Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:tak v tom žlutém porsche jelo asi největší poleno na světě, ne? v čase 6:30 jsem si je dal úplně na pohodu, a to nejsem žádný lumen a auto taky ne
edit: okej, modré porsche ještě o řád horší ... to tam jezdí 80-letí dědci se vyprdět nebo co?
Arnie J píše:tak v tom žlutém porsche jelo asi největší poleno na světě, ne? v čase 6:30 jsem si je dal úplně na pohodu, a to nejsem žádný lumen a auto taky ne
edit: okej, modré porsche ještě o řád horší ... to tam jezdí 80-letí dědci se vyprdět nebo co?
m_tsch píše:Arnie J píše:tak v tom žlutém porsche jelo asi největší poleno na světě, ne? v čase 6:30 jsem si je dal úplně na pohodu, a to nejsem žádný lumen a auto taky ne
Zas když to sandero vyválíš na totálku, je to stejná škoda jako odrbanej nárazník od kačírku na porsche no.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků