Golf VII

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 19:08

antracit píše:Jinak mě tedy překvapuje Hihgline výbava, v ní proti Comfortline skoro nic není a ještě tě nutí vzít silnější motory i když ta výbava není nijak zajímavá.

tak něco v ní přece jen je:
- rádio
- MF volant
- dešťovej a světelnej senzor
- koberečky
- podsvícení interiéru
- 16" kola
- mlhovky
- sportovní sicny

-- 18. 2. 2013 19:10 --

antracit píše:Tak jsem dokončil tabulku srovnání nabídek od sedmi prodejců a po prvním kole poptávek se liší sleva na auto od 0% do 6,26%, úrok na úvěru od 4,9% do 10,83%, přeplatek za vzorových 60 měs. od 40.000 Kč do 137.000 Kč. :-D To se sakra vyplatí porovnávat nabídky, když by za ten přeplatek skoro byla nová Dacie. :D

úrok vyšší než 0% bych neakceptoval, stejně jako slevu pod 8%
anonymni

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 19:40

Vím že to je o penězích, ale já si po dlouhém vybírání nakonec vybral výbavu Higline, protože má vše, co od auta chci. Multifunkční volant, piano black palubka + ambient osvícení, pohodlný sicny, chromovanej interiér atd atd... Jak vidíte, mě VW dostal na ty pozlátka, které ho navíc až tak moc nestojí, ale nechá si je zaplatit. A co by člověk pro ten pocit mírného "luxusu" neudělal. Já si splnil svoji vnitřní pětiletku, další kára bude s velkým kufrem a velkou přihrádkou na brindáky a *****ý plínky :)
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 2. 2013 19:43

To ambient osvícení je pouze pro HL nebo se da připlatit i do CL ?
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 19:47

jen HL
anonymni

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 19:51

Už jen kvůli tomu jsem si to byl ochotný objednat. Kdo neviděl nepochopí, interiér hned míří do vyšší třídy.

-- 18. 2. 2013 19:51 --

Každopádně jsem dnes koukal, najeto 1200km a průměrná spotřeba 7.2 a toho se držím tak nějak pořád.
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod antracit 18. 2. 2013 19:52

Můžete se o tom rozepsat? O tom Ambient osvětlení? Ani z katalogu jsem nepochopil co to vlastně je.
antracit
Poslední varování

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 2. 2013 19:55

ajif píše:jen HL

Dik.

-- 18 úno 2013 19:57 --

Ungaro píše:Už jen kvůli tomu jsem si to byl ochotný objednat. Kdo neviděl nepochopí, interiér hned míří do vyšší třídy.

Každopádně jsem dnes koukal, najeto 1200km a průměrná spotřeba 7.2 a toho se držím tak nějak pořád.

Jenže pravě u HL mam největši vyhrady k tomu pianu a imitaci karbonu ve dveřich. CL na mě pusobi lepe ale ještě jsem ji v realu neviděl.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod jirkaa64 18. 2. 2013 19:58

Ungaro píše:

Tak na 103 kw to jde, ale s tou 1,2 se asi dá jezdit o litr a půl míň.
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:01

Všechny světla v interiéru jsou v studeném led světle. A je podsvíceno: Lišty na dveřích na straně řidiče a spolujezdce, podsvícení madla pro otevření dveří, prostor pro nohy, led lampy vpředu i zvadu. Jas se dá regulovat a jednotlivě nastavit přes palubní počítač. Je možné, že jsem ještě na něco zapomněl, ale jsem si jistý, že v katagolu to najdeš. Nehledě na to, že to celé reaguje na venkovní světlo, takže se to automaticky reguluje.
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:02

je to machrovinka, ale dokázal bych se bez toho i obejít
anonymni

Odeslat příspěvekod sprint 18. 2. 2013 20:04

Já HL nikde neviděl, všude měli aktuálně jenom CL.
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 18. 2. 2013 20:05

jj a tohle nabizy i jine automobilky. Je to sice pěkne ale duležitějši je pro mě samotny vzhled interieru.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Ungaro 18. 2. 2013 20:07

miromen4 píše:
ajif píše:jen HL

Dik.

-- 18 úno 2013 19:57 --

Ungaro píše:Už jen kvůli tomu jsem si to byl ochotný objednat. Kdo neviděl nepochopí, interiér hned míří do vyšší třídy.

Jenže pravě u HL mam největši vyhrady k tomu pianu a imitaci karbonu ve dveřich. CL na mě pusobi lepe ale ještě jsem ji v realu neviděl.

Nemyslím si, že by výplň na dveřích měla imitovat karbon, plast má vzor spíš úlu, žádné karbonové vlákna na nich vidět nejsou. Podle mě VW pěkně sladil palubku, prostor řidiče a obložení dveří. U mě už dveře stihly projít ničivým testem psích pařátů a obstály to bez úhony.
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 2. 2013 20:07

sprint píše:Já HL nikde neviděl, všude měli aktuálně jenom CL.

já to nejen viděl, já v tom dokonce víkend jezdil :-P
anonymni

Odeslat příspěvekod sprint 18. 2. 2013 20:08

A co jako, se z toho mám *****?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka