nejde o druhej den, to zas jako není třeba. Ale servisy, se kterými pracuji, mají v dílně vždycky člověka, který tydle urgenty řeší a počítají s tím.
Nevezmou tě druhej den, ale max. do týdne to vždycky vyřeší
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Marek Zrak píše:Dneska jsem přebíral náhradní vůz, místo Cayenne (někdo ho stihl v mezičase v Praze poškodit) mi nabízeli Lexus 350, MB S, MB V. S ohledem na aplikaci detektoru, jsem vybral V. Jakožto uživatel Multivanů, jsem si to chtěl vyzkoušet. Jede se s tím docela hezky, ale za cenovku 2M+ bych uvnitř čekal lepší odhlučnění, hlavně od kol za deště.
Matice by měli vyřešit cca do 14 dní. Na salonu jsem očumoval základní 911 a je to pořád pěkné, výkonnější variantu s inovovanými nárazníky, tam neměli, takže jsem to nemohl naživo posoudit (z fotek se mi nelíbí).
Na dnešní předání tam měli nachystaný pod plachtou Spyder RS
Marek Zrak píše:Ač neplánovaně, shodou několika okolností, jsem dnes objednal Vito Tourer 124, 4-matic.
Původně jsem chtěl Yaris GR, ale udělal jsem rošádu vozového parku jiným směrem.
Marek Zrak píše:
Tak nakonec se zápůjčka neobešla bez následků![]()
Ač neplánovaně, shodou několika okolností, jsem dnes objednal Vito Tourer 124, 4-matic.
Původně jsem chtěl Yaris GR, ale udělal jsem rošádu vozového parku jiným směrem.
Goesson píše:Marek Zrak píše:Ač neplánovaně, shodou několika okolností, jsem dnes objednal Vito Tourer 124, 4-matic.
pekne, ja dnes resil kalkulaci na Vecko misto turka
chtěl jsem ještě před FL, nechtělo se mi připlácet + 35% a ty před FL jsou za velmi zajímavé ceny.glider píše:Riadne okolnosti
Na FL GR som niekde videl nie pekne reci. Najdem.
garážmistr píše:124 je ekvivalent V300d?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků