Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Petr.kkk píše:Maty:Mondeo???Pěknej **** a z pár šupůPokud je někdo blb a jezdí někomu v kufru ,tak ho nezachrání ani krátká brzdná dráha.Jinak až potkáš Modrý Favorit BKE ..69,tak si buď jist,že kromě dálnice mi nikde neujedeš pozor2 Doufám,ž nemáš 2litr s tím směšným výkonem 85kw
![]()
![]()
t/quote]
Sadam píše:ajaj, koukam, ze se nam tu Mr. westik malinko nastval a mysli si, ze mu to tu patri![]()
[color=red]ale nenaštval,proč, není mi 20 ani 30, možná ti všeználkové nemají odjeto dopředu tolik co já odcouváno,,, a myslím, že moudřejší ustoupí, a za rok se budou za své názory tady stydět- možná ne možná ano, /color] a o Loganovi vědí jen to, že se vyrábí v Rumunsku
dovolte abych se ty diskuzi tady zasmal. Je to, jako kdyz se maly deti hadaji na pisecku....
ja to po par prispevcich vzdal...
jo a jeste, westiku, zkus to, co jsem ti navrhoval pres SZ - za sucha a s tvejma pneu a pak sem napis vysledek. Pokud svemu autu veris, tak by to nemel byt problem podelit se s vlastnimi vysledky mereni...n/quote]
westik píše:[b]podíval si se na ten test od ADAC ? /b], odkaz je tady někde, a potrvzuje jedno, co test -to jiné výsledky - /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků