BMW a vše kolem nich III.

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Opravdu vas mrzi ze brasci odrel naraznik?
Absolutne ne. Preju mu to burzoustovi. Ale nahlas to nereknu 10 %  25%  [ 10 ]
Je mi to putna. 8 %  20%  [ 8 ]
Fakt mne to mrzi bo ho mam rad. 12 %  30%  [ 12 ]
Mrzi mne to i kdyz k nemu nechovam zadne city 9 %  23%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 39

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 12. 2021 16:07

co chce nechat na ostatnich? ze jsi po mne opet bezduvodne vyjel? Nedodal sem ti auto za slevu co jsem ti slibil? Nebo ostatnim zde? Tak o co ti jde? Mas nejakou sobotni depku?

trochu se nad sebou zamysli, obcas si nevidis na spicku nosu
anonymni

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 12. 2021 16:17

Kura co je, ***** tě Aikon a vybíjíš si to na mně? :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 12. 2021 16:18

Omlouvam se ti
Naposledy upravil anonymni dne 11. 12. 2021 22:42, celkově upraveno 2
anonymni

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 12. 2021 16:19

Já tobě taky
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Luděk.Kk 11. 12. 2021 16:23

coxxi:

Mám aktuálně 03/2021.50 a ano o tom zvuku se vedou velký debaty ale plno lidí do toho míchá verzi s mildhybridem, kde ten útlum zvuku je o dost větší. Já opravdu můžu potvrdit, že tahle verze dělá o něco víc takového toho bublání při odebrání plynu, než ta verze co byla předtím. Ale zda je to je stejné, co byla výchozí verze z roku 2019 to už posoudit nedokážu. Jinak updaty jsem dělal všechny sám přes online připojení v autě. Popřípadě pokud si z Prahy, můžeme se někde potkat na benzínce a můžeš si to poslechnout. Popřípadě zda ti tohle nepomůže https://www.youtube.com/watch?v=M5-eIcb ... Kot%C3%ADk
Luděk.Kk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 12. 2021 16:53

Tvl, co to bylo? :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod coxxi 11. 12. 2021 18:19

Ludek: jj, Praha. To je prave ono, proste si to clovek nepamatuje a pokud nemas nahravku, je to subjektivni. Tuhle verzi mam taky, asi neni potreba porovnavat, ale dekuju, kdyby neco, domluvime se:) Ma byt ve vzduchu nova 07/2021 a nebo dokonce uz i 11/2021. Fixnout by mela mimo jiny nezobrazovani otackomeru na HUD pri volbe "Zobrazovat jen pri sport rezimu".

Koukam na histori updatu, ktera byla videt ve stare BMW connected app vcetne jejich cisel. Bohuzel nova MyBMW uz neukazuje, co to bylo za cislo updatu, jen kdy bylo instalovano.

07/2020.54
11/2020.50
03/2021.50

z tovarny jsem to mel tusim na 03/2020 a podle me se to prvnim nebo druhym updatem trochu utlumilo. Oproti stavu z tovarny. Jenze to si clovek taky dost mozna jen nalhava pod tlakem infa z diskuzi. Byl jsem na vymene HK zesilovace (znamej bug s praskanim) a rikali, ze pri prvni navsteve musi udelat update, az pak mohou objednat novej zesilovac. Mel jsem tam v te dobe nedokoncenou instalaci tusim te 11/2020, ale byla nedokoncena i po navratu ze servisu. Takze ja nevim, zda tehdy udelali update "po drate", ktery by teoreticky mohl ten zvuk utlumit, nebo jestli si je papirove odskrtnuli "zkusili jsme nejnovejsi soft,nepomohlo,potreba vymenit HW". Kdyz jsem jel potom na vymenu, rikali, ze zase musi pri vymene udelat i aktualizaci softu. Ale dohodli jsme se, ze ji delat na moje prani nebudou. Za me prave z obavy, ze by si ta "po drate" mohla sahnout i na moduly, kam remote nemuze a treba dojebat ten zvuk jeste vic...

-- 11. 12. 2021 18:28 --

A dik za nahravku, takhle to cca nejak je, myslim charakteristikou, jen mi prislo, ze driv pri ubrani plynu si slysel vic vyfuk az dovnitr za volant, stejne tak pri podrazovani a to ted musis hodne "hledat". Z venku to posoudit neumim, sedim porad jen za volantem :)

-- 11. 12. 2021 18:35 --

Ad hlucnost, od kol, to se nekdy taky hodne diskutovalo. Vzdycky jsem si myslel, ze runflaty jsou hlucnejsi, kort nez zimaky. No a kdyz jsem to ted prehodil na zimni Bridgestony non-runflat, rikam si, dyt to je hlucnejsi, co se deje. Pak kouknu na web, runflaty 68 dB https://www.pneumatiky.cz/pirelli-p-zer ... 2750800-t1, Zimaky 73 dB! https://www.pneumatiky.cz/bridgestone-b ... y-15347-t1
coxxi
Štamgast

Odeslat příspěvekod saabik 11. 12. 2021 19:42

Vždycky jsem měl zimní hlučnější než letní. To bych nesrovnával.
Já jsem hlučnost ze začátku u M340i kritizoval, ale už jsem si na to zvyknul. Možná to bylo i tím, že jsem měl předtím od podvozku hodně tichou V70. Těžko říct.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukas063 11. 12. 2021 22:40

goes píše:Vykourim ti a polknu to

:shock: :oboze
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 12. 2021 22:42

Arnie J píše:Já tobě taky

Toto mne desi vic
anonymni

Odeslat příspěvekod Arnie J 11. 12. 2021 22:46

:D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 12. 2021 22:59

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod yoz 20. 12. 2021 20:38

aktualne je ta 03/2021.50 . tahal som to cez pocitac , malo to 29gb ale nestacil 32 gb usb kluc ale bolo treba 64 gb usb, pre rozbalenie upgradu a instalacie cez usb v aute
kupoval som nove na jar tento rok cisto nove bmw 3 touring xdrive eletrika +benzin 330i full vybava , tartufo koza cely unterier a kozena palubovka , kolesa bmw individual 19" a zimne individual 18", farba tanzanite blue 2 ta farba je fakt neskutocnaaaa
vybava je uplne co sa tam dalo nahadzat +servisy,tazne zasuvacie , autopilot a vsetko okolo , akurat b&w repro sa tam ako kompromis nedalo , ale co som pocuval v autosalone x5ku z bowerwilkins zas az taky rozdiel oproti h&karddon to nebol aby za to pytali +4000eu)))
v buducom bmw urcite )) chcel som ten 3 liter i40 ale potom co ma majitelia inych bmw odhovorili ze to uz radsej ist do M3 M5
paradox ze tych 300 koni co to ma aj z elektrikou bohate staci ,0-100 za 5,5 sekundy merane spolujazdcom z mobilom,,,))
pocit ked dam sport ...proste poznaju ludia co maju baworaky, sam som tomu neveril ale normalne sa tesim na soferovanie,,aj ked to nieje M ale dnesne elektricke bmw daju zrychlenie este lepsie ale mobilita hybridu je neprekonatelna,
mozno ak vvsetko pojde ok tak prejdem v buducnosti , na plne elektricku I50 ale je to take ,,,,radsej plnokrvne M,,
najviac co drazdi zavistlivcov je ze to mam cisto nove BMW auto a ziadnu zodratu nalestenu hajtru z mobilede )))))) kazdy mysli ze to ma vysoku spotrebu lebo to je benzin )) ale tie nove bmw maju prevodovky z viac kv. a ine ,,, na 3000 km jazde celou europou a rezkou jazdou na jesen zo zimnymi gumamy som mal 5,3 litra spotrebu na tych 3000km , nabijal som len asi 1000km cast z toho aj tak to urobi len 60-80km na elektriku, ale do roboty je to parada, cez leto otocim tam a naspat , takze skoro zadarmo,,ale zapinam motor v v stupaniach
ps: auto stalo skoro 1,5 krat tolko ako v cz sk , nepisem od vas * takze keby som kupoval na sk tak jazdim na m8 competetion,,,)))
zdravim vsetkych BMW fanusikov, )))
yoz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Arnie J 21. 12. 2021 13:34

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/nadsenec-nacpal-do-nejmensiho-modelu-bmw-nejvetsi-motor-znacky-pekelny-stroj-je-na-prodej/
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 12. 2021 13:48

to bude tak 85:15
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka