Jaguar

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 30. 4. 2005 07:03

zelenanana- jj sory ale mam za sebou stavebku a tam se kladl duraz spis na technicke predmety jak na cestinu, spis literaturu, takze jsem si vedom ze pisu s hrubkama, ale mam to aspon na co svest :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Ivory 30. 4. 2005 16:33

No Jaga bych hned bral. Na XJ asi nenašetřím v následujících 10 letech (leda, kdybych přestal jíst, tak možná jo :-) ), ale X-Type se mi moc zamlouvá, akorát ojetých moc není a nový je cenově někde jinde. Stejně by mě asi ceny náhradních dílů dorazily.
VW New Beetle 1.9 TDi - CULT CAR
Mercedes-Benz C class 240 aut. - BEST CAR
Ivory
Nováček

Odeslat příspěvekod kosch 30. 4. 2005 16:55

Ivory: to asi jo, vzhledem k tomu, že X-type nevychází co se poruchovosti týče moc dobře, spíš je to dost bída...
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Drizzt 30. 4. 2005 18:19

Myslím, že ľudia majú zažité, že Jaguáre majú žravé motory a pritom v teste na Autorevue, kde testovali XJ8 4.2 sa píše: "jeden z nejlepších motorů na trhu, výkon s neuvěřitelně nízkou ekonomikou povozu" a "při celodenním sportovním vyžití, kdy motor ze sebe vydával maximum spotřeboval neuvěřitelných 12,5 litrů na 100 kilometrů". Na porovnanie sa uvádza, že Mercedes S500 mal priemernú spotrebu 19.6 l na 100 km
Drizzt
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Goesson 23. 6. 2023 16:55

Definitivni konec. Pak uz jen elektrika tak BKS

čnostím zásadám

Vážení klienti, příznivci značky Jaguar,

automobilka Jaguar oznámila definitivní konec výroby modelu F-TYPE a již za pár měsíců se uzavře jeho výrobní linka.

Poslední ryze sportovní vůz značky Jaguar s klasickým zážehovým motorem máte možnost objednat do 15. července 2023. Po tomto datu již nelze garantovat vyrobitelnost, nebo konfigurace dle Vašich přání.

Finální modelový rok modelu Jaguar F-TYPE je k dispozici ve variantě coupé a cabriolet, s pohonem zadních nebo všech kol. Volit můžete mezi benzínovými motory o výkonu 300, V8 450 a V8 575 koní.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 6. 2023 17:07

Poslední vytře a zhasne.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod fortress 23. 6. 2023 18:08

Vynikající auto RIP
Superb L&K 2.0TSI 206kW /// Alfa Romeo Giulia QV 375kW /// Audi R8 V10 RWD 397kW
fortress
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 23. 6. 2023 20:10

Kamarád to má v 2,0, jako nejede to špatně, ale V6 resp. V8 tomu autu sluší daleko víc.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 6. 2023 20:21

Tak to každopádně.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod fortress 23. 6. 2023 21:21

Ta V6 s kompresorem je takovej ideál.
Superb L&K 2.0TSI 206kW /// Alfa Romeo Giulia QV 375kW /// Audi R8 V10 RWD 397kW
fortress
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Arnie J 23. 6. 2023 22:20

Goesson píše:Definitivni konec. Pak uz jen elektrika tak BKS

čnostím zásadám

Vážení klienti, příznivci značky Jaguar,

automobilka Jaguar oznámila definitivní konec výroby modelu F-TYPE a již za pár měsíců se uzavře jeho výrobní linka.

Poslední ryze sportovní vůz značky Jaguar s klasickým zážehovým motorem máte možnost objednat do 15. července 2023. Po tomto datu již nelze garantovat vyrobitelnost, nebo konfigurace dle Vašich přání.

Finální modelový rok modelu Jaguar F-TYPE je k dispozici ve variantě coupé a cabriolet, s pohonem zadních nebo všech kol. Volit můžete mezi benzínovými motory o výkonu 300, V8 450 a V8 575 koní.

Tys to neměl prodávat woe
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 24. 6. 2023 09:54

A byl by jak ty se skladem harampádí...
:-)

Faktem je, že si víc a víc myslím, že se všema tady těma cenenyma autama a jejich majiteli nakonec establishment vytře perdel... Dřív nebo později.

/Radost z toho nemám, ale tak nějak začínám mít pocit, že zrovna v tomto má Goes tak nějak střízlivý odhad/.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 24. 6. 2023 10:00

Ja hlavne mel “objednane” portofino a to jsem sekl a vzal ftype a to byla chyba. Tudiz po tom roce mne to preslo. Ale to by mne preslo asi vse
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 24. 6. 2023 10:01

Takhle vzato to chyba asi byla.
Ale co už.
Však není všem dnům konec.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 24. 6. 2023 10:03

Neni. Halvne mne toto uz preslo. Co bych chtel uz vim ze nebude takze jsem se presunul k motorkam
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka