Proč si lidi kupují mini suv jako kodiaq atd.?

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 5. 2025 15:58

Já první píše:Proč si kupovat kodiaka který je ve všem horší než Superb jemuž se vyrovná jenom cenou?

Pro me byl hlavni duvod vyberu SUV snadnost nastupovani a vystupovani, s tim souvisi i vysoky posez. Vozil jsem proste sve rodice duchodoveho veku po lekarskych vysetrenich apod. a pro stareho cloveka je veliky problem vystoupit z nizkeho vozidla z nizko umistene sedacky. Meli problem i vystupovat z Felicie, Yeti je na to perfektni, takove auto vhodne pro duchodce.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puk123 23. 5. 2025 17:06

evlo píše:To mě je jedno, jestli to má volant napravo nebo nalevo, ale z těch aktuálních variant spacie bych si rozhodně vybral ... spacii :) (custom hybrid x s turbo 4wd) ... nicméně mám obavu, že i když by to tady prodávali, tak by to bylo hrozný když to někdo nabourá, ale samozřejmě pokud by to stálo jak v japonsku, tak mám dost vpýči tohle.

Ale realita je, že se to tu neprodává, a že import s přihášením bude stát minimálně tolik co auto.

Ojeté už dovezené: https://auto.bazos.cz/inzeraty/keirevoluce/
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod -pb- 23. 5. 2025 17:29

z toho asi nebude vidět přes oktávku
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Redlajn 24. 5. 2025 01:16

Arnie J píše:
-pb- píše:
tslany píše:Tak to vidíš že to jsou pacienti, volvo si koupí většinou konzerva, bávo dementi maj nutkán ířvát že maj bávo a celkově ty jejich zbyky dojebat ty auta. Jízdní styl další věc.

spíš mám pocit, že volvo si koupí primárně vysírač, báwo, kor starý asi často kokot, který se s tím omotá o strom, ale tuž jeho boj, v provozu s nima ale nějak extra problém nemám

mám stejné zkušenosti

Volva mi poslední dobou serou fest. Procentuálně naprosto tragický. A padlo krásně. Vztah k autům nula, pocit nadřazenosti obří.

-- 24. 5. 2025 01:20 --

glider píše:Mna bavia hlavne, ked chcu akoze ukazat, ze aj im to vie ist.

Omezovač mají až ty nový. Dementi mají často 5-20 let starý.
Předtím se dal najít solidní motor a ono to celkem jede. Volvo má kusy co jedou jak ORS naprosto v klidu. Nehledě na to, že srát dokáže i slabší. Když chceš zavřít, máš lépe rozdaný karty.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 24. 5. 2025 07:51

J T5 a T6 v starsich modeloch idu, ale to stretavam menej a menej.

Kamos, ktory kupil V60 vieme ktoru:
"To Volvo nelaka na rychlu jazdu, nudne, tiche, presne auto premna."
Naposledy upravil glider dne 24. 5. 2025 07:55, celkově upraveno 1
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 24. 5. 2025 07:52

dyt ty xc dnes maji bezne 250-300 kw
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 24. 5. 2025 07:56

a zajtra 400-500kW
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 24. 5. 2025 08:00

ne

[la
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 24. 5. 2025 08:10

Vykon tie auta maju, to uznavam, len to co vacsinou sedi za volantom uplne nezvlada techniku jazdy.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 24. 5. 2025 08:22

jj to souhlasim
Goesson
Veterán

Předchozí stránka