mercedes B-klasse

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod wolff 12. 1. 2010 14:24

Ano KAŽDÝ.
Energetické audity, posudky a termovize (viz. Avatar)
wolff
Fanatik roku 06 + 07

Odeslat příspěvekod Eross 12. 1. 2010 19:57

wolff
- tam malo byt NEklepe (preklep) ...

MELLO
- to som uz pocul aj od servisaka ale ten tiez MB vidi len v servise,
v showroome a na ceste ..../ vozi sa MHD, tak kto vie ci sa mu da verit :D
- v podstate je to u kazdej znacky ci skoda od octavie,ci BMW od 3 ci AUDi od 4....
len je trochu rozdiel sa vozit v "plnke" priklad BMW1 ako social 3, mne islo o miesto a v Ccku ho niet ;-]
Tempus Maxcars - Kurz bezpecnej jazdy - Skola smyku -absolvovane :)
Eross
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod IvoX3 12. 1. 2010 20:12

petero píše:A to mas odkial, to iste mozu povedat ty co maju E. Je to len tvoj osobny predsudok.

Mám E a taky si myslím, že Mercedes začíná od C ... A a B mají sice stejný znak na kapotě, ale jsou to běžný auta, to ze se používají i Opel Motory to dosvědčuje...
1,2HTP předěláno na naftu (spotřeba 2l/100km) a očipováno na 140koní (250kmh žádný problém)
IvoX3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mabosk 12. 1. 2010 20:20

Mercedes A a B-Class sa nepovazuju za prave MB kvoli pohonu prednych kolies ;)
mabosk
Inventář

Odeslat příspěvekod IvoX3 12. 1. 2010 20:40

mabosk píše:Mercedes A a B-Class sa nepovazuju za prave MB kvoli pohonu prednych kolies ;)

Nebo tak :)
1,2HTP předěláno na naftu (spotřeba 2l/100km) a očipováno na 140koní (250kmh žádný problém)
IvoX3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2010 21:50

mabosk píše:Mercedes A a B-Class sa nepovazuju za prave MB kvoli pohonu prednych kolies ;)

Přesně. ;-]
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod matuS 13. 1. 2010 08:35

to su zasa kydy :)
A naco mi bude v A alebo B zadny nahon, ked su to vysoke rodinne kociare do mesta?
Kto v tom isiel tak vie, ze to nema ale absolutne ziadne sportove ambicie a tym padom je rwd zbytocne.

skor ma napr na Acku stve, ze ten naftak v tom fakt rachoti, fakt ze dost na auto za 30tis €. To je hanba.
--
matuS

http://www.remy.sk
matuS
Štamgast

Odeslat příspěvekod petero 13. 1. 2010 08:50

Kupit v plane bolo C. Ale na predajni ma presvedcilo B priestorom, pohodlnym nastupovanim a predny nahon mi vyhovol, cenovy rozdiel nebol velky. To som netusil, ale ake presudky tu ludia maju a trpia malomestiackymi nazormi.
MB B200CDI Special Edition
petero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mabosk 13. 1. 2010 09:28

Ja som len objasnil dovod tohoto vyroku. Mimochodom aj C-Class (vtedy este 190) sa svojho casu nepovazoval za pravy MB. Osobne A a B-Class povazujem za rovnaky mercedes ako hocijaku inu triedu avsak taktiez si treba uvedomit (osobne vyskusane), ze pristup servisu je viacej menej zavisly aj od typu auta a teda extra premium servis si majitelia A a B Class nepochvalovali ani v nemecku.
mabosk
Inventář

Odeslat příspěvekod petero 13. 1. 2010 09:41

Jasne, a ten pripad C mi je znami. Chce to len cas a bude sa na to inak pozerat. So servisom som spokojny , mozno je to tym ze moje B nema ziadnu zavadu.
petero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 13. 1. 2010 09:53

Tak to buď jedině rád..
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod CommonUser 14. 1. 2010 12:12

IvoX3 píše:
petero píše:A to mas odkial, to iste mozu povedat ty co maju E. Je to len tvoj osobny predsudok.

Mám E a taky si myslím, že Mercedes začíná od C ... A a B mají sice stejný znak na kapotě, ale jsou to běžný auta, to ze se používají i Opel Motory to dosvědčuje...

A toto mas odkial ? To sa snivalo alebo to vies dolozit ? :oboze Neviem o tom, zeby benzinove motory 1,5 / 1,7 / 2,0 a diesely 2,0 CDI mal v roku 2005 OPEL vo svojom portfoliu. Ten bol rad, ze dostal od FIATu 1,9 CDTI ! OPEL mal/ma 1,4 / 1,6 / 1,8 (1,8 je od GM).

BTW Zadny nahon je uzasny ... na snehu blika ESP ako vianocny stromcek, ale az pach zo zadnej brzdy vas donuti hladat nieco pod koleso. Pri dazdi podobne. Okrem toho miesta v zadu ako v nizsej strednej. Uzasny pocit. (Doma predohrab, sluzobne MB-E, C, BMW 3, GOLF.)
Nizka spotreba je dobra vec, ale prist do ciela bez problemov este lepsia
CommonUser
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aquila 20. 1. 2010 22:21

W201 aka 190tka bola vzdy mercedesom akurat ho volali babybenz .. a neskor bola W202 vitamin C ;)

ad priestor hm, mam 196 cm a nemam s Ceckom problem uz od dob W201 a teraz jazdim W204 .. ale musim uznat ze Becko ma svoje velke vyhody.. len u mna bol ten "problem", ze na to co ponuka Becko sa mi zdalo "drahe".. v slusnej motorizacii a automate & vybave to bolo za cenu Cecka.. a C200K je motoricky niekde inde ako B200 .. cenovo temer rovnako .. volba bola dost jednoznacna..
aquila
Nováček

Odeslat příspěvekod creek 27. 1. 2010 20:40

Cao, chcem M.B kl., nejaky slušný 2006 200 Cdi, ake mate skusenosti, jazdne vlastnosti medzi 180-200 Cdi, myslím výkon motora, dá sa dokupit odhlučnenie kapoty, príp. odblokovanie motora 109/140 k.?
creek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petero 28. 1. 2010 13:35

Oba maju 6 stupnove prevodovky, popripadne automaty. Mam 200CDI a spokojnost. V servise, ktory ja navstevujem v MT odhlucnenie uz montovali ale neviem ti povedat ci je to standart. Na nemeckom fore, co som cital tak cipuju 109 na 140 Koni. 200 CDI boli su v standarte lepsie dovybavene ako 180CDI. Pozri si stranky MB tam najdes rozdiely vo vybave.
petero
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka