AUDI - doporučte servis - servisaka

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Gruppe 21. 12. 2019 00:08

Zdravím, potřeboval bych na své Audi A4 (2011 ) vyměnit brzdy (destičky a kotouče) a nechce se mi do mého servisu na Moravě, doporučíte mi někdo servis, servisáka v Praze a okolí?

Děkuji za rady :)
kecáním se ještě nikdy nic neudělalo :)
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 21. 12. 2019 02:37

Napis sukromnu zpravu uzivatelovi Goes.
Mal niekolko Audi, bude vediet.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Hustoles 21. 12. 2019 13:08

To se dá udělat i svépomocí před panelákem.
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod MirecBA 21. 12. 2019 13:57

to je fakt, ale komu sa s tym chce v tomto pocasi j....t
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod K86 21. 12. 2019 14:00

tohle zvladne kde kdo, n to asi netreba nejakej specializovanej servis
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod jamaco 24. 12. 2019 12:41

Napiš aspoň kde přesněji.. Praha je velká
jamaco
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod 970ka 24. 12. 2019 12:45

Počká to po svátcích ?
Carrera S, Tesla 3 Performance, Audi Q3 Tsi, MB SL320, Honda Monkey
970ka
Inventář

Odeslat příspěvekod Lukas063 24. 12. 2019 15:01

už se neukázal :-O
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Hustoles 24. 12. 2019 15:45

Nezabrzdil...
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod Gruppe 12. 1. 2020 23:15

Cau chlapi, ne nebyl cas napsat driv. Svepomoci to rozhodne delat nebudu, a (bez urazky) jsem toho nazoru ze na kazdou praci existuje odbornik, me taky za dobre udelanou praci plati, a hlavne nemam uz tu potrebu, mam sve prace dost a doted jsem jezdil do autrizaku v miste bydliste. Ano, zvladl bych to sam, ale proc se v garazi drbat s necim co nekdo v klidu udela nekde na zvedaku kde k tomu ma po ruce vse potrebne a udela to mnohem rychleji :)

Jde mi o to jestli nemate nekdo zkusenost s dobrym servisem/servisakem/technikem, jde mi do budoucna i o to, ke komu s tim jezdit, nechci zadneho fusera ani noname dily (s obojim uz mam taky sve spatne zkusenosti).

Je mi celkem jedno kde v Praze a okoli, bydlim Praha 4 a Praha 12...

Dekuji za rady :)
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tslany 12. 1. 2020 23:31

Odborník? Vážně si myslíš, že to ty opice v servisu zvládnou líp, než ty? Já jsem pro výměnu před panelákem, do 40 minut hotovo, max 2 hodiny, pokud to děláš poprvý. Fakt pro klid na duši bych to udělal raděj sám, než to dával někomu, kdo to posere. Jakmile není auto v záruce a není koho za cokoliv popotahovat, je to blbý. Pokud na to vlastnit auto nemáš, tak ho prodej.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod Gruppe 13. 1. 2020 01:06

S timto autem (jedno z mych 3 aut) jezdim 5 let do autorizaku na Morave kde mam firmu a s tim servisem jsem max. spokojeny. Bohuzel ne vzdy se tam dostanu. Tady v Praze mam s orig servisy Audi naprosto priserne zkusenosti (na zlodeje v Auro Jarov bych napsal roman). Proto poptavam nekoho zde v Praze.

Nemas - li na auto tak ho prodej....to je co za radu? Nemas li na servis tak ho prodej ty :D

Proc opice? Neshanim opici, shanim schopny servis nebo mechanika. Nemam zde v umyslu urazet lidi. Znam slusne elektrikare i kreteny inzenyry. A to ze ja mam vysokou, neznamena ze umim vse nejlip. Kazdy ma nejakou profesi a pokud je v ni odbornik, klobouk dolu, at je to kominik, zednik, nebo pilot letadla.

Ja si jednoduse nebudu vratat do auta, stejne jako kdyz se mi pokazi lednice, nebudu ji rozebirat a kdyz budu mit problem se signalem, nepolezu se sroubovakem na nejblizsi BTS to opravit.

Nechci se nikoho zde dotknout, ale nemate-li pro mne radu, nemusite sem psat, ja pozdal o radu-kontakt, ne o to ze si mam lehnout pod auto a udelat si to sam :)

Ja nechci lezet 2 hodiny pod autem, ja ty 2 hodiny rad nekomu zaplatim. Za svou praci taky dostavam zaplaceno... Lidi socik uz skoncil
Gruppe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod evlo 13. 1. 2020 03:30

Aha
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod tslany 13. 1. 2020 06:07

Gruppe píše:S timto autem (jedno z mych 3 aut) jezdim 5 let do autorizaku na Morave kde mam firmu a s tim servisem jsem max. spokojeny. Bohuzel ne vzdy se tam dostanu. Tady v Praze mam s orig servisy Audi naprosto priserne zkusenosti (na zlodeje v Auro Jarov bych napsal roman). Proto poptavam nekoho zde v Praze.

Nemas - li na auto tak ho prodej....to je co za radu? Nemas li na servis tak ho prodej ty :D

Proc opice? Neshanim opici, shanim schopny servis nebo mechanika. Nemam zde v umyslu urazet lidi. Znam slusne elektrikare i kreteny inzenyry. A to ze ja mam vysokou, neznamena ze umim vse nejlip. Kazdy ma nejakou profesi a pokud je v ni odbornik, klobouk dolu, at je to kominik, zednik, nebo pilot letadla.

Ja si jednoduse nebudu vratat do auta, stejne jako kdyz se mi pokazi lednice, nebudu ji rozebirat a kdyz budu mit problem se signalem, nepolezu se sroubovakem na nejblizsi BTS to opravit.

Nechci se nikoho zde dotknout, ale nemate-li pro mne radu, nemusite sem psat, ja pozdal o radu-kontakt, ne o to ze si mam lehnout pod auto a udelat si to sam :)

Ja nechci lezet 2 hodiny pod autem, ja ty 2 hodiny rad nekomu zaplatim. Za svou praci taky dostavam zaplaceno... Lidi socik uz skoncil

Očividně nemáš na to vlastnit auto, jinak by sis poradil.
Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod evlo 13. 1. 2020 06:56

To mu doteď nikdo nenapsal?
evlo
Trvalý BAN