Golf VII

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:09

miromen4 píše:jj a tohle nabizy i jine automobilky. Je to sice pěkne ale duležitějši je pro mě samotny vzhled interieru.

Tak tím pádem se na HL zajdi podívat, interiér se ti bude opravdu líbit.. ;-)
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 2. 2013 20:12

Ungaro
Mě se interier G7 hodně libi a to tak že pro mě je to Top v nižši středni ale pravě u te verze HL mi to piano ač se mi normalně libi nějak nesedi. Je to tim že ten kus na středovem panelu je větši než to na obrazcich pusobi a dobře to tedy moc nevypada. Ty dveřni lišty na mě karbonem dychaly ale tak detailně jsem to nezkoumal. Ta verze CL na mě pusobi prostě povedeněji. Musi mvšak zhodnotit až uvidim na živo.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:12

sprint píše:A co jako, se z toho mám *****?

jo. Držím palce :D

-- 18. 2. 2013 20:12 --

Ungaro píše:
miromen4 píše:jj a tohle nabizy i jine automobilky. Je to sice pěkne ale duležitějši je pro mě samotny vzhled interieru.

miromen HL interiér viděl, sprint ho neviděl
anonymni

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 2. 2013 20:13

Ungaro píše:

Viděl jsem diky Ajifovi. :love: :D Libi krom jak už jsem psal. Ale tak samo neni to nějak velka vyhrada.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod antracit 18. 2. 2013 20:21

Tak já myslel, že stačí připlatit za osvětlení prostoru pro nohy a je to tam komplet. :) Takže není. No škoda, že Highline nedělají i s 1.2 Tsi.
Volkswagen Konzern spambot - laufend
VW E-golf MR2016
antracit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:27

jako není to nic extra, je to spíš jen machrovinka. Nic podstatného, pokud chceš ergoactive
anonymni

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:28

Abych byl upřímný, tak pokud jsem neměl možnost srovnat, byl jsem ucvrkanej u G6 i z trendline + navíc kožený voland + řadicí páka. Kdo neví, tak ho musí i TL i CL plně uspokojit, HL je podle mě už pro rozmlsaný lidičky, co si chtějí opravdu dopřát :)
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:30

já mám G6 CE a měl jsem G7 HL a obojí je vpohodě, G7 CL bych si klidně pořídil a je to jedna z variant
anonymni

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:31

ajif píše:jako není to nic extra, je to spíš jen machrovinka. Nic podstatného, pokud chceš ergoactive

EA sicny jsem viděl a za ty standardní HL alcantary bych neměli. Máte někdo vyhřívaný sedadla? Používáte to?
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod antracit 18. 2. 2013 20:32

Já je mám ve Fabii 2, měl jsem je i v Golfu IV a je to pro mě jedna z nejdůležitějších věcí ve výbavě hned po Climatronicu a tempomatu. Používám v zimě neustále. Přítelka je má ve Fabii 1 a taky by už auto bez nich nechtěla. A jí topí fakt asi do 15 sekund na 5ku, mě v F2 předFL topí až tak za minutu a půl, kámošovi v F2FL topí tak do 30s.
VW E-golf MR2016
antracit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:35

Ještě jsem je neměl, tak nedokážu docenit. Nicméně, kdyby VW montoval výhřev i do těch základnch , uvažoval bych nad tím, teplej kačer se vždy hodí :D
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod antracit 18. 2. 2013 20:38

Pokud jsi je neměl, tak věřím, že ti nechybí. Mně tak nechyběl Climatronic, dokud jsem ho neměl. :)) Ale mám kámoše, má vyhřívaný sedačky a nepoužívá je, protože mu vadí. :) Každopádně že nejsou v Highline je fakt divný.
VW E-golf MR2016
antracit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:43

Já upřímně ještě kvality climatronicu (dvouzóny) nedokážu docenit, už aby bylo léto. Teplej fuk je pořád teplej fuk, klíma bude jasná známka pohodičky :)
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod antracit 18. 2. 2013 20:53

Tak to moc nechápu, Climatronic je úplně dokonalej i v zimě. Nemusíš na nic sahat, nastartuješ a on jen lehce fouká na okno, ay ti nebyla zima a nemlžilo se ti a čeká až se ohřeje voda, pak začne postupně foukat teplej vzduch hezky na nohy a pak postupně ohřívá celou kabinu. Dokonalej komfort. Ale musí být v režimu auto! Jinak je to obyčejnej Climatic a připravuješ se o všechny jeho výhody, pokud nuceně mačkáš, aby někam foukal apod. Což dělá spousta lidí a doteďka jsem je nepochopil. I v recenzi je občas fotka s nesmyslně zmáčknutýma čudlíkama Climatronicu. Stejně tak lidi často nechápou, že nastavení z 22 stupnu na HI nepomůže tomu aby bylo dřív teplo. :D
VW E-golf MR2016
antracit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:54

Ungaro píše:
EA sicny jsem viděl a za ty standardní HL alcantary bych neměli. Máte někdo vyhřívaný sedadla? Používáte to?

mám a používám

-- 18. 2. 2013 20:55 --

antracit píše:Pokud jsi je neměl, tak věřím, že ti nechybí. Mně tak nechyběl Climatronic, dokud jsem ho neměl. :)) Ale mám kámoše, má vyhřívaný sedačky a nepoužívá je, protože mu vadí. :) Každopádně že nejsou v Highline je fakt divný.

tak já climatronic mám v FIIFL a G6 a v Octě mám klasický climatic a vůbec mi to nevadí
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka