Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jirkaa64 píše:sprint píše:Najdete mi ještě jiný test bílého Golfa s xenonama než tento?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-vw-golf-vii-1-6-tdi-vice-evoluce-nez-se-zda/?4
-- 12. 1. 2013 14:13 --
Takový prachy a kryt motoru chybí.![]()
Najdi rozdíl - 1,2 63 kw
Ungaro píše:Barva základní černá. Výbava Highline. Jel jsem s 1.2 63kW a skokově pak s tou 103kW a byl to sakra rozdíl. Převáděčku mají ve Znojmě. Jel jsem trasu město, pěkné okresky a zpět. Pán mě to nechal slušně podojit, až jsem se místy cítil trapně. Můj předchozi vozový park byly atmosféry, tak mě turbo efekt hodně překvapil a nemohl jsem se ho nabažit. Podvozek taky super, ikdyž ten jsem testoval na tchýnině G6 a přišel mi stejný. (řízl jsem jedne kruháč v 70 a krásně ho vykroužil celý, v Bravu jsem musel udělat únikový manévr už v polovině, jinak bych podvozkem očesal okolní tulipánky). Objednával jsem na začátku listopadu, tuším 2 dny po oficiálním představení. Tehdy mi dle obsazenosti výroby sdělili termín - 1 týdne 2013. Jsem realista, vím, že dřív než 28.1 se v tom nesvezu... A to čekání, to je hrozný...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků