Mercedes koutek

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 20. 9. 2024 10:06

Zrovna v tom Bruselu bych jim to zavrel, to by bylo pekne symbolicke :))

Ale jinak z toho couha peknej pruser. Jsem zvedavej, jak to zabrzdej. Vtipny mi prijdou taky UK kvoty na prodej elektroaut.
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 10:08

Nějak to vytrollovat prohlášením že 15.000 dělnasu doma nebude jezdit do práce a tím ušetří ročně buhví kolik CO2, takže přesně jak diktuje Grýn Dýl. Problém s CO2 vyřešen.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 20. 9. 2024 10:13

NIO bude přivážet čínské dělňasy letadlem?
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 10:18

To je to budoucí vidění světa současnýma očima..

kindly point dělnase ve výrobním procesu čínský automobilky :D

-- 20. 9. 2024 11:23 --

upřímně se ještě divím že fastfoody jsou ještě obsazený lidma. Standardizovaná rutinní výroba. Stačil by tam jen supervisor na celou pobočku

číze a hrany by dnešní AI s robotikou asi mohla dát dohromady, klidně i bez okurky. V Evropě budiž, ale kdo byl v USA ve fastfoodu asi pochopí že se radši nechá obsloužit od roboMaca než od členky místního hoodu :D co sice neumí 1+1 ale chce 20 na hodinu
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 9. 2024 10:25

Ty dělňasové tam normálně jsou stejně jako ve škodovce (čas 0:14, borci u pásu s dveřma). Zbytek je nějaká vyrenderovaná fake sračka, což u číny vůbec nepřekvapí. Zejména když v titulku videa je explicitně napsáno "real footage" :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 10:28

tak někdo tam bude muset být, z Pekingu to asi z home officu řídit nebudou. Pointa je taková že na opakovanou rutinní práci bude třeba méně a méně lidí a technogicky vyspělá čína určitě nebude preferovat přezaměstnanost nad automatikou.

Předpokládám, že vedení NIO ví že lepší robot než se hádat s Hasanem u pásu po tom co Číňan urazil jeho tureckou hrdost.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 20. 9. 2024 10:39

Arnie J píše:Ty dělňasové tam normálně jsou stejně jako ve škodovce (čas 0:14, borci u pásu s dveřma). Zbytek je nějaká vyrenderovaná fake sračka, což u číny vůbec nepřekvapí. Zejména když v titulku videa je explicitně napsáno "real footage" :D

já už třeba ty zaručený výstřelky Ace nebudu komentovat. Když si k tomu přidám, co občas napíše na BMW/Mb klub atp. Vzdávám se.
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 10:42

v žádným BMW a Mercedes klubu nejsem

-- 20. 9. 2024 11:47 --

reálně jako jedinou zaručenou práci v EU vidím být bud překladatel do mandarinštiny, nebo kastelán hradu. To jsou asi tak 2 odvětví v EU které mají budoucnost a udržitelnost.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 20. 9. 2024 10:57

Samozřejmě, vůbec nejsi členem FB skupiny MB Klubu, kde si psal o SL a tak. :D
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 10:59

ne nejsem, důkaz prosím.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 20. 9. 2024 12:01

Upřímně, ty jsi fakt ubožák. Odebereš se ze soukromý skupiny a pak děláš, že jsi v ní nebyl... Tak jen, že historie lze dohledat, tak pozor na to...

Screenshot 2024-09-20 at 13.00.00.png

Proč je asi pak tvoje jméno v citovaných zašedlé že, že už nejsi členem. :nenapadne
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod ace2 20. 9. 2024 12:09

přesně tak, nikdy jsem členem žádného Mercedes ani BMW klubu nebyl. Pouze jsem přispíval jen do FB skupiny, a ani tam už nejsem. A nejsem tam od jara. Čekal jsem na to až tenhle printscreen po hodině práce vítězoslavně ukážeš :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod NoSwearek 20. 9. 2024 12:13

Samozřejmě :-*

Nedělal jsem hodinu nic jiného, jen přemýšlel, co printnu a jak, aby to bylo pěkný. :mrgreen:
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod burty s krenem 20. 9. 2024 13:14

Kdo jim to rekne?
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 20. 9. 2024 13:20

Ja chtel, ale az tak za 3-4 posty. Tak ty?
maXX_CZ
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka