Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jirkaa64 píše:ajif píše:neříkej mi, že čekačka je fakt 3 měsíce
A jinak, k té ceně - pokud jsi měl od prodejce závaznou nabídku na konkrétní prachy za konkrétní výbavu, mail od importéra už nikoho nemusí zajímat, protože importér nemůže zakázat prodejci prodat za míň než jsou jeho náklady, maximálně mu může tu slevu, kterou dostaneš, nedat. Ale to už je pak problém prodejce, ne tvůj ... zvlášť pokud to tam nebudeš servisovat
Já jsem nečekal 3 měsíce, ale jen 13 týdnů.
jirkaa64 píše:ajif píše:ty máš 63kW?
Ano, mám 63kw Comf. a myslím, že právě to je ten problém. Mám dojem, že jiné motorizace a výbavy jsou dřív.
ajif píše:neříkej mi, že čekačka je fakt 3 měsíce
A jinak, k té ceně - pokud jsi měl od prodejce závaznou nabídku na konkrétní prachy za konkrétní výbavu, mail od importéra už nikoho nemusí zajímat, protože importér nemůže zakázat prodejci prodat za míň než jsou jeho náklady, maximálně mu může tu slevu, kterou dostaneš, nedat. Ale to už je pak problém prodejce, ne tvůj ... zvlášť pokud to tam nebudeš servisovat
antracit píše:Kamera se mi libila, ale není víc než senzory, obzvlášť tyhle co maji sektory.
Ta cena je super za špičkový auto nižší střední s hodně dobrou výbavou.
Vyjebli mě, ale kdybych objednal třeba v pondělí jsem na tom ještě hůř.
Turing píše:antracit píše:Kamera se mi libila, ale není víc než senzory, obzvlášť tyhle co maji sektory.
Ta cena je super za špičkový auto nižší střední s hodně dobrou výbavou.
Vyjebli mě, ale kdybych objednal třeba v pondělí jsem na tom ještě hůř.
Prave ja bych se skoro bez senzoru i obesel, obraz kamery je sikovne ve zpetnym zrcatku, kam se divam pri couvani + zrcatka. Koukat na budiky kde se mi ukazuje jaky senzor reaguje tak pohodlny neni ... golf to ma zobrazeny na displayi radia?
Ungaro píše:Ten dodatek jsem ve smlouvě měl taky a byla to první věc, která se mi nelíbila. Možná díky tomu, že jsem kupoval hned ze startu, kdy ceníky nějakou tu dobu musí vydržet jsem se vyhnul možnýmu hádání se o zachování ceny. Naopak, mě pomohlo zvýšení DPH, který dealer zaplatil ze svýho
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků