Ludek: jj, Praha. To je prave ono, proste si to clovek nepamatuje a pokud nemas nahravku, je to subjektivni. Tuhle verzi mam taky, asi neni potreba porovnavat, ale dekuju, kdyby neco, domluvime se:) Ma byt ve vzduchu nova 07/2021 a nebo dokonce uz i 11/2021. Fixnout by mela mimo jiny nezobrazovani otackomeru na HUD pri volbe "Zobrazovat jen pri sport rezimu".
Koukam na histori updatu, ktera byla videt ve stare BMW connected app vcetne jejich cisel. Bohuzel nova MyBMW uz neukazuje, co to bylo za cislo updatu, jen kdy bylo instalovano.
07/2020.54
11/2020.50
03/2021.50
z tovarny jsem to mel tusim na 03/2020 a podle me se to prvnim nebo druhym updatem trochu utlumilo. Oproti stavu z tovarny. Jenze to si clovek taky dost mozna jen nalhava pod tlakem infa z diskuzi. Byl jsem na vymene HK zesilovace (znamej bug s praskanim) a rikali, ze pri prvni navsteve musi udelat update, az pak mohou objednat novej zesilovac. Mel jsem tam v te dobe nedokoncenou instalaci tusim te 11/2020, ale byla nedokoncena i po navratu ze servisu. Takze ja nevim, zda tehdy udelali update "po drate", ktery by teoreticky mohl ten zvuk utlumit, nebo jestli si je papirove odskrtnuli "zkusili jsme nejnovejsi soft,nepomohlo,potreba vymenit HW". Kdyz jsem jel potom na vymenu, rikali, ze zase musi pri vymene udelat i aktualizaci softu. Ale dohodli jsme se, ze ji delat na moje prani nebudou. Za me prave z obavy, ze by si ta "po drate" mohla sahnout i na moduly, kam remote nemuze a treba dojebat ten zvuk jeste vic...
-- 11. 12. 2021 18:28 --A dik za nahravku, takhle to cca nejak je, myslim charakteristikou, jen mi prislo, ze driv pri ubrani plynu si slysel vic vyfuk az dovnitr za volant, stejne tak pri podrazovani a to ted musis hodne "hledat". Z venku to posoudit neumim, sedim porad jen za volantem
-- 11. 12. 2021 18:35 --Ad hlucnost, od kol, to se nekdy taky hodne diskutovalo. Vzdycky jsem si myslel, ze runflaty jsou hlucnejsi, kort nez zimaky. No a kdyz jsem to ted prehodil na zimni Bridgestony non-runflat, rikam si, dyt to je hlucnejsi, co se deje. Pak kouknu na web, runflaty 68 dB
https://www.pneumatiky.cz/pirelli-p-zer ... 2750800-t1, Zimaky 73 dB!
https://www.pneumatiky.cz/bridgestone-b ... y-15347-t1