mfilip píše:Exisuje uz neco, co by byla jen nejaka mala cocka nebo bazmek, ktery by se dal prilepit na zrcatko a to ovladani + zaznam by se dal schovat do kastliku?
Ano.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
mfilip píše:Exisuje uz neco, co by byla jen nejaka mala cocka nebo bazmek, ktery by se dal prilepit na zrcatko a to ovladani + zaznam by se dal schovat do kastliku?
MirecBA píše:chyba tam gps
fahrman píše:goes píše:fahrman píše:Chlapi, vlákno jsem nikdy nečetl, ale začínám přemýšlet o kameře - Můj přehled o kamerách zamrzl tak dva roky zpátky.
Požadavky:
- dobrý a ostrý obraz (pokud možno i v noci)
- decentní provedení (bude v autě permanentně)
- kvalitní záznam zvuku (aby např. zachytila policistu u auta)
- cena max. 2000,-
Nezalezi mi napr. na kvalite drzaku
Díky
Za 2tisice budes mit sunt pouzitelny ve dne na urovni, ze mozna prectes SPZ kdyz bude potreba. Nebude schopna fungovat v protisvetle, srovnani prechodu slunce-stin bude trvat pul hodiny apod. Takze vybiras jen mezi suntem a suntem a je uplne jedno co z toho vyberes.
-- 24. 9. 2014 12:44 --
A na to, ze by ti kamera nejak kvalitne zachytila to, co se mluvi venku, to zapomen. A navic pokud nahravaneho neupozornist na to, ze ho nahravas, tak UOOU ti muze dat hodne zabrat.
A kouknuls na youtube napr na ten Mobius Actioncam? Fakt mi to přijde OK i v noci...
K tomu nahrávání policistů apod - měl jsem onehdá rozepři s jedním dopravákem, posléze jsem si na něj stěžoval, ale neměl jsem důkaz.
S474N píše:evlo: netusim kolik stoji v CR, ale na eBay do 600 Kc.
goes: spis z ceho vychazis ty, protoze mi to prijde jako nejaka sirici se urban legend.
Stanovisko MVCR hovori o tom, ze pri provadeni sluzebnich ukonu policiste nevystupuji jako soukrome fyzicke osoby, tedy nevztahuji se na ne osobnostni prava.
Pise se o tom treba i tady:http://www.eps.cz/poradna/kategorie/spr ... ci-policie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků