Mám možnost koupit za 7.000,- Kč Flasher Vag Edc15 pro chipování motoru. Bez presetů, ty by vyšli na nějákých dalších 10-20 tisíc.... Co vy na to? Mám do toho jít? Jaká je reálná cena tohoto produktu? Měl jsem v plánu nachipovat vlastní vůz, ale pokud můžu za tuto cenu vlastnit i software a presety, zdá se mi to býti ponekud výhodné... a možná bych si i něco časem přividělal...
Cheš si chipnout bez záruky? Do toho bych teda nešel, protože pochybuji, že bys z výrobce něco dostal, až se ten motor pos*re, neříkám, že se to musí stát, ale takhle Ti jen řeknou, že jsi to špatně použil a seš v ... nechci ti kazit radost, ale toť můj názor
Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present
chucky: nechci popichovat, ale jsi si jist, že tomu rozumíš? když si budeš ladit svý auto, tak prosím...ale pokud bys to chtěl tunit jiným, tak aby z toho nebyly akorát průsery...
Fabia RS Dieselpower - 274PS@578Nm - EX BMW 335Cd Dieselpower - 340PS@707Nm
to chucky: NACPI TO TAM!!!! WOHUL TO CO TO DÁ ČUMĚL BYS CO TAHLE KRABICE DOVEDE UDĚLAT S FRS...JELA TAK ŽE JSEM ČUMĚL-STAČILA MI ŽRALO TO 15-20L/100KM,MOTOR A JEDNOTKA UMŘELI PO 15 NEBO 20 TKM ALE SRANDA
s tou krabicí by ses musel naučit dělat není to jen o nacpání softu
no vem si, že teď máš třeba spotřebu osm při 150kW, takže při 75 kW to bude papat čtyři..... pokud by se zasáhlo fyzicky do jednotky, mohl by jsi mít pod volantem vypínač, a bud jet na spotřebu nebo na sílu...