Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
janosik.kopac píše:Velmi nerozumiem tomu rozhorceniu. Ano, garaznik by mi to spravil za tretinu, ale:
- este mam fabricku zaruku rok a radsej ju podrzim
- aj Junge Sterne do roku 2022 by som rad udrzal (preto este nemam chip na 500k)
- serviska je cisto elektronicka, casy, ked sa len stemplovala, su prec: a ked ho budem predavat, chcem, aby dalsi majitel vedel, ze auto bolo poctivo servisovane
- raz je to auto, co stalo nove 100 tisic, nevidim problem v tom dat raz za rok, rok a pol 500EUR (ano, DPH dole) za to, ze bude spravene vsetko, co treba
Ano, cakal som cenu nizsiu ako Jaguar, obzvlast, ked je tolko taxikov Mercedes, kde by vysoke ceny likvidovali soferov. Ale mozno nejaky AMG priplatok alebo neviem.
Len dufam, ze robotu odvedu poctivo. Trosku ma prekvapilo bratislavske Top Auto: pred predajom Jaguara som im povedal: "spravte vsetko, co treba, aby som auto s cistym svedomim predal". A novy majitel mi pisal, ze po nemeckej STK (slovenska absolvovana bez akehokolvek zavahania) vraj musel do servisu poriesit nejake veci.
goes píše:Jen mala poznamka
- este mam fabricku zaruku rok a radsej ju podrzim
Pro tovarni zaruku neni treba jezdit do autoraku
Ruman001 píše:Já ten olej potom nechal udělat za 8000,-
Tady je zakopanej pes v tom materiálu+ tam se počíta normohodina na každý úkon....a například hodinová sazba na mé cls je tuším někde kolem 1600,-...takže třeba výměna pylového filtru(15 ecek fakt v orig. servise nestojí) bude tak za 1200 + práve treba půl hodiny, takže ve finále je to za 2000 kč, nebo li zhruba 40 eur...atd...
goes píše:Plati i pro ni
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků