jaký antiradar

Motory, převodovky, oleje, servis a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 22. 8. 2024 17:22

glider píše:Ty uz by si mal detektor zaplateny na pokutach bohato.

Ale mel bych 25 bodu
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod aaaa 22. 8. 2024 17:24

Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod garážmistr 10. 9. 2024 20:56

Auto s předním sklem vyhřívaným folií. Přenosný detektor. Pokud přes přední sklo neprojdou paprsky radaru k detektoru, co když ho dám na zadní sklo? Běžně se řeší detekce na příjezdu/odjezdu, tak co když příjezd s odjezdem trochu změním.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 10. 9. 2024 22:50

:D
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 10. 9. 2024 22:51

SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 10. 9. 2024 23:49

garážmistr píše:Auto s předním sklem vyhřívaným folií. Přenosný detektor. Pokud přes přední sklo neprojdou paprsky radaru k detektoru, co když ho dám na zadní sklo? Běžně se řeší detekce na příjezdu/odjezdu, tak co když příjezd s odjezdem trochu změním.

Detektor na zadním skle je k ničemu, ale ne každé auto s předním sklem vyhřívaném folií je předem ztracené pro použití přenosného detektoru. Třeba do takové Octavie anebo Superbu lze starší Genevo One S/SBE/M napasovat celkem dobře, ale např. do Kodiaku už nelze. ;-)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Odeslat příspěvekod garážmistr 11. 9. 2024 13:03

Ok, když to nechceš rozvíjet, asi to bude velká pitomost.
Tak O4 a starší Genevo. Nějakej tip už mám, ale můžeš poradit?
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Tomas B 11. 9. 2024 13:14

koenzym.q10 píše:Sorry, ale...
http://youtu.be/Vh4fTRj-YeI?si=f6ov-zjVrLQuD5E2

Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Delphin 11. 9. 2024 14:45

Antiradary BEL píše:
garážmistr píše:Auto s předním sklem vyhřívaným folií. Přenosný detektor. Pokud přes přední sklo neprojdou paprsky radaru k detektoru, co když ho dám na zadní sklo? Běžně se řeší detekce na příjezdu/odjezdu, tak co když příjezd s odjezdem trochu změním.

Detektor na zadním skle je k ničemu, ale ne každé auto s předním sklem vyhřívaném folií je předem ztracené pro použití přenosného detektoru. Třeba do takové Octavie anebo Superbu lze starší Genevo One S/SBE/M napasovat celkem dobře, ale např. do Kodiaku už nelze. ;-)

Tohle by mě zajímalo. Nemáte někde fotku, jak to umístit? O Genevu M uvažuji už dlouho, ale odrazuje mě právě determální sklo v SIII.
AR: Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Ford Focus II, Fabia Sedan, Superb III, Kodiaq a teď Octavia III se Superbem IIIfl. Ale Pionýr mi pořád zůstal. MM: Samsung S23. Živě: Dell XPS15, Dell G16 a HP.
Delphin
Otvírák Garáže

Odeslat příspěvekod Nissan350Z 11. 9. 2024 19:13

Mrkni se do manuálu k autu. Třeba Mercedes má vyznačený zóny ve skle, kde je propustný (na straně u zrcátka a dole uprostřed). Testovali mě to i nějakým bazmekem, který propustnost umí změřit (fakt nevím, jak se to jmenuje) a souhlasilo to. Vozím Genevo Max přesně v tom místě a funguje, když ho dám kamkoliv jinam na sklo, tak ne.
Přílohy
IMG_1046.jpeg
6,2 V8 375kW, 4,0 V8 470 kW, 3,5 V6 206 kW, 3,0 V6 200 kW a pár kafemlejnků…
Nissan350Z
Veterán

Odeslat příspěvekod eetk 13. 9. 2024 04:33

Jako že ty plochy se dají vyhledat osvícením čelního skla baterkou?
eetk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 9. 2024 06:26

Tak co by ne, bude tam nejaka opticka zmena.
Maji to vychytane, dobre vedet.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod glider 13. 9. 2024 09:22

Ides kupovat Mercedes a detektor?
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Antiradary BEL 14. 9. 2024 11:38

Delphin píše:
Antiradary BEL píše:

Tohle by mě zajímalo. Nemáte někde fotku, jak to umístit? O Genevu M uvažuji už dlouho, ale odrazuje mě právě determální sklo v SIII.

Detektor musí být umístěn v nepokovené oblasti skla, něco jako na níže uvedených fotkách, ale ještě o kousíček výš, aby měl úplný výhled přes nepokovenou oblast. Na fotkách tomu tak úplně není, pokovená fólie začíná cca v polovině přední části detektoru.

U svých zákazníků to řeším tak, že horizontální držák bez přísavek se ohne tak, že funguje jako klip a zasune se po polstrování střechy + doporučím přichytit zadní část oboustrannou lepící páskou anebo suchým zipem a vyvést napájení ze stropní lampičku. Není to na každodenní sundávání a nandávání, ale zase je tam detektor tak nenápadný, že to ani moc zapotřebí.

Ne vždy to takhle lze udělat, nedávno jsem měl 2 zákazníky současně, jeden měl Octávku, kde jsme to takhle v pohodě umístili, druhý měl Kodiag, kde to kvůli polstrování střechy umístit nešlo.

Obrázek

Obrázek
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Antiradary BEL
Servismen

Předchozí stránkaDalší stránka