Dacia LOGAN

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 17. 4. 2005 13:58

Tak mam pocit ze tady z nekoho cisi sebevedomi, preju spoustu najetych km se super autem Dacia Logan:) jen doufam ze za mnou nikdy nepojedes, protoze me ford brzdi o neco lip, takze jak uvidis cerveny mondeo VSH xx-13 pred sebou tak te prosim netlac se mi na *****, tohle se nemusi vyplatit...
Anonymni

Odeslat příspěvekod westik 17. 4. 2005 14:23

tak si jdi na své fórum , neopruzuj tady, ( nové nebo ojetina?)
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 17. 4. 2005 14:47

Maty:Mondeo???Pěknej ***** a z pár šupů :tleskani Pokud je někdo blb a jezdí někomu v kufru ,tak ho nezachrání ani krátká brzdná dráha.Jinak až potkáš Modrý Favorit BKE ..69,tak si buď jist,že kromě dálnice mi nikde neujedeš pozor2 Doufám,ž nemáš 2litr s tím směšným výkonem 85kw :D :D :D
Petr.kkk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod RRAAFF 17. 4. 2005 14:55

To petr.kkk:Ty máš Favorita upravenýho?Nevím,jestli by jsi ho udělal se seriovým motorem
Fabia 3 Combi 1,0 TSI 6MP Style MY21 - blind spot, adaptivní tempomat, care connect, DAB, parksystem P/Z...
Ex.Fabia 3 Combi 1,0 TSI DSG Style + 2x Škoda Rapid FL 1,0TSI ambition

Opel Vectra B 1.8 16V CD sedan 306000km
RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod JP 17. 4. 2005 15:03

Petr.kkk: obavam se, ze s mondeem bys v zatackach asi dostal dost na *****, nechci se hadat. Ale ne kazdy ma potrebu hrat si na silnici na zavodnika....
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Sadam 17. 4. 2005 15:09

ajaj, koukam, ze se nam tu Mr. westik malinko nastval a mysli si, ze mu to tu patri :D

dovolte abych se ty diskuzi tady zasmal. Je to, jako kdyz se maly deti hadaji na pisecku....

ja to po par prispevcich vzdal...

jo a jeste, westiku, zkus to, co jsem ti navrhoval pres SZ - za sucha a s tvejma pneu a pak sem napis vysledek. Pokud svemu autu veris, tak by to nemel byt problem podelit se s vlastnimi vysledky mereni...
Sadam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sadam 17. 4. 2005 15:14

Petr.kkk píše:Maty:Mondeo???Pěknej **** a z pár šupů :tleskani Pokud je někdo blb a jezdí někomu v kufru ,tak ho nezachrání ani krátká brzdná dráha.Jinak až potkáš Modrý Favorit BKE ..69,tak si buď jist,že kromě dálnice mi nikde neujedeš pozor2 Doufám,ž nemáš 2litr s tím směšným výkonem 85kw :D :D :Dt/quote]

neco proti mondeu? mimojene mam ten "ubohej" dvoulitr, ma ale 100kW. tech 85kW se davalo jen do siery. a mondeo ma na svoje stari, pomerne dobry jizdni vlastnosti, takze klidek :wink:
Sadam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod westik 17. 4. 2005 15:16

tak nějak jsem přišel na toto:na tomto fóru jsou:-
- pár ( asi 2 ) majitelé Logana, zatím
- občas sem nakoukne někdo a mlčí
- podívají se sem i možní zájemci o Logana
- spousta kritiků ,všeználků, jezdících v něčem jiném
- dost prudičů, kterým se při slově dacia dělá zle( proč ale sem lezou)a snaží se přesvědčit o své pravdě,
-ŽE TO NENÍ PRAVDA, ALE JE..... :hm
-fórum je od toho předávat si rady a informace ,které z jakýchkoliv důvodů nelze najít, nebo se neví kde je hledat,
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod westik 17. 4. 2005 15:24

Sadam píše:ajaj, koukam, ze se nam tu Mr. westik malinko nastval a mysli si, ze mu to tu patri :D

[color=red]ale nenaštval,proč, není mi 20 ani 30, možná ti všeználkové nemají odjeto dopředu tolik co já odcouváno,,, a myslím, že moudřejší ustoupí, a za rok se budou za své názory tady stydět- možná ne možná ano, /color] a o Loganovi vědí jen to, že se vyrábí v Rumunsku

dovolte abych se ty diskuzi tady zasmal. Je to, jako kdyz se maly deti hadaji na pisecku....

ja to po par prispevcich vzdal...

jo a jeste, westiku, zkus to, co jsem ti navrhoval pres SZ - za sucha a s tvejma pneu a pak sem napis vysledek. Pokud svemu autu veris, tak by to nemel byt problem podelit se s vlastnimi vysledky mereni...n/quote]

podíval si se na ten test od ADAC ? , odkaz je tady někde, a potrvzuje jedno, co test -to jiné výsledky -
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Sadam 17. 4. 2005 15:40

westik píše:[b]podíval si se na ten test od ADAC ? /b], odkaz je tady někde, a potrvzuje jedno, co test -to jiné výsledky - /quote]

na ten test sem se dival...ale jak rikam, pokud se ti ty vysledky nezdaji a chces ukazat, ze to je blabol, tak proved vlastni test.

vysledky, ktery sem tu uvadel ja, jsem bral z http://www.autobild.de, kde Logana (1,4) srovnavali s golfem IV (1,4). Pneu mel Continental, viz zde

a zase tady je videt, ze testovali za sucha....
v tom naskenovanym casopise ten vysledek neni k nicemu vztazenej, tady ano. predpokladam, ze tech 39m u Golfa nemerili za stejnych podminek jako tech 50,7m u Logana. proto se divim...
Sadam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Sadam 17. 4. 2005 15:47

a k tomu, ze sem napsal, ze si se nastval:

usuzuju podle toho, ze pises velkymi pismeny a svuje text vsemozne zvidtelnujes...pokud totiz pises na forech velkymi pismeny, prispevek je myslen tak, jako ze kricis :wink:
Sadam
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek-607 17. 4. 2005 15:54

Sadam: Tady v tom testu to tak je, mas pravdu. Tenhle jsem nezaznamenal. On tam byl specialne test jen Loganu o neco drive na Barum Brilantis v lednu a za mokra...
Každá práce se udělá sama, jen se jí na to musí nechat dostatek času.

Honda Civic 8G 1.8i-VTEC Sport, Opel Astra G 1.4 16V, Gilera Runner 50DD
Mirek-607
Štamgast

Odeslat příspěvekod Anonymni 17. 4. 2005 15:54

Petr kkk. no jo dalsi zavodnik, nemysli si ze neumim jezdit, jdu i do rizika takze si moc nefandi, s favem bys me chtel dat??? kolik ze mas kw???
Westik- ty ses proste vul!!
JP- mas snad pocit ze v zatackach brzdim??? jako to auto jede skoro jak po kolejich...
Anonymni

Odeslat příspěvekod westik 17. 4. 2005 15:59

Sadam
vždyť to píšu, co test to jiné výsledky , ADAC naměřili 45.5m, ale přece to není to důležité tady k řešení,
, když se podíváš na všechny předchozí příspěvky , co uvidíš- 2 lidi co logana mají a spoustu odborníků jezdících v něčem jiném...,
naštvat se? zbytečné- čas ukáže správnost či chybu koupě.Počet prodaných aut a kupní síla lidí v tomto státě je taky faktor, už se to tady taky probíralo, nemá cenu se k tomu vracet.
Logan je alternativou pro rodiny přecházenící ze starých 120, favoritů, žigulíků a polských fiatů , kteří nechtějí ojetinu, nevydělávají milióny. Souhlasíš?? pokud ano, tak právě proto je toto fórum.
Naposledy upravil westik dne 17. 4. 2005 16:01, celkově upraveno 1
westik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod marepa 17. 4. 2005 16:00

se divam, ze tohle bude asi nejvetsi diskuze za posledni dobu ;) ... cloveka by ani nenapadlo, ze to nebude diskuze treba o Skode, nebo benzin x nafta :)

jinak ta Dacia Kombi je podle mne jenom pocitacova vizualizace.
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka