udržení minimální rychlosti - nevím jak to nazvat?

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goggy 12. 4. 2008 11:47

mira: je to na popojizdeni v kolonach, 1, 2, bez plynu jedes, neutral, brzda, 1, 2... :D
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Inventář

Odeslat příspěvekod Pecuch 12. 4. 2008 11:57

Na tohle byla dobra prvni fabka s motorem SDi, tak se s tim mohlo v pohode i rozjizdet, pridavalo si to dost. Skoro porad jsem se rozjizdel bez plynu. Ted u htp uz je to horsi.
2016 Ford Mondeo 2.0 TDCi
2014 Honda Integra 750
2006 Yamaha FZ1 Fazer
Pecuch
Nováček

Odeslat příspěvekod Totalschade 12. 4. 2008 11:59

Pecuch: jestli ono to sdi a htp nebude spis o palivu. nafta diky nizko posazenemu kroutaku nema s rozjezdy bez plynu nejmensi problem.
goes: 3 - dyt mne znas, tak co resis?
ceda: nestačí to voroštovat na mokrý trávě?
Totalschade
Štamgast

Odeslat příspěvekod CHiP 12. 4. 2008 17:29

Pecuch píše:Na tohle byla dobra prvni fabka s motorem SDi, tak se s tim mohlo v pohode i rozjizdet, pridavalo si to dost. Skoro porad jsem se rozjizdel bez plynu. Ted u htp uz je to horsi.

S prázdným Transitem TDDi to šlo se rozjet bez přidaní plynu z 1. až na 5. převodový stupeň. Ale u tý pětky už se to muselo dlouho nechat klouzat na spojce a pak to dál v klidu na volnoběh jelo. Už ale netuším kolik, bylo to ale docela dost 8-D
Opačně třeba při brždění motorem a zařazenou dvojkou až do zastavení. Bylo v jednu chvíli cítit jak si to hodně přidá, takový poslední záchvěv než to zdechlo :mrgreen:
S autobusem ujeto 300tis. km bez zaviněné nehody 8)
CHiP
Autobusák roku 2009

Odeslat příspěvekod p0etrik 12. 4. 2008 17:39

0mira píše:ale říkám si dřív se bez toho taky jezdilo bez sebemenších problémů, tak si to chce sehnat starší auto a naučit se bez toho jezdit

Proboha proc? :shock:
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod p0etrik 12. 4. 2008 17:40

CHiP píše:S prázdným Transitem TDDi to šlo se rozjet bez přidaní plynu z 1. až na 5. převodový stupeň. Ale u tý pětky už se to muselo dlouho nechat klouzat na spojce a pak to dál v klidu na volnoběh jelo. Už ale netuším kolik, bylo to ale docela dost 8-D

S felckou 1.3 MPi to taky slo... :mrgreen:
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod 0mira 12. 4. 2008 18:12

proboha proc?

no já nevim ? :-)
0mira
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goggy 12. 4. 2008 18:30

0mira: v praxi to nepoznas, teda aspon ja prerazuju na nizsi stupen / neutral jeste chvili predtim nez si to prida. Jinej rozdil v jizde nebude.
Neaktivní
Pro kontakt použijte ICQ.
Goggy
Inventář

Předchozí stránka