goes píše: Metodika je znama, tak se uato optimalizuje.
až na to, že IIHS testy nebyly dopředu známé, ty se dělají až od letoška. Myslíš, že kvůli tomu Volvo (což jsou pěkní šetřílkové) investovalo prachy a upravilo výběhový model?
-- 30. 11. 2013 02:46 --malcolm_ píše:To je sice pěkný, ale stejně je to v kontextu třídy ***** zastaralá a okoukaná.
furt lepší ***** zastaralá a okoukaná, než rádoby moderní cingrlátková *****. Ale mě je to šumák, jezděte si v čem chcete, aspoň je na silnicích dost plechových polštářů
-- 30. 11. 2013 02:51 --goes píše:maji posilat auta proti sobe, to je to, co se deje na silnici nejcasteji, k tomu strom, sloup apod. najaky naraz do pevne prepazky s presahem to je k prdu
to dělají v interních testech. Na rozdíl od mnohých ostatních.
-- 30. 11. 2013 02:57 --Jelass píše:Podle mě američani udělali naprostej bullshit, kterýmu odolá jen pár aut. Ten jejich minimální přesah prostě jde na část auta, která není pevná. Je to ku cti Volva, ale že tam propadnou ostatní není k údivu. A aspoň po letech zcela nedostatečných testů nhtsa vůči ncap mají něco porovnatelného nebo lepšího.
já tě nechápu. Jakej bullshit? Testují to, co se na silnicích v poměrně velké míře děje. Každý řidič se snaží na poslední chvíli vyhnout a nakonec to dopadá tak, že se ta auta střetnou s malým přesahem.
Jestli tobě dobře rozumím, tak podle tebe se mají auta testovat v testech, kde obstojí každé? Vždycky na tu nejpevnější část? Nebo si může automobilka vybrat na kterou část to jejich auto bude testováno a v souladu s tím vydají crash-bulletin podle kterého smí majitel vozu bourat?
Speleo - máš bod