VW Passat

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 18:30

No tak dnes jsem tohodle chlapaka potkal, ve stribrny barve, tak tohle auto vypada proste bozsky :tleskani :tleskani :tleskani , dlouhy zadni previs ani nezaznamenate, postavte superb a novy passat vedle sebe, a nemec nasince zesmesni :hm , jj jsem zvedavy s cim prijde konkurence, ale ja ted vybirat stredni tridu tak nevaham a beru Passat...
Anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 4. 2005 18:31

maty: prasil ses do hlavy?
anonymni

Odeslat příspěvekod Mirek-607 27. 4. 2005 18:36

Tak ja zatim videl dva, jeden stribrny (hotelu Andel's) a jeden cerny. A nelibil se mi moc ani jeden. Je to takove nevyvazene bachrate auto. Proti staremu sice vypada trosku lepe kdyz stoji vedle sebe, ale to, ze ma zadek o deset cisel vys nez stary je uhozene...
Každá práce se udělá sama, jen se jí na to musí nechat dostatek času.

Honda Civic 8G 1.8i-VTEC Sport, Opel Astra G 1.4 16V, Gilera Runner 50DD
Mirek-607
Štamgast

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 18:36

proc? videl si ho v realu?
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 18:41

no tak to mam asi ujetej vkus :) goes: njn alfa 159 to neni ale, aj tak kurnik fakt mi prisel paradni... :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 27. 4. 2005 18:42

maty: mi se libi zepredu a pri pohledu tak do pulky auta z boku, pokud vezmu cely profil, tak ten batoh k tomu fakt nesedi, pripada mi to jako usedle rodinne auto s krosnou na zadech, co ma maly otvor :) pri pohledu zezadu se mi to nelibi vubec.
anonymni

Odeslat příspěvekod huugh 27. 4. 2005 18:44

honda accord => prassat se muze jit tise do koutku stydet
huugh
Nováček

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 18:50

trebas bude zajimavejsi kombik, btw videli jste variaci BMW 3kove rady ala kombi? cekal jsem nejaky napad, ktery prisel pouze v prilepeni d sloupku. Huugh- a me se libi hned bych postavil nase mondeo do bazaru a objednal noveho pasika... spis jak accord bych bral to mitsubishi co mas pod jmenem:)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Hustoles 27. 4. 2005 19:01

maty: :hm :hm
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Lubos1 27. 4. 2005 20:59

huugh píše:honda accord => prassat se muze jit tise do koutku stydet

az na ten vnutorny priestor, tam ma accord vazne nedostatky, inak je skoro bez chyby
Lubos1
Nováček

Odeslat příspěvekod Lukke 27. 4. 2005 21:38

Coo? Vždyť to má nechutně obrovský převisy... Jak vzadu tak vepředu... Kola skoro pod nohama... To bude v zatáčkách čiperný jako drak mít motor před přední nápravou...
autorevue.cz: BMW 330i E90, 190 kW + BMW 525d F11, 150 kW
zive.cz: Intel Core i9-7980XE, 2x Radeon RX 480, 64 GB RAM, SSD Intel 720, Samsung MD230X6
mobilmania: Galaxy S9+
Lukke
Nováček

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 21:42

je takovy velky no, obrik, me se moc nelibi typy aut mazda 6, accord, me se spis libi vectra, nebo ten novy passat, chapej takova poradna robustnost.
Lukke- njn jak tak koukam na obrazek tak tebe sa paci kratke previsy:)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 27. 4. 2005 23:54

ale neda mi to si presto do nemcu rypnout, v auto tipu---test passata, jak se vsude omyla jak je vw precizni a vsechno perfektne licuje, nikde nic nevrze, no dokonalost sama, typycka nordisch rase :) ale ouvej, dodany passat mel 6kvalt ale na hlavici vyznaceny 5 kvalt(to by me zajimalo kde soudruzi z NDR udelali chybu:)
Anonymni

Odeslat příspěvekod vita 28. 4. 2005 00:26

Myslím,že ty krátké převisy tam prostě jsou pozor2 . Prostě k tomu přijdeš a už to tam je.
vita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vlastimil Vobořil 28. 4. 2005 02:09

Lukke píše:Coo? Vždyť to má nechutně obrovský převisy... Jak vzadu tak vepředu... Kola skoro pod nohama... To bude v zatáčkách čiperný jako drak mít motor před přední nápravou...d/quote]

Každej máme asi jinej vkus... POdle mě je novej Passat jedno z nejhezčíh aut vůbec!!!!!!! :o A převisy? Nevím moc o čem mluvíš.Porovnej Passata a ostatní auta stejný třídy a v rozvoru se to moc lišit nebude!!!To je spíš závist!!!!
VolksWagen Passat 1.9 TDI čiplý na cca 140 kW
Vlastimil Vobořil
Kolemjdoucí

Další stránka