Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Mno pravdou je, ze jsem maly kufr nikdy resit nemusel, vzdy jsem mel auta s pomerne velkym kufrem, takze jej dokazu ocenit a vyuzit. Mi rodice jsou v duchodu a autem uz nejezdi, nejblizsi obchod mame 3 km a proto jednou za 14 dni se jede na velky nakup do marketu ve 4 lidech, kam se uz toho moc nevejde a tak zbyva kufr. 50 l vody, potraviny, hajzlak, atd. Mlada taky potrebuje kazdou chvili mulcovaci kuru a dalsi cypoviny.Je taky celkem pohoda jezdit na dovolenou, kdyz se mi do kufru vleze silnicni kolo, grilovaci kotlik, lehatka, prepravky a dalsi zbytecnosti a pritom to clovek nemusi tahat na strese, ve voziku, nebo v prostoru pro cestujici. Takze v tom je pro mne ten prinos 550 l v Octavce. Kdyz se ale ohlizim po aute, kufr neresim, klidne bych seld do Fabie RS. Kdyz uz ale ten kufr mam, dokazu jej vyuzit.Jarda2 píše:1zdavu - Ta variabilita kufru 220 l mě opět dostala. Jak kdybych četl reklamu. Že by fakt byl variabilní kufr 220 l lepší, než nevariabilní kukr 450l? K čemu je ta variabilita v praxi? Pokud jsem si všiml před obchodními domy, majitelé malých kufrů se variabilitou nezdržují a co se nevejde do kufru, nacpou na zadní sedačky. A pro rozbitou lednici si opravář přijede, novou koupím s dodáním do bytu zdarma. Nic ve zlém, ale opravdu by mě zajímala ta variabilita v praxi a jak často se využívá.p/quote]
JP píše:Neni tu nekdo, kdo by mel zkusenosti se svezenim v Lade 2112? Ne, ze bych ji chtel kupovat, ale zajima me, o kolik je horsi nez konkurence. Ma prednosti Logana tj. obrovsky prostor a pomerne vykony motor (na tu cenu). Zbytek asi bude podobne. Jaky je rozdil oproti Loganu krome propagace?
Jarda2 píše:1zdavu - Ta variabilita kufru 220 l mě opět dostala. Jak kdybych četl reklamu. Že by fakt byl variabilní kufr 220 l lepší, než nevariabilní kukr 450l? K čemu je ta variabilita v praxi? Pokud jsem si všiml před obchodními domy, majitelé malých kufrů se variabilitou nezdržují a co se nevejde do kufru, nacpou na zadní sedačky. A pro rozbitou lednici si opravář přijede, novou koupím s dodáním do bytu zdarma. Nic ve zlém, ale opravdu by mě zajímala ta variabilita v praxi a jak často se využívá.p/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků