[quote="STANÍK";Jel jsem jednou takhle z Hradce Králové do Pardubic. Mám služební BMW 530dA Touring modelový řady E39 s M-Paketem. Je tam taková široká silnice 1. třidy. Začal jsme se honit s jedním motorkářem a v rychlosti asi 200 km/h jsme zacal predjíždět v mírný zatáčce kamión. Motorkář předjel bez problému, ale já už byli v pěkný brindě. Ze zatáčky se vynořil podobnej magor, jako jsem byl já a předjížděl nějakou 105 či co. Přibrzdit už nešlo, tak jsem sešlápl plyn až k podlaze, a to auto se ještě v té dvoustovce brutálně zakouslo do asfaltu a relativně bezpečně mě vyneslo z problémů. Takový přebitek výkonu jsem necítil ani v Audi RS4(a to je pořádná kára). No jo no... 500 N.M. je 500 N.M.

P.S.:Toho motorkáře na Suzuki R-GSX 500 jsem nakonec před Pardubicema dohnal a ve 230 kilometrový rychlosti ho předjel!;-)p/quote]
Staníku, ty musíš být ale pěkné hovado. Při 200km/h předjíždět v zatáčce na okresce kamion. Kreténe, na okreskách také jezdí cyklisti, smeteš je jen tlakovou vlnou. Nevěřím že jsi měl auto plně pod kontrolou, děkuj bohu že máš BMW. Za tvou nesmírnou aroganci vůči ostatním ti přeju vězení a doživotní řidičský distanc!