Dacia Jogger

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod kurtoid 21. 4. 2022 14:45

Tak je to prostě auto na malé platformě, šetří se. Zase na druhou stranu musíme být trochu soudní, ten kdo si to auto koupí, s tím asi závodit nebude. Na naší 2008 jsem taky dokázal brzdy utahat (jsou tam 283mm), ale to jsem spíš zkoušel při zajíždění kotoučů. Jinak v provozu i při ostřejší jízdě to moc nevadne a na to auto to stačí. Kdysi jsem jezdil s naftovou A4, ta měla i předek nevětraný a mě ty kotouče vydržely snad 100k km, jinak ale spousta lidí měnila a měnila...
kurtoid
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod powerball 21. 4. 2022 18:13

Dix_ píše:https://www.auto.cz/dacia-jogger-nabidne-take-kempovaci-verzi-predstavit-se-muze-jiz-brzy-143580

Pekny.Akorat koukam jedna hvezdicka v crash testu.Holt nekde se usetrit muselo.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod glider 21. 4. 2022 19:56

To je ojeb, netestovali ho.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod impact 21. 4. 2022 21:52

To se jim ale člověk nemůže divit, jen na něj koukli, viděli znak Dacia a řekli si, že to ani nemá smysl. ;)
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 22. 4. 2022 06:44

ha ha
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod impact 23. 4. 2022 14:20

Já vím, nemohl jsem si pomoct. Navíc je možný, že to nebylo daleko od pravdy.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.
impact
Inventář

Odeslat příspěvekod harmiczek 23. 4. 2022 16:27

Tak kromě toho že na začátku dubna ohlásili zdržení modelů s elektrickýma oknama a začali nabízet verzi komplet se švihadlama, tak teď je další problém s dodávkaam elektroniky potřebné pro bezdrátové zrcadlení a vypadá to že nově objednané modely je mít nebudou. K tomu od května má dojít k dalšímu zdražení. Jak jsem rád že jsem to risknul a už objednal a během následujících týdnů snad budu mít doručeno.
harmiczek
Nováček

Odeslat příspěvekod Ingos 23. 4. 2022 16:28

A navíc si to nejspíš kupujou čuráci (samozřejmě nechci paušalizovat). Dneska jsem potkal prvního, ve 130, když jsem ho začal předjíždět mi tam vjel a začal předjíždět auto před ním. Po troubení ani blinkry jako omluva, kokot.
Ingos
Inventář

Odeslat příspěvekod glider 23. 4. 2022 16:30

Dnes divne situacie, tiez mi dmnt s Tusconom vosiel do laveho, ked uz som bol pomerne blizko (130GPS)...a nic vobec mu to neprislo.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Ingos 23. 4. 2022 16:34

Ne, však ty si *****, že ho předjíždíš, tyhle lidi to maj úplně v paži.
Ingos
Inventář

Odeslat příspěvekod Hustoles 23. 4. 2022 17:07

Kdybyste valili 150 GPS, tak byste to stihli bez krizovky. Nemáte se tak courat.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod metyn 23. 4. 2022 18:27

glider píše:Dnes divne situacie, tiez mi dmnt s Tusconom vosiel do laveho, ked uz som bol pomerne blizko (130GPS)...a nic vobec mu to neprislo.

já to nebol :D , dědek
metyn
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 23. 4. 2022 20:10

Ingos píše:A navíc si to nejspíš kupujou čuráci (samozřejmě nechci paušalizovat). Dneska jsem potkal prvního, ve 130, když jsem ho začal předjíždět mi tam vjel a začal předjíždět auto před ním. Po troubení ani blinkry jako omluva, kokot.

Mně spíš přijde, že tihle šoféři jsou většinou vedoucí kolony. Nevím teda jestli by se ti samí řidiči necourali i v jiné značce, ale tihle extrémně defenzivní brzdiči mají dacii v oblibě.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 23. 4. 2022 20:32

Jo klasika, Dacia, Thalía, fluence apod.
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 23. 4. 2022 20:35

Jj to su piloti, ktori vedia vyuzit dynamicky celu sirku trate (lavy aj pravy pruh).
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránkaDalší stránka