Dacia LOGAN

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod marepa 7. 10. 2008 01:27

nal: jasne .. kup si auto .. a aby bylo dobry si dodelas sam doma v garazi :hm
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Taki 7. 10. 2008 12:07

Tak k tomu hluku v kabině mohu říci toto:
Mám MCV (kombíka) v naftě (1,5 dCi) a hluk vevnitř mám nesrovnatelně menší, než je ta aerodynamická hrůza, co se ozývá v staré Fabii při rychlostech nad 80 km/h.
Taki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nal 7. 10. 2008 16:42

marepa - to je skor o tom, ze bezny clovek (teda nie ludia, co chodia na toto forum) neriesi ten hluk. Kupi Logana, lebo nechce dat vela penazi za auto a ocakava po nom naproti tomu zazraky.

Btw. - ako je to s faceliftom MCVcka?
Dve levíčatá. Jedno znakom, druhé menom.
nal
Štamgast

Odeslat příspěvekod George_Couser 5. 11. 2008 23:51

;-)
Obrázek
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod p0etrik 6. 11. 2008 00:28

Taki píše:Tak k tomu hluku v kabině mohu říci toto:
Mám MCV (kombíka) v naftě (1,5 dCi) a hluk vevnitř mám nesrovnatelně menší, než je ta aerodynamická hrůza, co se ozývá v staré Fabii při rychlostech nad 80 km/h.

Tak sis mel v te Fabii zavrit okynka. :D Ve Fabce neni pri 80 km/h aerodynamicky hluk vubec slyset. I ve 130 je to s motorem tak pul na pul.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod kefish 6. 11. 2008 00:42

p0etrik píše:

Tak sis mel v te Fabii zavrit okynka. :D Ve Fabce neni pri 80 km/h aerodynamicky hluk vubec slyset. I ve 130 je to s motorem tak pul na pul.

Zalezi na motoru. Ja jednou za cas sedlam Fabku 1,9TDI PD, tam se mi aerodynamicky hluk snad jeste nepovedlo zaslechnout. :D
Jsem podpisový virus. Prosím, zkopírujte si mě, abych se mohl rozšířit.
kefish
Štamgast

Odeslat příspěvekod Petr1968 6. 11. 2008 00:56

To je krize. :-S
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod NiceOne 6. 11. 2008 06:33

Tak to je HTP asi vyjimecne ticha, protoze ja slysim aerodynamickeho hluku strasne moc. ...o hluku od pneumatik ani nemluvim, ale to bude tim ze uz maji 70tis. km.
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod Marek194 6. 11. 2008 09:57

kefish píše:
p0etrik píše:

Zalezi na motoru. Ja jednou za cas sedlam Fabku 1,9TDI PD, tam se mi aerodynamicky hluk snad jeste nepovedlo zaslechnout. :D

U turbotraktorů už tak bývá :-D
Marek194
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Michal P 10. 11. 2008 19:03

Já jsem rád že v Loganu nejsem ošizen o zvukový požitek z jízdy jako v jiných autech. V jiných autech raději poslouchám rádio, v Loganu není třeba.
...
Michal P
Nováček

Odeslat příspěvekod westik 28. 12. 2008 13:59

Tarwas píše:jsem se dneska bavil s bratrankem, ktery děla u Renaultu, a že měli na příjmu garančních oprav rok staré Logany s uplně prohnitýma plechama u zadních tlumiču :) jsem věděl, že reznou, ale ne, že zas tolik :)

Hmm začínám skoro 4 rok a Logan je BEZ PROBLÉMŮ znalci a odborníci ... :mrgreen: :mrgreen: žádná koroze a rez ,jen liju benzín a vodu do ostřekovačů žádná ivestice do oprav ....
Já jsem spokojen :lol: :lol: :lol: Pořád se nanaplnily prognózy znalců ,kteří věděli své.
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod NiceOne 28. 12. 2008 14:13

A jezdis s tim autem vubec?
Peugeot 308 SW 1.6 HDI
iPhone SE
NiceOne
Inventář

Odeslat příspěvekod westik 28. 12. 2008 14:21

NiceOne píše:A jezdis s tim autem vubec?

ne mám ho v garaži asi :shock: chodíím oprašovat , parkuju jako ostatní venku , používám jako ostatní nic víc . Mějte se tu ....
U nás se Dacii celkem daří. Za minulý měsíc bylo Sandero pátým nejprodávanějším vozem segmentu B, kde neohroženě vládne Fabia. Úspěšný je také Logan, a to zejména v prodloužené verzi MCV.
no co udělá krize ?
Jen jsem chtěl říct že nelituji koupě ... :lol: :lol: :lol:
Kód: Vybrat vše
http://magazin.auto.cz/testy/dacia-sandero-1-6-hura-do-evropy.html
článek hovoří za vše ....
NE NEBUDU SE ÚČASTNIT POLEMIK ....
Naposledy upravil westik dne 28. 12. 2008 14:33, celkově upraveno 1
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod NiceOne 28. 12. 2008 14:28

Kolik mas najeto?
Peugeot 308 SW 1.6 HDI