Klub rumunských povozů :-)

Aston Martin, Bentley, Volvo, Saab...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod glider 11. 6. 2025 04:29

Jop jop
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 6. 2025 09:04

Arnie J píše:tak v tom žlutém porsche jelo asi největší poleno na světě, ne? v čase 6:30 jsem si je dal úplně na pohodu, a to nejsem žádný lumen a auto taky ne

edit: okej, modré porsche ještě o řád horší ... to tam jezdí 80-letí dědci se vyprdět nebo co?

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod m_tsch 22. 6. 2025 14:35

Arnie J píše:tak v tom žlutém porsche jelo asi největší poleno na světě, ne? v čase 6:30 jsem si je dal úplně na pohodu, a to nejsem žádný lumen a auto taky ne

edit: okej, modré porsche ještě o řád horší ... to tam jezdí 80-letí dědci se vyprdět nebo co?

Zas když to sandero vyválíš na totálku, je to stejná škoda jako odrbanej nárazník od kačírku na porsche no.
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 22. 6. 2025 15:17

to jsou týpci, co si na ně při sexu manželky stěžují, že jim je zima

(vysvětlení: protože to jsou nuly)
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod MELLO 22. 6. 2025 15:33

m_tsch píše:

Zas když to sandero vyválíš na totálku, je to stejná škoda jako odrbanej nárazník od kačírku na porsche no.

woe :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod opasino 22. 6. 2025 18:10

MELLO píše:Dík. Pag. :love:

+1
opasino
Inventář

Odeslat příspěvekod Dix_ 30. 6. 2025 17:17

Bez bodů
Auto jedině v elektrice
Je putna kolik je koní pod kapotou.Záleží,kdo je za volantem.
Dix_
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MV_cz 30. 6. 2025 17:41

Dacia Autumn
MV_cz
Guru

Předchozí stránka