Golf VII

Audi, BMW, Mercedes-Benz, Opel, Porsche, Volkswagen, Ford EU, Smart...

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod sprint 12. 1. 2013 15:34

Jakou barvu máš objednanou? Měl jsi s tím motorem zkušební jízdu? Jak působí?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2013 15:34

Vyptavač :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod sprint 12. 1. 2013 15:35

Když mě něco zajímá, tak se musím zeptat kua
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 1. 2013 15:35

slíbenou výrobu 1 týden 8-D :lol:

-- 12. 1. 2013 15:37 --

jirkaa64 píše:
sprint píše:Najdete mi ještě jiný test bílého Golfa s xenonama než tento?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-vw-golf-vii-1-6-tdi-vice-evoluce-nez-se-zda/?4

-- 12. 1. 2013 14:13 --

Takový prachy a kryt motoru chybí. :-(

Obrázek

Najdi rozdíl - 1,2 63 kw
tevwgo70_50c839ae4fef1.jpg

chybí nálepka Castrol :mrgreen:
anonymni

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2013 15:40

sprint píše:Když mě něco zajímá, tak se musím zeptat kua

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod jirkaa64 12. 1. 2013 15:41

Ta unifikace je dotažená k dokonalosti, 1,2 1,4 pro laika asi nerozeznatelné. V O1 každý motor naprosto jiný.
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod jirkaa64 12. 1. 2013 15:41

-
Naposledy upravil jirkaa64 dne 12. 1. 2013 15:42, celkově upraveno 1
jirkaa64
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Ungaro 12. 1. 2013 15:41

Barva základní černá. Výbava Highline. Jel jsem s 1.2 63kW a skokově pak s tou 103kW a byl to sakra rozdíl. Převáděčku mají ve Znojmě. Jel jsem trasu město, pěkné okresky a zpět. Pán mě to nechal slušně podojit, až jsem se místy cítil trapně. Můj předchozi vozový park byly atmosféry, tak mě turbo efekt hodně překvapil a nemohl jsem se ho nabažit. Podvozek taky super, ikdyž ten jsem testoval na tchýnině G6 a přišel mi stejný. (řízl jsem jedne kruháč v 70 a krásně ho vykroužil celý, v Bravu jsem musel udělat únikový manévr už v polovině, jinak bych podvozkem očesal okolní tulipánky :D). Objednával jsem na začátku listopadu, tuším 2 dny po oficiálním představení. Tehdy mi dle obsazenosti výroby sdělili termín - 1 týdne 2013. Jsem realista, vím, že dřív než 28.1 se v tom nesvezu... A to čekání, to je hrozný...
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod sprint 12. 1. 2013 15:42

Ty jen smajlíkuješ a k věci nic.
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2013 15:42

Kolikrát to vyjádří víc než něči slinty :-)
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod sprint 12. 1. 2013 15:44

Ungaro píše:Barva základní černá. Výbava Highline. Jel jsem s 1.2 63kW a skokově pak s tou 103kW a byl to sakra rozdíl. Převáděčku mají ve Znojmě. Jel jsem trasu město, pěkné okresky a zpět. Pán mě to nechal slušně podojit, až jsem se místy cítil trapně. Můj předchozi vozový park byly atmosféry, tak mě turbo efekt hodně překvapil a nemohl jsem se ho nabažit. Podvozek taky super, ikdyž ten jsem testoval na tchýnině G6 a přišel mi stejný. (řízl jsem jedne kruháč v 70 a krásně ho vykroužil celý, v Bravu jsem musel udělat únikový manévr už v polovině, jinak bych podvozkem očesal okolní tulipánky :D). Objednával jsem na začátku listopadu, tuším 2 dny po oficiálním představení. Tehdy mi dle obsazenosti výroby sdělili termín - 1 týdne 2013. Jsem realista, vím, že dřív než 28.1 se v tom nesvezu... A to čekání, to je hrozný...

Předváděčka měla sportovní podvozek nebo normální? A co xenony, taky máš?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 1. 2013 15:44

Vyptavač :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Ungaro 12. 1. 2013 15:48

Byl to tuším standardní podvozek 16" kola. Xenony s led byly můj sen, moc moc moc jsem je chtěl, ale ty peníze jsem za to nakonec nebyl ochotný dát. Měl jsem cenový strop 450.000,- , tam jsme se díky 10% slevě vlezli. Já se upřímně chlácholím tím, že za nějakej čas světla vyměním, alespoň LED bych chtěl. Připlácel jsem pouze za akustický parkovací systém v předu i vzadu a barevný displej mezi budíky. Ta 3D grafika je super, na listování v záložkách se těším.
Ungaro
Nováček

Odeslat příspěvekod sprint 12. 1. 2013 15:49

Těch 10% slevy bylo bez problémů a nějakýho přemlouvání, nebo jsi obcházel víc salonů?
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

sprint
Guru

Odeslat příspěvekod Ungaro 12. 1. 2013 15:52

Byla to psychologická bitva dvou autosalonů (Brno vs. Znojmo) a nakonec vyhrálo Brno. Pán z ROSe vše vyhodnotil natolik dobře, že už při druhém snižování ceny vytasil 10% slevu a dalších 15% na případné servisní práce. Ve Znojmě po prvním telefonátu rezignovali. Složil jsem zálohu a ten večer mi volají ze Znojma, že cenu dorovnají. Upřímně si myslím, že by šlo i víc než 10%, ale objendání jsem už nechtěl protahovat.
Ungaro
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka