Golf VII

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 2. 2013 13:35

To je bez debat
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod jirkaa64 23. 2. 2013 13:41

jirkaa64 píše:
ajif píše:neříkej mi, že čekačka je fakt 3 měsíce :hm
A jinak, k té ceně - pokud jsi měl od prodejce závaznou nabídku na konkrétní prachy za konkrétní výbavu, mail od importéra už nikoho nemusí zajímat, protože importér nemůže zakázat prodejci prodat za míň než jsou jeho náklady, maximálně mu může tu slevu, kterou dostaneš, nedat. Ale to už je pak problém prodejce, ne tvůj ... zvlášť pokud to tam nebudeš servisovat

Já jsem nečekal 3 měsíce, ale jen 13 týdnů.

ty máš 63kW? :hm[/quote]

Ano, mám 63kw Comf. a myslím, že právě to je ten problém. Mám dojem, že jiné motorizace a výbavy jsou dřív.
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 2. 2013 13:47

Lidi maji jlavne zajem o bezmotorova auta
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2013 13:52

jirkaa64 píše:
ajif píše:ty máš 63kW? :hm

Ano, mám 63kw Comf. a myslím, že právě to je ten problém. Mám dojem, že jiné motorizace a výbavy jsou dřív.

aha, já měl dojem, že nejvíc se čeká na 1.6 TDI a na čtyřkolky
Naposledy upravil anonymni dne 23. 2. 2013 13:53, celkově upraveno 1
anonymni

Odeslat příspěvekod pinas 23. 2. 2013 13:53

ajif píše:neříkej mi, že čekačka je fakt 3 měsíce :hm
A jinak, k té ceně - pokud jsi měl od prodejce závaznou nabídku na konkrétní prachy za konkrétní výbavu, mail od importéra už nikoho nemusí zajímat, protože importér nemůže zakázat prodejci prodat za míň než jsou jeho náklady, maximálně mu může tu slevu, kterou dostaneš, nedat. Ale to už je pak problém prodejce, ne tvůj ... zvlášť pokud to tam nebudeš servisovat

napíšu tady jeden bod kupní smlouvy : Kupní cena vozidla je stanovena na základě ceníku platného v den uzavření smlouvy.Provede li výrobce vozidla v době mezi uzavřením kupní smlouvy a smluveným termínem dodání zvýšení kupní ceny předmětného vozidla,zvyšuje se ceníková smluvená cena vozidla o stejnou částku.
pinas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2013 13:55

tak tento bod já ve své kupní smlouvě rozhodně neměl a takovouto smlouvu bych
1. nepodepsal
2. pokud podepsal, velmi bych se obával o její platnost, neboť je nápadně nevýhodná pro jednu ze smluvních stran. Minimálně by muselo být uvedeno, že dojde-li ke slevnění, bude kupní cena i snížena, nelze jen jednostranně zdražovat
anonymni

Odeslat příspěvekod jirkaa64 23. 2. 2013 13:56

Dneska jsem v tom počasí najel asi 110 km s O1 55 kw. Když jsem na dálnici předjížděl ty 100 Kw a silnější auta, tak jsem se při vzpomínce na zdejší forum kde je vše pod 100 kw špatné, s chutí zasmál. Mockrát se mě pletou do cesty i v létě, čím to asi bude?
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod pinas 23. 2. 2013 13:57

tak slevnění tam nemám.
pinas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 2. 2013 13:57

Ses dobrej
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod jirkaa64 23. 2. 2013 14:05

Tak jsem to nemyslel, ale je to opravdu hlavně o lidech co ty krámy řídí a ne o výkonech.
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2013 14:13

je to tak
anonymni

Odeslat příspěvekod Turing 23. 2. 2013 14:25

antracit píše:Kamera se mi libila, ale není víc než senzory, obzvlášť tyhle co maji sektory.

Ta cena je super za špičkový auto nižší střední s hodně dobrou výbavou. ;)

Vyjebli mě, ale kdybych objednal třeba v pondělí jsem na tom ještě hůř.

Prave ja bych se skoro bez senzoru i obesel, obraz kamery je sikovne ve zpetnym zrcatku, kam se divam pri couvani + zrcatka. Koukat na budiky kde se mi ukazuje jaky senzor reaguje tak pohodlny neni ... golf to ma zobrazeny na displayi radia?
Turing
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ungaro 23. 2. 2013 14:25

Ten dodatek jsem ve smlouvě měl taky a byla to první věc, která se mi nelíbila. Možná díky tomu, že jsem kupoval hned ze startu, kdy ceníky nějakou tu dobu musí vydržet jsem se vyhnul možnýmu hádání se o zachování ceny. Naopak, mě pomohlo zvýšení DPH, který dealer zaplatil ze svýho :)
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 23. 2. 2013 14:26

Jo
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 2. 2013 14:39

Turing píše:
antracit píše:Kamera se mi libila, ale není víc než senzory, obzvlášť tyhle co maji sektory.

Ta cena je super za špičkový auto nižší střední s hodně dobrou výbavou. ;)

Vyjebli mě, ale kdybych objednal třeba v pondělí jsem na tom ještě hůř.

Prave ja bych se skoro bez senzoru i obesel, obraz kamery je sikovne ve zpetnym zrcatku, kam se divam pri couvani + zrcatka. Koukat na budiky kde se mi ukazuje jaky senzor reaguje tak pohodlny neni ... golf to ma zobrazeny na displayi radia?

ano, a nejen Golf, ale i sesterské modely

-- 23. 2. 2013 14:39 --

Ungaro píše:Ten dodatek jsem ve smlouvě měl taky a byla to první věc, která se mi nelíbila. Možná díky tomu, že jsem kupoval hned ze startu, kdy ceníky nějakou tu dobu musí vydržet jsem se vyhnul možnýmu hádání se o zachování ceny. Naopak, mě pomohlo zvýšení DPH, který dealer zaplatil ze svýho :)

tak jsem to v té své smlouvě taky našel, ale přeškrtnuté, asi proto, že jsem bral skladovku :hm
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka