mercedes B-klasse

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod gekulo 4. 9. 2010 17:00

no krásne urážky, pepek: pre Teba ja nie som žiadna Hornouherská šlápota, takéto primitivizmy si nechaj na doma, tlieskam vám dúfam že teraz sa už cítite lepšie, pekné forum
gekulo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasci 4. 9. 2010 17:02

gekulo píše:pekné forum

:love: to najkrajšie
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Hustoles 4. 9. 2010 17:13

Konečně to tady někdo ze zahraničí ocenil 8-)
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod m4lcolm 4. 9. 2010 17:18

navíc hned z tak významné země jako je uherské království :-)
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 9. 2010 17:28

Jánošík nebyl žádnej Uher. Měl jen malé uhříky :P
anonymni

Odeslat příspěvekod pepek 4. 9. 2010 17:43

gekulo píše:no krásne urážky, pepek: pre Teba ja nie som žiadna Hornouherská šlápota, takéto primitivizmy si nechaj na doma, tlieskam vám dúfam že teraz sa už cítite lepšie, pekné forum

Psal jsem hornouherská, tak se zas tak ty naše malá vzteklá hornouherská ťápoto nepovyšuj. Navíc to nejsou urážky, ale jen a pouze konstatování reálného stavu. 8-) .
Děkuji za optání, ano, cítím se dobře, dal jsem si odpolední relax, ochutnal trochu kvalitní single malt whisky a jsem spokojený.
pepek
Poslední varování

Odeslat příspěvekod iv@n 4. 9. 2010 22:31

pepek píše:Hornouherská šlápota chytla vrtuli a do roztrhání vlastní vagíny brání Stuttgartskou nákupní tašku.
btw. Pravidla hornouherského pravopisu jí také moc neříkají

nechápem že vás to ešte baví, to tu máte všetci 15 rokov?
mitsubishi pajero 3.2
suzuki swift 1.3
iv@n
Nováček

Odeslat příspěvekod miromen4 4. 9. 2010 22:36

Kdo by to čekal pod merglem no jo neni to bawo pičablesk ten ma jinši uroveň. :potichu
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 9. 2010 09:00

iv@n píše:
pepek píše:Hornouherská šlápota chytla vrtuli a do roztrhání vlastní vagíny brání Stuttgartskou nákupní tašku.
btw. Pravidla hornouherského pravopisu jí také moc neříkají

nechápem že vás to ešte baví, to tu máte všetci 15 rokov?

já ještě neměl deset :hm :potichu
anonymni

Odeslat příspěvekod jericho-3 5. 9. 2010 22:56

A -je taky mercedes, tak by to mělo být znát..když jsem poprvé dělal tento vůz, který odskakoval a choval se jako koza /dle majitelky/ tak jsem zjistil, že jsou v háji ložiska zadních ramen a jaké bylo moje překvapení, když jsem vyndal ramena, myslel jsem, že dělám fiata nebo citroena BX..mám za to že i ložiska byla stejná...A jejich utěsnění proti nepřízni pod vozem..hanba..Je to trabant s hvězdou..sice měl automatickou spojku /jako Trabant Hycomat/ a jízda s ním po pěkné silnici nebyl problém, ale rozdíl mezi ostaními tuctovými vozy jsem nezjistil...Jen jedno jsem zjistil..přístupnost a možnost opravy nahovno, ale co musím přiznat konstrukce karosérie zajímavá.Jinak staré G-poslední pravý teréňák....to rakušáci umějí , všechna čest, proto si taky udržuje cenu... :-)
jericho-3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 6. 9. 2010 07:43

jericho-3 píše:A -je taky mercedes, tak by to mělo být znát..když jsem poprvé dělal tento vůz, který odskakoval a choval se jako koza /dle majitelky/ tak jsem zjistil, že jsou v háji ložiska zadních ramen a jaké bylo moje překvapení, když jsem vyndal ramena, myslel jsem, že dělám fiata nebo citroena BX..mám za to že i ložiska byla stejná...A jejich utěsnění proti nepřízni pod vozem..hanba..Je to trabant s hvězdou..sice měl automatickou spojku /jako Trabant Hycomat/ a jízda s ním po pěkné silnici nebyl problém, ale rozdíl mezi ostaními tuctovými vozy jsem nezjistil...Jen jedno jsem zjistil..přístupnost a možnost opravy nahovno, ale co musím přiznat konstrukce karosérie zajímavá.

jako bych to neříkal :)
anonymni

Odeslat příspěvekod esur 12. 12. 2011 10:47

Zaciatkom tohto roka som kupil B 180 CDI automat, rocne najazdene malo 24k priamo od dealera MB. Potreboval som sluzobne auto. Chcel som automat vacsinu casu stravim v meste. Zamestnavatel mi ponukal Octaviu. Odradila ma dodacia doba 4 -5 mesiacov. Nakoniec som presiel na mesacny pausal a moznost pouzivat vlastne auto. Zobral som B cko ,ktore bolo na sklade, malo peknu hnedu metalizu integrovane detske sedadla a sport packet. Rocne bolo trochu lacnejsie ako nova Octavia  zaruka nan bola este tri roky a servis 5 rokov . Po prvych dvoch mesiacoch nadsenia som auto trvale odovzdal manzelke a vratil sa k Avensisu kombi co sme mali doma. Dieslova Toyota je vnutri tichsia a komfortnejsia. Motor v B pocut ovela viac najma pri akceleracii. B nie je zle auto a na jazdenie po meste s tromi detmi je postacujuce. Ma dobre integrovany telefon parkovaci asistent je celkom zabava a obcas je aj pouzitelny. Nedostatky : odpadol strieborny plast z prahu dveri, zlomil sa plast na spodnej strane sedadla, z praveho horneho rohu predneho skla sa pri 130 ozyva zvyseny airodynamicky hluk a dnes sa rozsvietila kontrolka SRS. Hluk pri 130 som si vsimol az po 5 mesiacoch ked sme B cko prvy krat vytiahli na dialnicu. Na dlhe jazdy pouzivame nadalej Avensis ,ktory ma oproti B komfortnejsie postaveny podvozok. Servis na Tuhovskej zatial v pohode k vsetkemu sa postavili celom .
esur
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 12. 2011 12:09

Já to říkám pořád. B klasse není Mercedes. Za první mercedes se dá považovat ( s přihmouřením obou okou a s trochou tolerance ) až C klasse
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod 4x110mm 12. 12. 2011 14:21

Kdyžtak už okouch! Ty, pražská náplavo :mrgreen:
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod powerball 12. 12. 2011 14:24

sem ani nevedel ze naka b-klasse existuje :D
powerball
Powerman

Předchozí stránkaDalší stránka