a vubec.. ja mam svoji tuli tuli .. a kdyby se to dozvedela ta moje, taky by si tu praxi v oboru tvoji sestry asi taky naučila bojim bojim kolik ma ten pašík najeto ???
bond : :D:D nene, bojm bojim kdepaaak, na to se mam moc rád a čhert ví jaká ta tvoje sestra je... nikdy sem ji nevidel... jen jestli to neni sám Bond u dámskym oblečení :D:D
sestra Mr. Green no lano mam nachystany... no nic, budes muset tankovat se zapnutym motorem prinejhorsim sezenu nekoho s vozikem na auta, to by nebyl problem nijak zasadni...
sestra: jo hele ja si ho v tydnu taky na jeden den pujcim jo? dik jo ja s nema pred chvili mluvil... irina to pry chce taky... ze uz se ji jeji auto zas tak nelibi
bond: ja si to ani neumim predstavit.. neni to moc maly? Ale jedno, hlavne ze startuje. No ne, ze ted najdou nejaky nahradni reseni, ze se budu vracet pak zas mym passatem... pozor2
schwester:no to myslim ze ne, ja teda nevim ja s mati jeste nemluvil, ale myslim ze urcite ne... no moc maly to neni, je to trosku stisnenejsi nez moje, ale zadna katastrofa....kufr stejne na ***** jak ten muj i kdyz mozna lepsi, protoze je vyssi...