Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Slawall píše:Prave v tom nevidim vyhodu, ze je to na jedne pacce. Obecne jsou sterace vpravo a zbtek vlevo....nicmene at to tak maji, ale to neznamena, ze ta packa ma u MB vypadat jako v autobuse.
miromen4 píše:Slawall píše:Nissan: Nechapu tvou poznamku, to je snad standardni funkce packy, ne?
Taky to nechapu....jedine co vidim že to ma na opačne straně oproti zvyklostem.
Thompson111 píše:Jinak na tu C200K bych se *****, je po FL i v interiéru, ale má starej volant, jak mám já...
tombas píše:miromen4 píše:Slawall píše:Nissan: Nechapu tvou poznamku, to je snad standardni funkce packy, ne?
Taky to nechapu....jedine co vidim že to ma na opačne straně oproti zvyklostem.
Vysvětlím. Na xantii jsem měl dešťový senzor a ten se aktivoval přesunutím páčky stěračů do první polohy (normálně se tak zapíná cyklovač). Druhá a třetí poloha byly klasicky pomalé a rychlé stěrače na furt.
U MB je ta páčka sdružená, takže se stěrače nezapínají posunutím páčky nahoru/dolů, ale otočením konce páčky do polohy jedna nebo dvě. Nahoru a dolů jsou blinkry.
Jak se teda aktivuje ten dešťový senzor? Nebo je aktivní pořád a když začne pršet, tak nemusím nic přepínat a začne to samo stírat?
Omlouvám se za hloupý dotaz, ale zaždé auto to má jinak.
-- 26. 5. 2015 14:07 --Thompson111 píše:Jinak na tu C200K bych se *****, je po FL i v interiéru, ale má starej volant, jak mám já...
Ten volant mi přijde v pohodě, co jsem koukal na stejné ročnáky i +/- jeden rok, tak ho mají všechny céčka stejný (kromě barvy).
Filo0 píše:Aké staré auto plánuješ kúpiť? S W203 nemá zmysel chodiť do MB
Nissan350Z píše:Dobré zkušenosti mám s FaRene v HK. Párkrát jsem tam byl (olej, měchy, montovali i Brabus jednotku) a zatím s nimi nebyl problém. Vždycky se snažili vyjít maximálně vstříc (jednou jsem jim ráno volal, jestli bych nemohl na diagnostiku, že mám cestu kolem, odpoledne během 30 minut jsem odjížděl s opraveným autem), hodí mi tam občas i nějakou slevičku na díly. Během prohlídky si dáš kafíčko, koblihu, omrkneš auta v zrekonstruovaném salonu, nebo Ti dají (podle domluvy) náhradní vůz. Takže zatím na ně nemůžu říct křivého slova.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků