si řekl, že by nebylo od věci tu kameru mít.

Myslím si, že dvě kamery (vpředu a vzadu) bohatě stačí. Vždy se podaří něco natočit.
-b3h-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 5. 2019 21:25

stani píše:Já snad někde tvrdím, že kamera něčemu zabrání?... :-(

Nejde jen o objetí klíčem. Co třeba náraz z boku?

No, myslel jsem si, že je to forum o kamerách do auta (dle "chytrého" moderátora zřejmě naprosto zbytečné), ale ono je to tady asi opravdu o poměřování .....
Ach jo. Vedení Superfora by mělo přijmout nějaká opatření, když můžou trolit i moderátoři.

toto jsi psal

Dobře, když ničemu kamery nezabrání, tak proč si je vůbec do auta dávat, že?

tudiz kamera opravdu nicemu nezabrani, takze proc by sis je do auta daval ze...

jinak tu jsi na garazi, tu je o dost jina situace, nez na jinych forech, pokud ti to nevyhovuje, jdi jinak. Toto neni forum o kamerach, ale o autech a toto je diskuze o kamerach. Takze tak najak. Jinak nejsem moderator, ale admin, aby bylo jasno, to je jeste o level vyse :) a pokud se ti to nelibi, tak si jdi zase tam, kde se citis dobre.

mas s tim problem?

-- 13. 5. 2019 20:27 --

-b3h- píše:Upřímně jak to tak čtu, tak máte v podstatě pravdu. Škodě kamera nezabrání, je to pouze pro zdokumentování pro případně chycení za ruku pachatele, pokud se to povede.
Začal jsem takto přemýšlet po tom, co jsem si ve čtvrtek dovezl nové auto (barva white moon) a druhý den, když jsem parkoval u kauflandu jsem po příchodu k autu zjistil, že mám odřený až na plast nárazník, asi od vozíku, což mě neskutečně na*ralo.
Proto jsem si řekl, že by nebylo od věci tu kameru mít.

Myslím si, že dvě kamery (vpředu a vzadu) bohatě stačí. Vždy se podaří něco natočit.

dve kamery do systemu ma treba MIO...

kazdopadne jak jsem psal, pokud mas zaznam a neco se stane a PCR si to vyzada, tak jsi v *****, protoze pojistovna ti nic nenahradi a muzes si skodu vymahat na tom, co ti to udelal, coz muze znamenat nedobytnost a placeni ze sveho.
anonymni

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 21:31

"Dobře, když ničemu kamery nezabrání, tak proč si je vůbec do auta dávat, že?"
byla řečnická otázka-reakce na tvé "...to jakoze ty kamery tomu zavrani?"

Admin jo? :shock: :mrgreen: Třikrát jsem se pokřižoval :-D (to je tedy se Superforum už dost nahnuté), ty "popelnice" jedna... ;-)
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 5. 2019 21:34

tak aby ses citil jako jinde v ramci superfora, tam ti na garaz dam schvalovani prispevku. Pises OT, urazis lidi apod. tak verim, ze ted budes spokojeny.
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 22:01

:mrgreen:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod -b3h- 14. 5. 2019 07:00

@hopa26: můžeš napsat, co jsi si koupil?
-b3h-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopa26 14. 5. 2019 07:38

Napisu, ale je potom nutny objednavat pres muj web, je tesne pred spustenim. Da li panbuh budu mit z prodeje hafo kes a dal by mela byt i sleva na produkt. :D
Vydrz prosim jeste tyden. Pak pisnu sz, tady nechci syflit. Diky.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod jurajec 14. 5. 2019 08:03

Jinak pecka kamera by mela byt vydana do leta 2019 - Street Guardian dual remote verze kde jsou 2 male kamery na dratu a nahravaci jednotku si muzete klidne schovat tak aby ji bez naradi a trochy casu nemohl nikdo odnest pryc napr. vloupani do auta, po nehode nebo behem dopravni kontroly pcr. Jen ta cena bude brutalni oproti A129
jurajec
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 5. 2019 08:25

dneska, když už jsou parkovacíma kamerama obsypaný celý auta od výroby, tak by to mohl třeba ten výrobce nějak využít, přidat sensory a možnost, že si tam člověk prdne kartu a bude si nahrávat, pokud o to stojí
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 5. 2019 11:47

Tomu říkám myšlenka dne.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod glider 14. 5. 2019 12:28

MV_cz píše:dneska, když už jsou parkovacíma kamerama obsypaný celý auta od výroby, tak by to mohl třeba ten výrobce nějak využít, přidat sensory a možnost, že si tam člověk prdne kartu a bude si nahrávat, pokud o to stojí

Technicky to nie je problem, pravne uz ano.
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránkaDalší stránka