On board kamera

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 26. 4. 2019 13:51

A129 se prodava i v single cam verzi.
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod Marek_Km 26. 4. 2019 14:49

Jj, až teď se dívám, že to tak je. Cenový rozdíl necelých 1600 (A119) vs necelých 2800 (A129) je docela dost. Zas na druhou stranu A129 má lepší snímač, takže hlavně v nocí líp "vidí". Popřemýšlím.

Ještě jeden dobrý testík
Marek_Km
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod -b3h- 13. 5. 2019 18:40

Zdravím Vás,

potřebuji poradit. Chci si koupit kameru do auta, jde mi hlavně o nahrávání v době kdy vůz stojí zaparkovaný. Četl jsem, že existují kamery, které reaguji na jemný náraz (zajímalo by mě co se tím jemným nárezem myslí :)), ale i na pohyb před kamerou, takže se na základě pohybu zapne nahrávání. Mohl by mi někdo doporučit kameru, která by měla tento senzor pohybu a natáčela v dobré kvalitě?
-b3h-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 18:53

To by mě zajímalo také, ale u zaparkovaného vozu to bude chtít více kamer, aby snímaly okolo celého vozu. A tady by se hodil nějaký systém s HDD. Před pár lety jsem něco podobného viděl, ale bylo to docela drahé a také byl problém s vysokýma teplotama uvnitř auta. Nevím jaká je situace dnes, jestli už je nějaký schopný set např. se 4 kamerama a boxem s HDD pod sedačku.
Naposledy upravil stani dne 13. 5. 2019 19:02, celkově upraveno 1
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 18:54

No jistě. 10 kamer a ještě jednu do podvozku......... :oboze
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 19:03

"No jistě". :-D Všichni se budou řídit podle jednoho chytrolína. :mrgreen: Každý si může zvolit co chce. ;-)
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 19:38

No může. Kdejakej šulín si může celý auto otapetovat kamerama.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod hopa26 13. 5. 2019 20:32

Ma to ta co jsem koupil na lokotku. G senzor a 3 snimky za minutu. Kdyz se neco deje, zapne se naplno. Chci na to napsat recenzi casem.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 5. 2019 20:33

stani píše:To by mě zajímalo také, ale u zaparkovaného vozu to bude chtít více kamer, aby snímaly okolo celého vozu. A tady by se hodil nějaký systém s HDD. Před pár lety jsem něco podobného viděl, ale bylo to docela drahé a také byl problém s vysokýma teplotama uvnitř auta. Nevím jaká je situace dnes, jestli už je nějaký schopný set např. se 4 kamerama a boxem s HDD pod sedačku.

mohu se zeptat jakou mas popelnici, ze to tak prozivas? Dle podpisu minimalne Rolse
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 20:37

Taky mi to tak přišlo. :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 20:44

No, až ti někdo objede klíčem auto na parkovišti, je to samozřejmě milé i na "popelnici". ;-)
Jasně že mám (oproti tobě) popelnici, co také jiného , a také ho mám menšího (už sis ho dnes na školním záchodku s někým poměřoval?) :-))))
"Všude byl, všechno zná" - jak příznačné! :mrgreen:
stani
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod addiction 13. 5. 2019 20:49

Pero ma kazdej stejny, tj. 3centimetrovy hovado 8-)
Not great, not terrible... but not great
addiction
Kavárník a lepšočlověk

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 5. 2019 20:49

stani píše:No, až ti někdo objede klíčem auto na parkovišti, je to samozřejmě milé i na "popelnici". ;-)
Jasně že mám (oproti tobě) popelnici, co také jiného , a také ho mám menšího (už sis ho dnes na školním záchodku s někým poměřoval?) :-))))
"Všude byl, všechno zná" - jak příznačné! :mrgreen:

tak co? tak budes mit objete auto klicem, to jakoze ty kamery tomu zavrani?

"Všude byl, všechno zná" - jak příznačné! - no máš pěknou hodnost, jen nechápu souvislost...
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 5. 2019 20:54

Jak se durdí :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod stani 13. 5. 2019 21:01

goes píše:tak co? tak budes mit objete auto klicem, to jakoze ty kamery tomu zavrani?

Dobře, když ničemu kamery nezabrání, tak proč si je vůbec do auta dávat, že? :-D
"Chytře" vybírá Superforum moderátory, opravdu... :-!
stani
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka