Goesson píše:hlavne jsou matrixy objektivne na *****
Divný, pro mě objektivně na svícení
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:hlavne jsou matrixy objektivne na *****
glider píše:Slawall píše:A co vam vadi, ze jak to zhasina a rozvecuje, ze tam na tech mistech nevidite?
Nerobi to co chcem, nesvieti to kam chcem, zhasne to, opatovne zapnutie trva.
V zakrute neosvetlene casti, nie je to homogenne, vyrusuje to, rozptyluje to, zbytocne zrak chodi kam nema a venuje pozornost blikajucemu svetlu pritom sa mas kukat inde.
Svetlo ma svietit pred auto a do sirky co najviac ako je to mozne s tym, ze okej dialka/stretavacka, ale nie blikat kade tade.
ale píše:Když má auto ty IQ matrixy tak nejdou přepnout na standardní ruční přepínání béžných potkávaček/dálkovek?
ale píše:Když má auto ty IQ matrixy tak nejdou přepnout na standardní ruční přepínání béžných potkávaček/dálkovek?
glider píše:Tak ked budes mat cestu vyskusame alebo ja.
Opel robi dlho adaptivne svetla, ale uplne tomu neverim, ze to bude lepsie ako premia.
garážmistr píše:ale píše:Když má auto ty IQ matrixy tak nejdou přepnout na standardní ruční přepínání béžných potkávaček/dálkovek?
Jdou. Ale i matrixy můžeš ztlumit.
impact píše:glider píše:Tak ked budes mat cestu vyskusame alebo ja.
Opel robi dlho adaptivne svetla, ale uplne tomu neverim, ze to bude lepsie ako premia.
Opel se teďka chlubí tím, že má 50 tisíc segmentů v jednom světle.
Ale samozřejmě druhá část je, jak s tím naloží.
impact píše:glider píše:Tak ked budes mat cestu vyskusame alebo ja.
Opel se teďka chlubí tím, že má 50 tisíc segmentů v jednom světle.
Ale samozřejmě druhá část je, jak s tím naloží.
Arnie J píše:[
nepsal jsem, že už to někdo dělá použitelné jako věřím že jo, ale osobně jsem to nezažil ... zároveň není možné brát tebe a goese jako bernou minci, principiálně to prostě je správné řešení, jen musí správně fungovat
garážmistr píše:Opatrně zkouším matrixy na Octě, pověst není dobrá a:
1. Nemám s nimi problém. Jsem citlivej na intenzitu světla, z rozsvícený zadní mlhovky mi může prasknout, ale změny světla u matrixů ok.
2. U automatických dálek na mě ještě nikdo neblikl, ale je pravda, když vidim situaci, kterou by automat nemusel zvládnout, vypnu je sám. Těch situací ubývá. Při potkávačkách bylo blikání z protisměru 2x, oba případy v nízké rychlosti a situaci, kdy protijedoucí vozidlo bylo vůči mě v nestandardní pozici, 1x nerovná cesta skrz staveniště, 1x soubor několika výškových úrovní silnice.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků