Golf VII

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod sprint 20. 2. 2013 19:55

Myslíte že kdyby se domluvili třeba 3 lidi a objednali u jednoho prodejce Golfy, že by dal větší slevu?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 20. 2. 2013 19:57

Mozne to je, ale 3 kusy neni zadne terno
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod sprint 20. 2. 2013 20:00

Tak lepší jak drátem do oka. Kolik aut asi prodá nějaký menší, skoro vesnický prodejce za rok?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod zandome 20. 2. 2013 20:04

Fotky budu snad zajtra, ale vyzera rovnako ako ten co testovali na autofore, nazivo je fakt pekne, som na seba pysny :D

Nabehal som teraz na tom 60km, takze nejake mega dojmy nebudu...

pozitiva - velmi tiche a pohodlne, po prejazde nerovnosti skoro nic necitit a len v dialke tlmene buchnutie, rovnako motor je tiez prijemne tichy, zatial som ho nevytacal takze neviem povedat ako znie vytoceny.

DSG - radi velmi prijemne a nepodtaca motor - co som zazil pri nafte. Trochu si este nerozumieme pri rozbehoch, ma velmi kratku jednotku a dost to pri niektorych rozbehoch trhlo, ku koncu jazdy to uz bolo lepsie, neviem ci sa DSG tiez adaptuje alebo som sa s nim viac zzil.

Interier teraz na vecer velmi pekny, LED svietildla cool, ale slabsie svietia.

ACC prijemne prekvapilo, potom co pisal ajif aka to je katastrofa som nevedel co cakat, ale tak na obchvate ako aj priamo v meste to fungovalo bezchybne, ked to malo prvykrat zastavit same tak som bol trochu nervozny, ale v pohode to zastavilo a znovu sa rozbehlo, aj ked rozbeh nebol uplne plynuly - vid to co som pisal o DSG.

Halogeny - svietia tak nejak normalne, jazdim po meste kde je to vsade osvetlene, takze pre mna to nie je priorita.

Radio mam composition colour, hra tiez tak nejak normalne, na dotyky reaguje dobre - dotykovy displej je kvalitny
zandome
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod X123 20. 2. 2013 20:14

sprint píše:Myslíte že kdyby se domluvili třeba 3 lidi a objednali u jednoho prodejce Golfy, že by dal větší slevu?

Pochybuju... Začínají být problémy s kvótama navíc 8% dá teď jen pár salónů - dál tam jsou už jen náklady na předprodej (u 1.2 TSI)...
X123
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod sprint 20. 2. 2013 20:15

A u 1.4 TSI?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod jirkaa64 20. 2. 2013 20:18

X123 píše:
sprint píše:Myslíte že kdyby se domluvili třeba 3 lidi a objednali u jednoho prodejce Golfy, že by dal větší slevu?

Pochybuju... Začínají být problémy s kvótama navíc 8% dá teď jen pár salónů - dál tam jsou už jen náklady na předprodej (u 1.2 TSI)...

Tomu moc nerozumím.Nemůžeš to prosím vysvětlit?
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Ungaro 20. 2. 2013 20:24

Zandome: Gratuluju k autu! DSG trošku (víc) závidím, hned bych si ho taky nadělil, nebýt toho krvavého příplatku. Pokud máš 140 koní, musí to být solidní svezeníčko. To abych naplánoval výlet do SR a udělal takovej malej srovnávací test pro místňí zevloně.

Podvozek ACC ti moc nezávidím, protože ten na vaše silnice je asi dobrej základ, já abych před cestou trošku ufoukl ventilky :D

Pro neznalé malá ukázka:

Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod X123 20. 2. 2013 20:26

jirkaa64 píše:
X123 píše:

Marže prodejce u 1.2 TSI je cca. 8% + náklady na předprodejní servis (tuším, že něco kolem 3t Kč), takže těžko tam ještě něco vykouzlí... Kvóty možná platí jen pro export, to máme dnes jako čerstvou informaci, tak uvidíme co z toho bude...
X123
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Ungaro 20. 2. 2013 20:26

jirkaa64 píše:
X123 píše:

u 1.2 není z čeho slevňovat, takže nad 8% by prodejce auto víceméně dotoval. Myslím si, že VW díky prodejům nového golfu nabral až moc na sebevědomí a trošku přiškrtil slevové kohoutky... Jsem rád, že jsem objednal impulzivně hned po předváděčce...
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 20. 2. 2013 20:27

zandome píše:Nabehal som teraz na tom 60km, takze nejake mega dojmy nebudu...

slušný, já uběhl nejvíc 30 km na jeden zátah :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod Ungaro 20. 2. 2013 20:28

Já nový taky pořádně vyvětral, první den jsem najezdil zhruba stovečku. Ono přece jen trošku trvá, než objedete všechny lidi, kterým se chcete pochlubit :D . A nesuďte mě, pro mě to je zatím kára života :twisted:
Naposledy upravil Ungaro dne 20. 2. 2013 20:29, celkově upraveno 1
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 20. 2. 2013 20:28

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod anonymni 20. 2. 2013 20:29

Ungaro píše:Zandome: Gratuluju k autu! DSG trošku (víc) závidím, hned bych si ho taky nadělil, nebýt toho krvavého příplatku. Pokud máš 140 koní, musí to být solidní svezeníčko. To abych naplánoval výlet do SR a udělal takovej malej srovnávací test pro místňí zevloně.

Podvozek ACC ti moc nezávidím, protože ten na vaše silnice je asi dobrej základ, já abych před cestou trošku ufoukl ventilky :D

Pro neznalé malá ukázka:

ACC je adaptivní tempomat, ty podvozku :D
POdvozek je DCC
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 20. 2. 2013 20:30

Kdo se v tom má do piče vyznat
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka