technikus píše:A vás tam to auto nutí jet skutečně mezi 29 a 30ti tisíci km?
Leckdy se ozve počítač už okolo 22-25 tisíci. Asi dle jízd
Octavia 4 i Kamiq mě poslali přesně ve 30.
Ano dle stylu jízdy, ale dokud není zahřáté nezávodím s tím a jednou týdně cesta min.400 km, tak proto. Firemní auta mají jiné jasně. Tím, že vyměním olej po 15, stále počítá dobrou kvalitu a nezkrátí.
-- 5. 11. 2024 20:53 --technikus píše:Posun z Kamiqa do Golfa musí být veliká změna, ne?
Jak místem, tak kvalitou, jízdními vlastnostmi apod. I ta přední světla musí být o dimenzi někde jinde.
Máte dítě, nebo proč vlastně padl výběr na Golf combi resp variant? Není hatchback sympatičtější?
Mezi čím se vybíralo?
Mezi ničím. Golf byl jasný. Já už ho měl rozjednaný před 4mi lety, ale nakonec O4 vyšla levněji.
Před rokem jsem začal podnikat, do Kamiqa desku 190, tady půjde více a combi lépe vypadá. Střešní nosic na kola pasuje z Kamiq/Fabia3 o starost méně.
Líbila by se mi Corolla s 1.8 na spotřebu po Praze. Ale karavan to neutáhne, při zrychlení řve a nemá takovou výbavu.
O4 a Leon FL nejsou hezké, ceed, i30 by mě ani nenapadlo ( zůstatková cena, desing nic moc, podvozek, stojí to všude). Z mých zkušeností má koncern nejlepší podvozky hlavně díky XDS.
Přední světla jiná liga, najdu porovnávací fotku.