Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ace2 píše:
-- 9. 8. 2023 11:17 --
ace2 píše:
Jinak NIO je určitě značka co bych si rád pořídil. To už říkám delší dobu.
NoSwearek píše:S electro taťkou mám jednu osobní přímou zkušenost. A je vyloženě příjemná a končila pak z jeho strany emailem s obsahem, který byl ve zkratce:
Víte vy vůbec kdo já jsem? Jestli mi to auto nepujčíte, tak v komunitě zařídím, že už nic neprodáte.
No i přes to jsem mu auto cíleně na dovolenou nepůjčil.
cpt_Slow píše:ja by som s tym este pockal, pokracuju v trende ostatnych cinskych vyrobcov zatial, prilis rychlo a bez poriadneho testingu a vystupnej kontroly
Nio in spotlight as fire breaks out at swap station in Guangdong
New York-listed Chinese electric carmaker’s flagship vehicle keeps catching fire
NIO recalls nearly 5,000 electric SUVs after battery fires in China
NIO ES8 SUV caught fire while it was being repaired at an authorized service center in Xi’an, capital of Shaanxi
a tak daaale a tak daaale
NoSwearek píše:A proč by to nedělali? Tesla na tom taky vyrostla. Dává do světa rozdělané věci, neřeší testování jako třeba německé automobilky atp. Proto taky spoustu inženýrů koupili/přetáhli z evropské prémie a po roce-dvou se pak většina z nich raději vrátila k evropským značkám, protože na to úplně neměli žaludek. Ale proč by ne, lidi to kupují, jsou s tím spokojený. Vyložených průserů nemají zmedializovaných stovky, tak co. Nelze se pak divit, že to ostatní značky "kopírují" a mají stejný přístup.
Jinak s Teslou nemám osobně problém, nekoupil bych, ale nemám. Ale je dobré připomenout, že dělají věci trošku jinak a to stojí za tou cenou. Stejně jako za dojezdem stojí mimo jiné i to, že baterku vyjíždí do nižší kapacity než Porsche/MB/BMW.
ace2 píše:tak já až budu nějaký EV kupovat tak ty auta budou o další generace dál. Zatím to není u mě priorita. Jezdím na motorkách, v zimě v ČR nejsem. A auto beru jen na cesty kdy je auto třeba. Zajímá mě to jako fanouška technologií.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků