@ pjanda:
tych 15,2l je pruser, to ako co si robil - letel nizko nad zemou???
to by som o zmysli tohoto motoru taktiez pochyboval, ale aspon viem, ze na tom nie som tak zle. Na porovnanie nasledujuce data: Trasa Bratislava - Halle/Saale co je cca. 615 km, po slovenskych a ceskych dialniciach 150-160 km/h, v Nemecku 180-200 km/h, average 117 km/h, cista jazda 5h15 min + 15 min na tankovanie, vysledna spotreba 7,8l/100 km. Golf toto vedel asi za 6-6,5l.
Priemerka 117 km/h sa sice takto nezda vela, ale ked uvazis 2 x statie na hranici, mensia kolona na D1 pred Prahou, samotny prejazd Prahou, absencia dialnice medzi Lovosicami a Ustim + asi 16 km usekov na A14, kde je pre stavebne prace obmedzena rychlost ( a ak mas smolu a kamionista pred tebou sa rozhodne ze ho neobehnes, tak neobehnes, lebo Ti zaberie 50% z Tvojho len 2-metroveho pruhu) tak to zase az tak malo neni. Kto si mysli opak, nech to skusi, ja tuto streku jazdim fakt kazdych 14, niekedy kazdych 7 dni. Tym padom mi nenapada sposob, ako sa dostat na 15,2l/100 km, mozno keby som tu streku isiel na jednotke
Inak 200 vs. 220 CDI je jasne, bral by som tu 220-ku, ale v mojom pripade islo o konkretne auto zo salonu za dobru cenu. Mne osobne vyhovuje, na dialnici mi dynamika nechyba, to skor v meste asi dosledkom dlhsich prevodov je to trochu lenoch.