Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
gekulo píše:no krásne urážky, pepek: pre Teba ja nie som žiadna Hornouherská šlápota, takéto primitivizmy si nechaj na doma, tlieskam vám dúfam že teraz sa už cítite lepšie, pekné forum
pepek píše:Hornouherská šlápota chytla vrtuli a do roztrhání vlastní vagíny brání Stuttgartskou nákupní tašku.
btw. Pravidla hornouherského pravopisu jí také moc neříkají
iv@n píše:pepek píše:Hornouherská šlápota chytla vrtuli a do roztrhání vlastní vagíny brání Stuttgartskou nákupní tašku.
btw. Pravidla hornouherského pravopisu jí také moc neříkají
nechápem že vás to ešte baví, to tu máte všetci 15 rokov?
jericho-3 píše:A -je taky mercedes, tak by to mělo být znát..když jsem poprvé dělal tento vůz, který odskakoval a choval se jako koza /dle majitelky/ tak jsem zjistil, že jsou v háji ložiska zadních ramen a jaké bylo moje překvapení, když jsem vyndal ramena, myslel jsem, že dělám fiata nebo citroena BX..mám za to že i ložiska byla stejná...A jejich utěsnění proti nepřízni pod vozem..hanba..Je to trabant s hvězdou..sice měl automatickou spojku /jako Trabant Hycomat/ a jízda s ním po pěkné silnici nebyl problém, ale rozdíl mezi ostaními tuctovými vozy jsem nezjistil...Jen jedno jsem zjistil..přístupnost a možnost opravy nahovno, ale co musím přiznat konstrukce karosérie zajímavá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků