Stav autobaterie

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod jandaxx 20. 4. 2008 16:53

Prostě tohle není dobrý někde psát tečka. Vem si, že se v práci něco ztratí. Řeknou si, ten nás chtěl ošulit, třeba to ukradl. Nemá teď zrovna peníze. A budou na Tebe blbě koukat. Myslím, že je to celkem jasný. A to je poslední co k tomu píšu. Nebudu z@asírat tohle téma.
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod OgyDoggy 20. 4. 2008 17:13

to už z@asrané je, chtělo by to lock a delete
učím se co můžu, učím se celý život, snad mi to k něčemu bude
OgyDoggy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marc159 20. 4. 2008 17:22

vss26: Baterky umírají takřka zásadně jen v zimě. Podle mě ta tvá léto přežije a v průběhu podzimu bych přemýšlel o výměně.
Marc159
Inventář

Odeslat příspěvekod jandaxx 20. 4. 2008 17:41

Co pamatuji tak baterka u Filcky u bývalého zaměstnavatele vydechla za pěkného květnového dne. Ráno se normálně přijelo do práce a odpoledne ani ťuk. Já měnil vloni na podzim baterku u auta po sedmi letech. Ještě normálně točila, ale už jsem jí prostě nevěřil. Tak jsem koupil Bannerku a mám klid.
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod i.w. 20. 4. 2008 19:52

Gratuluji Ogy, teď jsi to trefil. Bohužel blbeček, který se chystá "ošulit" nebo už krade a ani neumí couvat, ale se slabou Oktávkou to fičí co to dá, mně bohužel soudit nebude. Přečti si ještě jednou ten příspěvek o té Škodovce s rodinou a zkus trochu přemýšlet, protože myslím, že jsi jediný co to nepochopil. Víš co, vzhledem k inteligenci to rozeberu - pokud neumíš odhadnout ani couvání, ale vesele si to do práce fičíš 170 Km/h, tak Ti jen přeju, abys až neodhadneš třeba rychlost v zatáčce, tak aby když vletíš do protisměru tam zrovna nejela ona zmiňovaná Škodovka s rodinou a raději si sejmul strom! Toť vše.
Jinak taky myslím, že bohužel zrovna ty jsi zde nepřišel na nic.
i.w.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 20. 4. 2008 21:22

Panove trosku v klidu. Mate tohle zapotrebi?

Co se tyce provozu auta na LPG misto na benzin, neprijde mne to jako okradani zamestnavatele, ktery proplaci cestaky vlastnim autem. Chtel bych videt firmu, ktera proplaci skutecnou spotrebu a ne kombinovanou z technicaku. Ja mam kombinovanou 5,7 litru a jezdim za 9l LPG. Instalace LPG neni zrovna za hubicku, stejne tak je treba semtam zajit na revizi, casteji menit vzduchovy filtr, je drazsi STK. Proc bych mel dotovat snizeni nakladu zamestnavatele z mych penez? Pokud mu to prijde nefer, muze firma koupit auto vlastni nebo mne dat na sluzebky nejake z pujcovny.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod Petr1968 20. 4. 2008 21:27

Nějak to tady vlčí :shock: Jediný pořádný zloděj jsem já. I okradený.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OgyDoggy 20. 4. 2008 21:27

ty jseš fakt vůl, ale doopravdy. vím, že moje octavie je slabá, já zkoušel kolik jede, kolik z ní vymáčknu, dal jsem 170, což je slušný výsledek, ale v tom momentě docela dost hodně spotřebovávala paliva, což je vlastnost toho motoru.
s tou rodinou jsem to pochopil, ale v tom smyslu, že bys tam byl ty se svými dětmi (a taky jsem psal, že děti neplánuju), nemusíš mi říkat, že jsem magor, zkoušel jsem to jen jednou (vlastně dvakrát) a můžu ti napsat, že tím jak jsem jel, jsem se choval jako neuvěřitelný nezodpovědný debil. couvat už umím, díky bohu, ale pořád jaksi mám strach z toho, že někde do někoho ťuknu, holt s autobusem je to lehčí, tam je přehled kde co je.
že jsem tu nepřišel na nic? ale jdi, přišel jsem na to, že lidi neumí číst, potom nadávají a dělají zbytečný humbuk. a když už neví co by, tak začnou šťourat v soukromí a vyvalí to ihned ostatním, trošku poupraveně, samozřejmě.
s tím kradením jsi to trochu přehnal, ne trochu ale docela dost.
OgyDoggy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 20. 4. 2008 21:32

Kdo nekrade je okraden státem :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod i.w. 21. 4. 2008 09:28

Oggy - když už neví co by, tak začnou šťourat v soukromí a vyvalí to ihned ostatním, trošku poupraveně, samozřejmě.
Ukaž mi jedinou věc, kterou jsem změnil, protože vše co jsem citoval je přímo z tvých stránek a asi jsi celkem zaujal, protože to o tom šulení si zase vyštrachal JandaXX.
Já už to dál komentovat nebudu, ale několik nepřesností, možná způsobených tvým podáním, v tvých příspěvcích je. Pokud by jsi byl trochu sebevědomý a jistý sám sebou, tak pouze upozorníš VSS, že si zřejmě spletl pojem proud a napětí, což bylo z příspěvků jasné.
No a možná i chápeš, proč o sobě nic neuvádím, já opravdu nepotřebuju prezentovat na veřejnosti, že jsem poměrně vysoko postavený, úspěšný s fungující a zajištěnou rodinou, protože do toho nikomu nic není. Ty jsi bohužel zatím ještě obyčejná začínající nula a ještě svou blbost prezentuješ na internetu, tak co ti mám na to říct. Pokud si ztěžuješ, že na tebe tady někdo něco vytahuje, tak je to tvůj problém, protože to veřejně prezentuješ. Sorry.
i.w.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 21. 4. 2008 09:36

JÁ JSEM TAKÉ NULA,A UŽ SE TO SI DO SMRTI NEZMĚNÍ :D :D :D :D
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod OgyDoggy 21. 4. 2008 16:18

vysoko postavený můžeš být, mě je to celkem jedno. já sice nejsem žádný servisní technik, ale měl jsem nabídku do Strojservisu (iveco servis), což je firma v blízkosti Prahy, odmítl jsem ji, protože si chci udělat vysokou. v nynější práci zastávám několik úkonů, které neumí nikdo kromě mě. ať už je to cejchování tachografů, diagnostika řj, opravy autobusů. každý je vysoko postavený podle svého, někdo na dílně a někdo v kanclu, možná trochu závidím těm, kteří se nemusí špinit bordelem za aut, ale taky bych nemohl sedět několik hodin za stolem a poslouchat debilní dotazy některých řidičů. ty ale musím poslouchat i tak, i když ne v tak velkém množství, protože někteří neumí pomalu ani psát a mluvit :-). nejspíš mě to stejně čeká, že budu někde v kanclu, ale to bude až za nějakou dobu (nejspíš okolo dvou let, kdy jde jeden do důchodu).
ty ses podíval na mé stránky a pak jsi šířil části textu (což může být chápáno jako porušování autorských práv, ale tohle je už hodně za vlasy přitažené. :-)), které sis pořádně nečetl, a tak jsi je špatně pochopil, ale to je taky je taky jedno.
OgyDoggy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Totalschade 21. 4. 2008 16:20

OgyDoggy píše:á sice nejsem žádný servisní technik, ale měl jsem nabídku do Strojservisu (iveco servis), což je firma v blízkosti Prahy, odmítl jsem ji, protože si chci udělat vysokou. v nynější práci zastávám několik úkonů, které neumí nikdo kromě mě. ať už je to cejchování tachografů, diagnostika řj, opravy autobusů.

ty jses hlavne peknej pripad. blbej a jeste namyslenej.
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod OgyDoggy 21. 4. 2008 16:36

kdybych byl blbej, tak bych nebyl přijat na vysokou
namyslenej mozna jsem, ale obhajuju to, co je pravdive, pokud nekdo neni schopny precist spravne prispevky, tak at si polibi
OgyDoggy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Totalschade 21. 4. 2008 16:42

OgyDoggy píše:kdybych byl blbej, tak bych nebyl přijat na vysokou

a jeste k tomu nekde ze vsi
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka