Zeekr 001

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 1. 2025 10:09

Petrs77 píše:Ještě pochopím, když někdo bude zvažovat Číňana, který bude o třetinu levnější než ostatní auta, ale za mě raději Dacii nebo ojetinu. Jako si nekupuji čínské mobily, tak si nekoupím čínské auto.

Díval jsi se na ceny ? Jinak já to tady nepišu proto že to kupuji, ale jen že ta china ty auta bohužel umí a ještě za ceny, co budou pro Evropu problém.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Petrs77 18. 1. 2025 10:13

Nepatral jsem, ale zatím nevím o nabídce Číny, která by byla nějak výrazně levnější. Pokud tu bude xiaomi za mega jako v Číně, tak rozumím, že se bude kupovat.
Petrs77
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 1. 2025 10:26

Jo zatím jsem žádný cenový zázraky, o kterých se všude vykřikuje posledních 10 let, nezaznamenal. Buď je to levnější, ale je to od pohledu čínská sračka, kterou bys nechtěl ani za půl ceny, jako třeba MG4, nebo to je za cenu, že si za ni můžeš rovnou koupit něco z civilizovaného světa.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 1. 2025 10:32

Jojo a to bylo ještě před těmi cly. Prostě všichni po cestě k zákazníkovi se taky potřebujou napakovat :D
To jak ten dogfeng v UH, s tím asi díru do světa neudělají

https://www.autouh.cz/skladove-vozy?producer[]=Dongfeng
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 18. 1. 2025 10:49

tak u cinanu si nekupujes produkt ne logo. to je jak hadry treba. kdo chce koupi si hilfigra tricki za 3 litry delaneho v cine ci pakistanu nebo za 200 kc to stejne tricko bez loga hilfigr s napisem hajlfigr…

-- 18. 1. 2025 10:53 --

dyt to rikam

https://www.novinky.cz/clanek/auto-nejb ... .seznam.cz

adodas bez loga
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 1. 2025 10:54

Tohle mne jako činská sračka nepřijde viz to youtube, výbava, parametry, ale na živo jsem to neviděl, takže počkám na nějakou osobní zkušenost. Jen se o to zajímám, nekupuji...

Nicméně Zeekr vlastní společnost Geely ( velký akciponář Mercedesu), který pro ně vyrabí i motory. ( pro Mercedes) , vlastní i Volvo...takže bych byl v debatě ohledně toho že to je činská sračka opatrný. Do budoucna určitě.

Ono taky EU automobilky dotují hodně elektriku přes spalováky. Zatím...
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 1. 2025 10:57

Však Volvo je taky čínská sračka :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 1. 2025 11:25

:D
MV_cz
Guru

Předchozí stránka