AUDI ALLROAD 2.5TDI.................koupe

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ElPedro 4. 1. 2006 16:22

Me ho vykradli tak, ze za bilyho dne nekde v centru Prahy vzali pajcr a chteli mi rozbit okno u spolujezdce. To se jim ale nepodarilo, tak ty dvere vypacili :D . Mel sem ve vnitr kopu skla na sedackach atd... od toho skla sem mel kapku poskrabany sedacky a sablonu automatu.
Pak sem parkoval v Brne a slysel sem, ze sem tuknul zezadu do auta za mnou, ale po par minutach sem zjistil, ze to nebylo tuknuti ale ze corka vzala notebook atp z kufru za jizdy... :x
ElPedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dusan 4. 1. 2006 16:26

ElPedro píše:Pak sem parkoval v Brne a slysel sem, ze sem tuknul zezadu do auta za mnou, ale po par minutach sem zjistil, ze to nebylo tuknuti ale ze corka vzala notebook atp z kufru za jizdy... :x

Audi nechava za jizdy otevreny kufr? Teda tomu rikam naskok diky technice. Konkretne naskok pro zlodeje. :hm
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod ElPedro 4. 1. 2006 16:30

No, ono to nezamyka dvere no.Pak sem si chtel nechat v servise nastavit aby mi je to po rozjeti zamklo, ale.... :D
Stejne sem to pak rozmlatil a to sem moc rad ze to nebylo zamkly :D .Oni sice rikaj ze se to pri narazu odemkne ale kdo z vas tomu veri? :hm ja teda moc ne :?
ElPedro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod loop 4. 1. 2006 16:46

dušan: to jsou zase kecy, zamknout můžeš manuálně zmáčknutím jednoho čudlíku. Zase na rozdíl třeba od bmw mám aut. dvouzónovou klimatizaci bez příplatku a nemám pocit, že bych kvůli tomu měl nějak snižovat kvalitu bmw.
bond: tobě se auto po rozjezdu zamyká automaticky?
loop
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 4. 1. 2006 16:51

loop: nezamyka a ani bych to enchtel, ale jde to nastavit, urcite to jde nastavit i u audi, znamej to ma na A4, tak nevim proc by to nemelo jit na allroadu, jen to chce aby v servise chteli a pak to jde :D ale ja bych to nechtel...
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jean ViC 4. 1. 2006 16:58

Kdyz to automaticky zamykani je i u Thalie tak to musi byt skoro vsude :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Předseda 4. 1. 2006 17:38

Jean ViC: Asi tak-kdyz to ma i stary Toledo z 96 :-)
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod richie 4. 1. 2006 18:36

loop píše:.. bond: tobě se auto po rozjezdu zamyká automaticky?.../quote]

a ma to aj fabia ;) .. kufor neotvoris pokial neotvoris najprv niektore dvere .. teda po jazde .. nie ak odomykas auto na parkovisku pri nastupovani ..
richie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Alex.. 5. 1. 2006 02:15

mně se to automaticky zamkne mým prstem :D
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MAN737 5. 1. 2006 02:54

PLETETE SI AUTOZAMYKÁNÍ A ZAMYKÁNÍ KUFRU CENTRÁLEM.. TEDY NĚKTEŘÍ,VIZ TOLEDO96... TOLEDO MÁ MAX DOVÍRÁNÍ OKEN KLÍČKEM VE DVEŘÍCH,NE AUTOMATICKÉ ZAMKNUTÍ PŘI JÍZDĚ..
MAN737
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bond007 5. 1. 2006 08:16

man737: myslim ze se pletes ty.. protoze to automaticky zamykani bud kufru, nebo vsech dveri jde nastavit pres diagnostiku...
1 383 HP :)
Bond007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod loop 5. 1. 2006 09:38

bond: musím do servisu, končí mi záruka a na pov. prohlídku, tak zjistím, jestli jde automaticky nastavit zamykání. Jinak u Allroadu lze přes klíček a zámek nastavit různé režimy pro zamykání kufru, ale vážně nemám chuť to studovat. Mě stačí, že po městě mi funguje automaticky prst jako Alexovi.
Jo bonde po zkušenostech s tebou, jsem to taky raději pojistil, mimochodem to vyšlo na polovinu pojištění nového auta.
loop
Štamgast

Odeslat příspěvekod Alex.. 5. 1. 2006 10:05

hehe...jó, holt..prst je prst 8)
Alex..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oscar 5. 1. 2006 10:13

Bond007: pletes se ty. chtel bych videt jak u popelnice typu Toledo 96 pripojujes diagnostiku na komfort. To jde az u druhe generace.

Telcislo ma pravdu.
Psychotik je, zjednodušeně řečeno, člověk, žijící ve svém vlastním světě, obtížně rozlišující představy a realitu - petrumr.
oscar
Inventář

Odeslat příspěvekod loop 5. 1. 2006 10:29

alex: neuvěřitelné, k čemu všemu se dají použít!
loop
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka