[quote="STANÍK";Odpovídám všem: Ne, dofuk pneumatik nemám... Když ti praskne při vysoké rychlosti pneumatika, tak dokud nezačneš zpomalovat, tak se nevyfoukne, to sou zákony fyziky, konkrétně odstředivých sil. Na řízení to bylo poznat jen trochu, tím, že začalo táhnout do strany. S tím, kolik mám kw: tak je zvyšovaný točivý moment z 400 na 500N.m. a výkon cca na 160kw, aby se výkon mé staré E39 530d rovnal výkonu nové E60 530d(142kw a 500N.m.). Ten tuning byl proveden divizí M ve firmě Richter Bernburg, kdyby mi někdo nevěřil:
http://www.richterbernburg.de/. Nevím, z čeho usuzujete, že jsem v 530d nikdy neseděl, to spíš vy. Nevím, jaký dojem má tvůj kamarád z jízdy s BMW, já bych ho neměnil za žádný jiný. /quote]
Hele kámo, 530dA nejede špatně, ale navíc máš automat a jestli chceš říct, že při 200 když dáš plyn na podlahu se to zahryzne do asfaltu a vystřelí rychlostí jako stíhačka při forsáži, tak jsi vedle jak ta jedle. Podle toho právě usuzujeme, že jsi v tom nikdy nejel... Ono to sice zrychluje, ale pomalu. A tu pohádku o RS4 nebudu radši ani komentovat...