Otázká je pravda, podle mě tam takhle zkusmo nepíše jen mi dva ... jen teda hodně štěstí s tím až budeš pojišťovně fakturovat vlastní prací, když koupíš jen díly (reálně to asi problém nebude, jen to bude muset dojit až těsně k tomu, kdy by došlo k soudu, což prostě je hrozný ojeb).
Přecejen souvislost s dostupností dílů a tím, že servis bude ochotný uvést auto do stavu před nehodou je asi taková jako ty souvislosti co vymýšleli s covidem.
Ale ty super vysoky ceny v tomhle teda super, protoze existují a tedy se dá udělat po pojišťovnu výpočet z reálných cen dílu (což samozřejmě pojišťovna klasicky ojebe a řekne, že MG HS je kodiak), takže když vemeš, tohle, lak, ztrátu hodnoty vozidla, vyčištění interiéru po lakování, pár mechanických dílů, držáky atd. tak to na tu totálku asi vyjde fakt vždy, kdy to má cenu řešit a není to prostě oděrka.
O to větší důvod koupit co nejlevněji, protože tím blíž bude totálka.
-- 10. 12. 2024 13:54 --https://www.mgmotor.fr/guarantee/guaranteeNos véhicules sont couverts par une garantie Européenne d’une durée de 7 ans ou 150 000 km
La garantie est transférée à chaque nouveau propriétaire tant qu’elle n’a pas expiré.To by byla taky sranda zkoušet v ČR uplatnit.
Dobrý, jsem si říkal, že bez toho saic interface nepůjde nic nastavit jak u VAG, ale je to udělaný jak teslička, jen narozdíl od tesličky jde vypnout i ecall spyware

Permanentně jde vypnout i šikanu za přejetí čáry