Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Nissan350Z píše:Tak baterka o ***** jde, gufero taky není kdoví jakej problém. Nesmí to umřít na motor, tyhle biturba už prostě nejsou takový, jako starý atmosferický V8
Lukas063 píše:O tom štěstí to bude hodně, co to tak pozoruju...
Pajjoun píše:Když vezmu za kolik dělám Itala, tak mi ty nářky přijdou směšný.
Jsem připravenej na V8 blbost.
Nissan350Z píše:Na volnoběh po zahřátí auto pískalo. Ale fakt hnusně. Přirovnal bych to asi k tomu, když jedeš s kolečkem a nepromažeš si ho. Tak prej vadnej hydroměnič (což se mi teda zdálo jako pičovina), ale prej maj mechanika spesl proškolenýho na AMG. Tak tam auto asi 10 dní bylo a pak ujedu 10 km, zastavim na semaforu s ohřatym motorem a co neslyšim
Nissan350Z píše:Na volnoběh po zahřátí auto pískalo. Ale fakt hnusně. Přirovnal bych to asi k tomu, když jedeš s kolečkem a nepromažeš si ho. Tak prej vadnej hydroměnič (což se mi teda zdálo jako pičovina), ale prej maj mechanika spesl proškolenýho na AMG. Tak tam auto asi 10 dní bylo a pak ujedu 10 km, zastavim na semaforu s ohřatym motorem a co neslyšim
Ruman001 píše:Nissan350Z píše:Na volnoběh po zahřátí auto pískalo. Ale fakt hnusně. Přirovnal bych to asi k tomu, když jedeš s kolečkem a nepromažeš si ho. Tak prej vadnej hydroměnič (což se mi teda zdálo jako pičovina), ale prej maj mechanika spesl proškolenýho na AMG. Tak tam auto asi 10 dní bylo a pak ujedu 10 km, zastavim na semaforu s ohřatym motorem a co neslyšim
no a spravilo se-co to bylo??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků