Nove auto do 230 tis?

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 7. 2005 17:25

Anonym: nevim co nechapes, proste ty nediskutujes, ty se snazis vnutit svuj nazor o tom, jak se nevypalti nic ruskeho kupovat ostatnim a vysvetlit jim a presvedcit je, ze jsou totalni bl.. kdyz si takove auto koupili, ze je to vrak a nejhorsi mozna dnesni volba.
Mystifikujes tady blbostma. Mi je to vcelku jedno, ja se tohoto tematu ucastnit nepotrebuji, ale uvedom si, ze je rozdil rict svuj nazor, stat si za nim a je neco jineho, vnucovat ostatnim tento nazor.
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymouse 1. 7. 2005 19:22

:wink:
Naposledy upravil Anonymouse dne 25. 8. 2006 17:13, celkově upraveno 2
Anonymouse
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 7. 2005 19:33

No projdi si tve prispevky o Ruskych autech a zkus se nad tim zamyslet jakym zpusobem prispivas.
Pouzivas ucelove argumenty atd. Castecne mas pravdu, castecne pravdu nemas, ze se ti zda Logan nebo Thalie vyhodnejsi budiz, na tom nic neni, jde o tu formu sdeleni sveho nazoru. Nechapu, proc tak lpis na tom, porad dokola a dokola a dokola omilat protiargumenty vuci Lade. Jednou to uplne staci.
Kdyz uz neco konkretniho k tvym ucelovym argumentum. Tusim ze v debate o Ruskych autech jsi psal, ze jine automobilky maji vykon jako ma lada z mnohem mensiho obsahu a toto jsi pouzil jako argument nedostatecne vyspelosti tohoto motoru. Promin, ale pokud vim, tak Honda ma z 2.0 motoru nejakych 180kW, tedy pokud bych pouzil tvuj argument na kvalitu motoru, museli bychom rict, ze vsechny ostatni motory jsou absolutni smecka, protoze 180kW dosahuji vyjimecne 3litrove motory.
A takto ruzne polozenych tvych argumentu je spousta.
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymouse 1. 7. 2005 19:57

Naposledy upravil Anonymouse dne 25. 8. 2006 17:13, celkově upraveno 1
Anonymouse
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymouse 1. 7. 2005 20:08

Anonymouse
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 1. 7. 2005 20:28

Anonym: co se tyce ruznych trendu, proste ber to tak, jsou firmy, jako je BMW, Alfa, Honda atd. ktere jsou ve vykonech vuci obsahu motoru docela vepredu a ostatni jsou konzumaci, kteri jsou tak nejak uprostred, nikde nicim nevycnivaji a jedou si svou. Lada proste je takova. Je jedno z jakeho duvodu, proste ma prumerne vykonne motory, nic vic, nic min.

Ad tva otazka ohledne blbosti tech, co si to koupi. Ja nenapsal, ze jim rikas, ze jsou blbi, ale tve prispevky ve mne vzbuzuji pocit, ze cast lidi, ktera si Ladu koupi nemuzou byt normalni, protoze kazde nove auto je lepsi a kazda druha ojetina taky.

K ojetinam, nezapomen na to, ze ne kazdy chce jete auto. Nekdo chce nove za kazdou cenu a pokud ma opravdu maly rozpocet, tak neni poradne z ceho vybirat. Nemuzes srovnat nejake nakupini prdiko vuci Lade, Thalii, nebo Loganu. Ty auta jsou levne rodinne auta a zadne nakupni tasky. Tedy v pripade, ze ma nekdo sotva 200k a vic proste nema ani za mak a chce nove auto, ktere bude slouzit jako rodinne, tak proste nejake velke volby tady nema.

Uzavreme to, at to neni debata o nicem. Mas svuj pohled a nazory, ktere se MI zdaji jako vnucovani tveho nazoru druhym.
Je totiz velky rozdil napsat: "ja si myslim" nebo "ja bych rekl" proti vete "ono JE TO..." atd.
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 7. 2005 20:38

dneska nam logan pristavili k samosce tak jsem jim tam cornul prospekt a jinak jsem to auto obesel a musim konstatovat ze za 199 nic lepsiho nenajdem... skodo delej s tim neco!!!! 8)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Ctirad.V 1. 7. 2005 22:04

-maty-
Myslíš,že je škoda schopná snížit cenu např. u Fabie-sedan až třeba na 220 000kč?No nevim,nevim. Ale proti bych nebyl,aspoň by k tomu autu měli lidi blíž.
Ctirad
Ctirad.V
Nováček

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 7. 2005 22:11

dnes jsem to nekde slysel, ze skoda udela myslim popular, bude to totalne ohlodana fabia sedan, a cena kolem 200tisic, ale jak rikam 13" kola, manualni okna, snad i airbag, cerny narazniky, ono jen mezi nama logan za 200 tacu vypada taky hrozne, za tech 260 uz to je o neco lepsi, ale stejen jsem z toho byl dneska vykulenej, predtavil jsem si vedle toho Aygo a kdybych si mel vybrat tak tu dacii vezmu..
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymouse 1. 7. 2005 22:34

Anonymouse
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jarda2 1. 7. 2005 22:38

1zdavu - Bereš tu variabilitu truchu zeširoka, v zásadě souhlas, jen srovnání sedanu s hatch(lift)backem je trochu problematické. Jsou to různé karosářské varianty, obě prohrají při srovnání s kombíkem. Dělená sklopná sedadla jsou vždy plusem, to ano, stejně tak je plusem díra na převoz třeba lyží - to dá i sedanu zcela nové možnosti využití. Psal jsi o variabilním kufru se základním objemem 220 litrů. Ano, velkou televizi do něho šoupneš, u sedanu ji dáš na zadní sedačku (pokud projde dveřmi). Na druhou stranu při rodinné zimní dovolené do sedanu s kufrem 450l naložím 4 lidi, lyže a spoustu zavazadel. Do variabilního kufru 220 l kvůli těm 4 lidem tolik zavazadel nedáš a lyže asi budou muset na střechu. Vše má tedy své pro i proti. Trochu vyjímkou mezi hatchbacky je LADA s kufrem 420l a šířkou mezi podběhy tuším 1 metr (těm rozměrům je věnována jiná diskuse). Useklá auta, do kterých člověk sice může dát tři tašky, ale na sebe, se mi také nelíbí (do některých se nevejde ani bedýnka s ovocem).
Jarda2
Inventář

Odeslat příspěvekod Ctirad.V 1. 7. 2005 23:10

-maty-
No to už by bylo zajímavější.Manuální okna by leckdo ještě unesl,nárazník se dá nastříkat(když by bylo opravdu nejhůř).No,13¨ kola,to bych musel vidět,ale asi nic moc (tam by pomohl možná příplatek a 14ky a nemusel by být vysoký).To všechno by se dalo tak nějak přežít,ale hlavně by mě zajímalo,jaký do toho nacpou motor.Pokud tam bude 1,4,tak by to šlo,ale jestli tam budou chtít strčit 1,2,tak nevim,nevim. :?
Ctirad
Ctirad.V
Nováček

Odeslat příspěvekod Jarda2 2. 7. 2005 14:19

Co jiného než 1,2 HTP 40kW? Zadní opěradlo nepůjde sklopit, zadní okénka nepůjdou stáhnout, větrák jednorychlostní, samozřejmě bez otáčkoměru, kufr bez čalounění, hergot co se dá na Junioru ještě osekat?
Jarda2
Inventář

Odeslat příspěvekod primosten(smazano) 2. 7. 2005 15:42

Thalia ale není pro vyšší osoby. Já měřím 193 cm a když usednu za volant, za mě se nikdo nevejde. A pokud bych měl sedět vzadu, tak jen se skloněnou hlavou. Mám to vyzkoušeno. Prostorově uvnitř je naprosto ideální Logan, ale absolvoval jsem zkušební jízdu a musím říct, že motor je nedostatečně odhlučněný, jen o málo tišší než u Favorita.
primosten(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod primosten(smazano) 2. 7. 2005 15:43

Thalia ale není pro vyšší osoby. Já měřím 193 cm a když usednu za volant, za mě se nikdo nevejde. A pokud bych měl sedět vzadu, tak jen se skloněnou hlavou. Mám to vyzkoušeno. Prostorově uvnitř je naprosto ideální Logan, ale absolvoval jsem zkušební jízdu a musím říct, že motor je nedostatečně odhlučněný, jen o málo tišší než u Favorita.
primosten(smazano)
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka