Děkuji za rady

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Gruppe píše:S timto autem (jedno z mych 3 aut) jezdim 5 let do autorizaku na Morave kde mam firmu a s tim servisem jsem max. spokojeny. Bohuzel ne vzdy se tam dostanu. Tady v Praze mam s orig servisy Audi naprosto priserne zkusenosti (na zlodeje v Auro Jarov bych napsal roman). Proto poptavam nekoho zde v Praze.
Nemas - li na auto tak ho prodej....to je co za radu? Nemas li na servis tak ho prodej ty
Proc opice? Neshanim opici, shanim schopny servis nebo mechanika. Nemam zde v umyslu urazet lidi. Znam slusne elektrikare i kreteny inzenyry. A to ze ja mam vysokou, neznamena ze umim vse nejlip. Kazdy ma nejakou profesi a pokud je v ni odbornik, klobouk dolu, at je to kominik, zednik, nebo pilot letadla.
Ja si jednoduse nebudu vratat do auta, stejne jako kdyz se mi pokazi lednice, nebudu ji rozebirat a kdyz budu mit problem se signalem, nepolezu se sroubovakem na nejblizsi BTS to opravit.
Nechci se nikoho zde dotknout, ale nemate-li pro mne radu, nemusite sem psat, ja pozdal o radu-kontakt, ne o to ze si mam lehnout pod auto a udelat si to sam
Ja nechci lezet 2 hodiny pod autem, ja ty 2 hodiny rad nekomu zaplatim. Za svou praci taky dostavam zaplaceno... Lidi socik uz skoncil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků