Volkswagen Golf GTI

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod AutoRevue.cz 10. 4. 2005 19:50

Co říkáte na nové GTI? Má smysl to kupovat, když to nemá quattro, ale jen pohon předních kol? Cena se mi zdá ok, ale že je to předokolka už ne.
AutoRevue.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr Sinuet 12. 4. 2005 11:26

ten podvozek je dost dobrej, obecně se tvrdí že předokolka jde tak do 200 koní do což tady vejdeš, 4x4 zvyšuje u těchto aut zbytečně hmotnost..
Petr Sinuet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 4. 2005 11:29

problem s adhezi bude hlavne pri samotnem rozjezdu nebo pak na nekvalitnim povrchu (sterk, skvara, listi na ceste) a pri razantnim sesplapnuti plynu na nizky rychlostni stupen treba v zatacce, jinak by s tim problem byt nemel. Vetsi problem bude nedotacivost a ta bude pomerne slusna. Jinak predokolky jsou i s vyssim vykonem a zvladaji to pomerne slusne, ale pri jizde na technicke trati ztraci hlavne svou nedotacivosti...
anonymni

Odeslat příspěvekod Petr Sinuet 12. 4. 2005 11:35

je jasný že hnaný přední, zadní, nebo obě mají svoje specifika a daj se jen potlačit technickejma finesma na podvozku. Myslím si že nejnovější G V. GTI je ze všech nej., bohužel jsem se ještě nesvez ale standardní V má podvozek skoro dokonalej, člověk sice ztráci "kontakt s vozovkou" říkají tomu menši citlivost, ale to auto jen plave v driftu ale na zadokolku samozřejmě nedosáhne
Petr Sinuet
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod modrak 12. 4. 2005 14:13

určitě nešlápneš vedle.. Nové GTI je dost dobré auto a pokud nebydlíš na horách nebo v podhůří, 4x4 tolik nepotřebuješ..
modrak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 12. 4. 2005 15:54

Mne se Golf V GTI taky hodne libi :) nejak mne ta tridverova karoserie ucarovala :) vypada fakt hodne sportovne :) moc pekne auto.
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod Mirek-607 12. 4. 2005 21:10

A ja jsem asi sam, komu se nelibi...
Každá práce se udělá sama, jen se jí na to musí nechat dostatek času.

Honda Civic 8G 1.8i-VTEC Sport, Opel Astra G 1.4 16V, Gilera Runner 50DD
Mirek-607
Štamgast

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 4. 2005 21:13

Mirek: nejsi
anonymni

Odeslat příspěvekod myndel 12. 4. 2005 21:13

ne. Nejsi.
myndel
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Al_Bunda 12. 4. 2005 21:43

To Mirek: přidávám se taky do klubu :tleskani
Mazda 3 2.0i SDN
Al_Bunda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sayza 12. 4. 2005 23:09

Nechces FRS? Za ty penize hodne dobra vybava ... tedy pokud netrvas na nalepce VW.
sayza
Nováček

Odeslat příspěvekod -Ferda- 13. 4. 2005 14:49

Srovnavat Fabii RS a Golf GTI je blbost, dyt ty auta nejsou ve stejny kategorii pozor2
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jiri(smazano) 18. 4. 2005 15:47

Co takhle Leon Cupra 1,8T? Ten motor je myslím super.
Jiri(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JP 18. 4. 2005 15:57

Mne osobne se designove nelibi. Obzvlast 3dv - do toho uz bych vickrat nesel. Ale jinak na Golf V GTI v testech peji docela chvalu (teda spon mimo CR). Osobne se mi ale vic libi prave alterativa Leon Cupra.

Nechapu, jak to nekdo muze porad srovnavat s Fabii ..... blazen, ktery v nicem vetsim snad nesedel. nic proti Fabii, ale proc se chce cpat do trid, kam nepatri? No ona mozna nechce, ale jini by chteli :-)
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod The_Mask 18. 4. 2005 16:22

taky se pridavam do klubu nelibicu
The_Mask
Nováček

Další stránka